- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 33
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.301
Hihihih deli kız seni :) var bebiş Allah'a şükür. Yarın yine gidicem beta 2 ye katlamış mı diye :) sende ne var ne yok :)evt bncede boşuna tartıştım asabiyim biraz bu ara tutamadım kendimi :) haklısın yok bn kapamadım sedadan haber bekliodum bi baktım giremedim :))
Neyse biraz rahatlatmıştır o zaman senievt bncede boşuna tartıştım asabiyim biraz bu ara tutamadım kendimi :) haklısın yok bn kapamadım sedadan haber bekliodum bi baktım giremedim :))
Hihihih deli kız seni :) var bebiş Allah'a şükür. Yarın yine gidicem beta 2 ye katlamış mı diye :) sende ne var ne yok :)
Neyse biraz rahatlatmıştır o zaman seni
Benimki hic tatlı agrımıyor ve iştahım kapandı ya sinir oldum :) insallah katlamıstır anasının kuzusu :)inşallah katlamıstır bitanem valla cok sevindim yaaaabnde kasıkta baskı gbi agrı var tatlı tatlı belim agrıyo arada gelip geçiyo :))
Benimki hic tatlı agrımıyor ve iştahım kapandı ya sinir oldum :) insallah katlamıstır anasının kuzusu :)
evet şu ana kadar hiç hamile kalmadım ve hiç korunmadım yani ilaç falan hiç almadım... İlk başlarda baya bir heves vardı gebelik testi yapardım hemen ama hep negatif hep negatifDoktor cok onemli.. ben de bi daha dusuk falan yasamak istemiyorum. fakat 2_3 tane dusuk yapmadan arastirilmaz diyorlar. ya da 1 yil dolmadan hicbirsey yapilmaz ama insan cok yipraniyor
Valla benim bata cok var 28 eylul. Daha yumurtlamadim bile. 1 dolu 1 boş başladik bakalimdediğin gbi gereksizdi işte :))
sen nasılsın
Valla benim bata cok var 28 eylul. Daha yumurtlamadim bile. 1 dolu 1 boş başladik bakalim
Bata 1 hafta kala ailemin yanina gidecegim. Insallah o zamana kadar olanlar olur
Kızlar bugün kan testi yaptırdım negatif adetime iki gün var kanım bide folikasidim düşük çıktı ilaç yazdı doktor yeni bay 11 Ekim degistirirmisiniz bati
Adetim düzenli cnm 29 30 günde bir oluyorumadet kaç günde bir görüyosun canım eger 30dan fazlaysa henüz yerleşmemiş olabilir yerleşmedende kana geçmez haberin olsn
Insallah gerek kalmaz canım. Kaç ay oldu deneyeli?haha amin işallah canım allah gönlüne göre versin bnde hamile değilsem dr konuscam aşılama için
Adet gununu bekle bakalim canim. Insallah olmazsin. Folik asit icmiyor muydun canim?Kızlar bugün kan testi yaptırdım negatif adetime iki gün var kanım bide folikasidim düşük çıktı ilaç yazdı doktor yeni bay 11 Ekim degistirirmisiniz bati
Insallah gerek kalmaz canım. Kaç ay oldu deneyeli?rdı 2yıl
Bende Kasıma kadar bekleyecegim. 9 ay once dusuk yaptim. Hamile kalabiliyorum diye pek birsey yapmiyorlar.
Adetim düzenli cnm 29 30 günde bir oluyorum
5 aydır bırakmıştım cnmAdet gununu bekle bakalim canim. Insallah olmazsin. Folik asit icmiyor muydun canim?
Bugun cok halsizim yemek bile yicek halim yokiştahım bi tuhaf bnmde acıkıyorum yiyemiyorum :))
ceviz muz flan ye besinsiz kalma kuzucuk
Çok geçmiş olsun canım. Insallah iyi doktorlarla karşilasiriz hep. Tez zamanda da bebeklerimize saglikla mutlulukla kavusalimbnde pkos vardı 2yıl tedaviyle geçti bi işe yaramadı ameliyat oldum meger bir sürü yapışıklık tıkanıklık varmıs onları düzelttikten 6ay sonra hamile kaldım ama düştü yani toplamda 3sene diyebiliriz inşallah gerek kalmaz ama gerek kalsada önemli değil bebeğimi saglıklı kucagıma alayımda her yöntemi denerim :)
Canim bebek icin cok onemli. İhmal etmeyelim.5 aydır bırakmıştım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?