- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.341
Benimde reglim 2 gün geçti regliden 2 gün önce kan testi yaptırdım 1.2 çıktı negatif.
Ani baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı var ve beyaz uzayan akıntım var acaba hamilemiyim?
Yarın ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum dün test yapmıştım negatif çıktıbi dha test yaptın mı cnm
Tek çizgi görmekten o kadar çok korkuyorumki erken test yapmam cnminşallah görürsün ama erken test yapma yanıltıcı olur cnm çatlama iğnesinden dolayı
inşallah görürsün ama erken test yapma yanıltıcı olur cnm çatlama iğnesinden dolayı
Yarın ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum dün test yapmıştım negatif çıktı
Tek çizgi görmekten o kadar çok korkuyorumki erken test yapmam cnm
2 gun geçti zateno zmn adet bekle canım bnce ümidini kırmak istemem ama
2 gun geçti zaten
Kanama falan olmadı canım bende herkeste olmayabiliyormus, benim bat yarın normalde :/tabiki de haber veririm bi de bişi dicem bn adet olmadan yarım saat önce ovulasyon testi yaptım aynı senin gbi net çizgiler cıktı sonra kanı gördüm yerleşme kanaması yaşadın mı sen acaba yerleşme kanaması mı 1gün erken oldum
Tavsiye edeceğiniz guvenilir gebelik testi markası söyler misiniz?hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
Kanama falan olmadı canım bende herkeste olmayabiliyormus, benim bat yarın normalde :/
Tavsiye edeceğiniz guvenilir gebelik testi markası söyler misiniz?
Ben Erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama kanda neden negatif çıktı anlayamadım.bnm bi tavsiyem yok canım her gebelik testinde cıkıyo ama eger cok emin olamıyosan erken gebelik testi al bnce
Ben Erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama kanda neden negatif çıktı anlayamadım.
Yinede Teşekkürler
alla alla yanlışlık yapmış olmasınlar kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?