- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- 33
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.281
4. Ayımda bitanemCanim sen kac ay sonra hamile kaldin?
Benim battan bes gün önce ovülasyon cift cizgiydi, bat a iki kala idrarımda cıktı. Bi bekle bakalım canım yarına test yap olmadıTakvime göre 4 gün. . Ama igne oldum bu ay 13.gunumde bugun 26.günüm dunde ovu testi yapmistim silikti.. ama ikincisi neden silik cikti sence bi kac dk idrar kabda bekledi ondan olabilirmi
Cok guzel canim, uzun beklememissin4. Ayımda bitanem
Psikolojik degilse sende umut var bat ne zamandiinsallah cnm ya orumcek agi gbi sardilar heryerimi bide okadar halsizim takatim yok yemek yapcam onu ble yapasim yok okadar halsizim
Ovulasyondan sonra gebelik testi yapmismiydin yani negatifi gormusmuydun.. ayni idrarla ikinci ovu niye silik cikti acaba testtemi sıkınti var..Benim battan bes gün önce ovülasyon cift cizgiydi, bat a iki kala idrarımda cıktı. Bi bekle bakalım canım yarına test yap olmadı
Canim benim bat 18eylul, 1 hafta daha var, bugun sabah ovulasyon testi yaptim ama cook silik cikti, sanirim hamile degilim, yoksa hala erken mi?Benim battan bes gün önce ovülasyon cift cizgiydi, bat a iki kala idrarımda cıktı. Bi bekle bakalım canım yarına test yap olmadı
Ah bir de bana sor :)Cok guzel canim, uzun beklememissin
Biraz daha bekle elbette erken canım, farkındayım sabırsızsın ama bekle mutlaka güzel haberler almanı isterimCanim benim bat 18eylul, 1 hafta daha var, bugun sabah ovulasyon testi yaptim ama cook silik cikti, sanirim hamile degilim, yoksa hala erken mi?
Ovülasyondan 1 gün sonra yani 4 gün kala yaptım negatifti. 2 gün kala yaptım pozitifti canım.Ovulasyondan sonra gebelik testi yapmismiydin yani negatifi gormusmuydun.. ayni idrarla ikinci ovu niye silik cikti acaba testtemi sıkınti var..
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin gözlerim doldu insallah banada nasip olur buna cok ihtiyacim var.. saglikli mutlu bir hamilelik gecirirsin insallah ♡Ovülasyondan 1 gün sonra yani 4 gün kala yaptım negatifti. 2 gün kala yaptım pozitifti canım.
Amin canımRabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin gözlerim doldu insallah banada nasip olur buna cok ihtiyacim var.. saglikli mutlu bir hamilelik gecirirsin insallah ♡
Değerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?
Namazlarda genelde okurum yada sıkıldıkca. Ben bu ay arefe gününde 1000tane ihlas suresi okudum Rabbim dualarimizi kabul eder insallahAmin canımHer ne yaşarsan hayrı var bunu böyle düşün. Ben bu ay gercekten böyle düşündüm. Lafta değil bak içten gelerekten. Birde inşirah suresi okudum tavsiye ederim ne zaman okusam dilegim kabul olmustur, dilerim seninde göbişin hemencecik dolar
Yarın gidicem de seni şikayet kim etmiş anlamadım kiiiiay kuzum dün göremedim kız sanırım beni şikayet etmiş ceza verdilerçooooooooooooooooooooook seviNdim yaaaaaaaaa maşallah nasılsın şimdi ne zaman gitcen bi daha doktora daha yeni yerleşmiş galiba ufaklık 21 değerin
Dualar kabul olsun canımNamazlarda genelde okurum yada sıkıldıkca. Ben bu ay arefe gününde 1000tane ihlas suresi okudum Rabbim dualarimizi kabul eder insallah
Bos yere tartistin canim. Bende sen gecici kapattin sandimay kuzum dün göremedim kız sanırım beni şikayet etmiş ceza verdilerçooooooooooooooooooooook seviNdim yaaaaaaaaa maşallah nasılsın şimdi ne zaman gitcen bi daha doktora daha yeni yerleşmiş galiba ufaklık 21 değerin
Yarın gidicem de seni şikayet kim etmiş anlamadım kiiii
Bos yere tartistin canim. Bende sen gecici kapattin sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?