Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvime göre 4 gün. . Ama igne oldum bu ay 13.gunumde bugun 26.günüm dunde ovu testi yapmistim silikti.. ama ikincisi neden silik cikti sence bi kac dk idrar kabda bekledi ondan olabilirmi
Benim battan bes gün önce ovülasyon cift cizgiydi, bat a iki kala idrarımda cıktı. Bi bekle bakalım canım yarına test yap olmadı

Benim battan bes gün önce ovülasyon cift cizgiydi, bat a iki kala idrarımda cıktı. Bi bekle bakalım canım yarına test yap olmadı
Ovulasyondan sonra gebelik testi yapmismiydin yani negatifi gormusmuydun.. ayni idrarla ikinci ovu niye silik cikti acaba testtemi sıkınti var..

Canim benim bat 18eylul, 1 hafta daha var, bugun sabah ovulasyon testi yaptim ama cook silik cikti, sanirim hamile degilim, yoksa hala erken mi?

Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin gözlerim doldu insallah banada nasip olur buna cok ihtiyacim var.. saglikli mutlu bir hamilelik gecirirsin insallah ♡
Amin canım Her ne yaşarsan hayrı var bunu böyle düşün. Ben bu ay gercekten böyle düşündüm. Lafta değil bak içten gelerekten. Birde inşirah suresi okudum tavsiye ederim ne zaman okusam dilegim kabul olmustur, dilerim seninde göbişin hemencecik dolar

Değerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?

ay kuzum dün göremedim kız sanırım beni şikayet etmiş ceza verdiler çooooooooooooooooooooook seviNdim yaaaaaaaaa maşallah nasılsın şimdi ne zaman gitcen bi daha doktora daha yeni yerleşmiş galiba ufaklık 21 değerin

Namazlarda genelde okurum yada sıkıldıkca. Ben bu ay arefe gününde 1000tane ihlas suresi okudum Rabbim dualarimizi kabul eder insallah

Bos yere tartistin canim. Bende sen gecici kapattin sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…