- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.381
Tek kullanimlik icin fazla tabi canim33 biraz fazlaymis
çok pahalı tek kullanımlık olmasına ragmen bi kaç kere kullanılsaymıs iyiymiş
Yok canim olmamiştim. Ama kisiden kisiye degisiyor.yerleşme kanaması oldun mu cnm
çok pahalı tek kullanımlık olmasına ragmen bi kaç kere kullanılsaymıs iyiymiş
Yok canim olmamiştim. Ama kisiden kisiye degisiyor.
Bundan alınacağına normal gebelik testi almak daha mantikli
Cnm bu da tek kullanimlik dimiEki Görüntüle 2043284 bak boyle cikmisti sakliyorum ben hala resmini.. insallh bu hafta da ayni yaziyi gormek umuduyla :)bluees3
Ayy hadi insallah canim. Normal adetinden farkli mi peki.bn yerleşme kanamasından şüphe ediyorm dha önce bnde olmamıstım ama ne bilim ilk defa yerleşme kanamasından süphe ettim :)
Cnm bu da tek kullanimlik dimi
Ayy hadi insallah canim. Normal adetinden farkli mi peki.
Mesjlari yeni gordum..evet fiyati yuksek tek kullanmalik olmasaymis iyiymisevet tek kullanımlıkmıs
Evetbncede kuzu hatta kan testi dha mantıklı 33 ona verceğina 40 tl kan testi zaten
Kizlar bata 4 gun belim cok agriyor .atesim 37 nin altina dusmuyor .ayaklarimin alti yaniyor ama sideetli kasik agrilarim gecti ..testler negatif cikio ..acaba bi umit varmi yoksa testlere inanayimmi
Ama erken gebelik testleri cnm o yuzden umitsizlige kapiliyorumvalla dha erken testler için bnce
Ve yumurtlamanin 10. Gunu olmusvalla dha erken testler için bnce
Sen test yapmis miydin canim unuttum. Takip et bakalim nasil devam edecek. Olanlar var mi acaba ne kadar suruyormus bu yerlesme.böyle çok açık renk bn adet olurken hep kahve rengi gelirdi bu gülkurusu renginde bi de akıntı gibi yapışkan sanki ümitlenmek istemiorm ama bn hiç erken adet olmam 1gün önce olunca sasırdım bilmiom ki ya kafam karıstı
Canim bat gununden once negatifi gorup, bat gunu pozitifi yakalayan arkadaslar var. Dur bakalim.Kizlar bata 4 gun belim cok agriyor .atesim 37 nin altina dusmuyor .ayaklarimin alti yaniyor ama sideetli kasik agrilarim gecti ..testler negatif cikio ..acaba bi umit varmi yoksa testlere inanayimmi
Sen test yapmis miydin canim unuttum. Takip et bakalim nasil devam edecek. Olanlar var mi acaba ne kadar suruyormus bu yerlesme.
Hayir yerlee kanamasi olmadi ben deyerleşme kanaması oldun mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?