Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun cok halsizim yemek bile yicek halim yok

progestan salgıladığın için kuzum ilk 3 ay halsiz ve uyku istiyo olcaksın bu iyi bişi bebiş gelişiyor demekki ama yemek yemek zorundasın o bebiş için cok ugrastın bitanem o yüzden kaldır totounu ve hemencik yemek ye hadi annesi aç kalmasın yavrucak

Kızlar,ben hcg testi yaptırdım ve doktora gitme fırsatım olmadı çinkü tatile geldik.2ye katlaması gerekiyor ya değerin benim onu takip etmem lazım demi? Eve dönünce başlıyabilcrm doktora

Kızlar,ben hcg testi yaptırdım ve doktora gitme fırsatım olmadı çinkü tatile geldik.2ye katlaması gerekiyor ya değerin benim onu takip etmem lazım demi? Eve dönünce başlıyabilcrm doktora

evet eğer ikiye katlamazsa bi sorun vardır doktor takip etmek zorundadır kan testine internetten bakamazmısın

Kızlar meraba 2 gündür ara ara kahverengi akıntı oluyodu dün akşam kesilmişti biraz öncede lavaboya girince sümüksü akıntıyla hafif kan gibi bişey geldi oda peçeteyle silince adetime daha 7 gün var ya korktum kötü bişey olabilirmi bu zamana kadar hiç böyle erkenden görmemiştim???

KIZLAR ACİL YARDIM YA LÜTFEN şimdi Ben regl oldum bitti 4 ünde oldum 7 sinde bitti(normal) bugün lavobaya girdim çok hafif kahve rengi leke ve sildiğim zamanda hafif böyle pembenimsi akıntı gelmiş nedir yA deliricem Çok kahverengi değil ama normal, ve hafif bel ağrım var

kist flan olabilir mi acaba yumurtlama zamanina mi girdin

Vardı canım belim agrıyodu. Uykumda değişim vardı. Mesela suan bile bayılacak gibiyim öyle uykum varki, dün bu yoktu mesela. İştahım da kapandı.
Benimde benzer şekilde belirtilerim var ama umudum yok yarından sonra belli olur belki gözün aydın canım Allah anneli babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba aramızda yeniyim benimde bat eylül 16 yani beş gün sonra 2 eylülde ovetril iğne vuruldum yumurta çatlatmak için ondan öncesinde beş gün klomen kullandım şimdi bekliyorum ayın 16 sı gelsede bende çift çizgi görsem bu sefer diye

inşallah görürsün ama erken test yapma yanıltıcı olur cnm çatlama iğnesinden dolayı

Bana haber vermeyi unutma bebek :)

tabiki de haber veririm bi de bişi dicem bn adet olmadan yarım saat önce ovulasyon testi yaptım aynı senin gbi net çizgiler cıktı sonra kanı gördüm yerleşme kanaması yaşadın mı sen acaba yerleşme kanaması mı 1gün erken oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…