- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.321
Bugun cok halsizim yemek bile yicek halim yok
Çok geçmiş olsun canım. Insallah iyi doktorlarla karşilasiriz hep. Tez zamanda da bebeklerimize saglikla mutlulukla kavusalim
Kızlar,ben hcg testi yaptırdım ve doktora gitme fırsatım olmadı çinkü tatile geldik.2ye katlaması gerekiyor ya değerin benim onu takip etmem lazım demi? Eve dönünce başlıyabilcrm doktora
Canım tebrik ederim batlarımız aynı ben test filan yapmadım yarını bekliyorum belirtin var mıydıAllah razı olsun bitanemmm
İnternetten bakamayacağımı biliyorum Bugün üçüncü günüm yarın sabah gideceğiz inşallahevet eğer ikiye katlamazsa bi sorun vardır doktor takip etmek zorundadır kan testine internetten bakamazmısın
İnternetten bakamayacağımı biliyorum Bugün üçüncü günüm yarın sabah gideceğiz inşallah
Vardı canım belim agrıyodu. Uykumda değişim vardı. Mesela suan bile bayılacak gibiyim öyle uykum varki, dün bu yoktu mesela. İştahım da kapandı.Canım tebrik ederim batlarımız aynı ben test filan yapmadım yarını bekliyorum belirtin var mıydı
Bu ay güzel haberler ver bakkkbu arada ben kırmızı kart gördüm kızalar
yineee hayaller suya düştüüüüüüü
Bu ay güzel haberler ver bakkk
KIZLAR ACİL YARDIM YA LÜTFENşimdi Ben regl oldum bitti 4 ünde oldum 7 sinde bitti(normal) bugün lavobaya girdim çok hafif kahve rengi leke ve sildiğim zamanda hafif böyle pembenimsi akıntı gelmiş nedir yA deliricem Çok kahverengi değil ama normal, ve hafif bel ağrım var
Benimde benzer şekilde belirtilerim var ama umudum yok yarından sonra belli olur belki gözün aydın canım Allah anneli babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsinVardı canım belim agrıyodu. Uykumda değişim vardı. Mesela suan bile bayılacak gibiyim öyle uykum varki, dün bu yoktu mesela. İştahım da kapandı.
Amin canım insallah, rabbim sana da nasip etsin.Benimde benzer şekilde belirtilerim var ama umudum yok yarından sonra belli olur belki gözün aydın canım Allah anneli babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba aramızda yeniyim benimde bat eylül 16 yani beş gün sonra 2 eylülde ovetril iğne vuruldum yumurta çatlatmak için ondan öncesinde beş gün klomen kullandım şimdi bekliyorum ayın 16 sı gelsede bende çift çizgi görsem bu sefer diye
Bana haber vermeyi unutma bebek :)inşallah canım dr gidicem bakalım dr ne dicek :)
Bana haber vermeyi unutma bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?