- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.361
Amin canım hayırlısıylaAmin canım insallah, rabbim sana da nasip etsin.
bluees3 clear blue her yerdebulunmuyo ben buldum bugun hemen aldim :) digital haftasini bile soyluyo. 4 gun once bile yaparsan cikiyo ben onu kullanmistim.
Hayırlısı canım karamsar olmak yok. önümüzdeki aya gelecek bebiş insallahbu arada ben kırmızı kart gördüm kızalar
yineee hayaller suya düştüüüüüüü
Hayırlısı canım karamsar olmak yok. önümüzdeki aya gelecek bebiş insallah
Hamilesin dimi canımEki Görüntüle 2043284 bak boyle cikmisti sakliyorum ben hala resmini.. insallh bu hafta da ayni yaziyi gormek umuduyla :)bluees3
Bat ne zaman canim bu ay gecti mi? Insallah bizimde yüzümüz gülecek yakındır o günlerSimayinannesi canim biz de ekim lisyesine adayiz.. ekime umut besleyelim insallh. Tutturana kadar devam uzulmek yok :)
Canim bu test kac defa kullaniliyor?Kesinlikle guvenilir.. ben hep 9nu kullaniyorum baska almiyorum 33 liraya aldim bugunbluees3 istersen fotosunu cekeyim
Normalde yumurtlama zamanım 16 sı ama bu günlerde de orta derecede, kist falan sanmıyorum 2 ay önce vardı onlar geçti şuan gereksiz akıntı ve pembemsi şeyler ...kist flan olabilir mi acaba yumurtlama zamanina mi girdin
Ben haziranda hamileydim canim temmuzda dusuk yaptim. Allah allah ben ertesi gun doktora gittim 3 haftalik hamileydim gercekten debluees3
Normalde yumurtlama zamanım 16 sı ama bu günlerde de orta derecede, kist falan sanmıyorum 2 ay önce vardı onlar geçti şuan gereksiz akıntı ve pembemsi şeyler ...
Rana0Rana adet olana kadar umutsuzluga kapilmiyoruz dimi canim
Bende gecen sene ekimde hamilelik yasadim. Ayni adet belirtileri gibiydi. Testte pozitifi gordugum halde inanamamistim. Ben adet olacagim deyip durdum. Bir de cok halsizdim.
Maalesef kalp atisini duyamadigimiz icin kurtaj oldum.
Adet olana kadar bitmis bir sey yok.
Testte tek kullanimliksa cok pahaliymis canim.
Tek canim malesefSimayinannesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?