Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi insallah canim. Normal adetinden farkli mi peki.

böyle çok açık renk bn adet olurken hep kahve rengi gelirdi bu gülkurusu renginde bi de akıntı gibi yapışkan sanki ümitlenmek istemiorm ama bn hiç erken adet olmam 1gün önce olunca sasırdım bilmiom ki ya kafam karıstı

Kizlar bata 4 gun belim cok agriyor .atesim 37 nin altina dusmuyor .ayaklarimin alti yaniyor ama sideetli kasik agrilarim gecti ..testler negatif cikio ..acaba bi umit varmi yoksa testlere inanayimmi

Sen test yapmis miydin canim unuttum. Takip et bakalim nasil devam edecek. Olanlar var mi acaba ne kadar suruyormus bu yerlesme.

Kizlar bata 4 gun belim cok agriyor .atesim 37 nin altina dusmuyor .ayaklarimin alti yaniyor ama sideetli kasik agrilarim gecti ..testler negatif cikio ..acaba bi umit varmi yoksa testlere inanayimmi
Canim bat gununden once negatifi gorup, bat gunu pozitifi yakalayan arkadaslar var. Dur bakalim.

Sen test yapmis miydin canim unuttum. Takip et bakalim nasil devam edecek. Olanlar var mi acaba ne kadar suruyormus bu yerlesme.

bn arastırdım lekelenme seklinde kişiden kişiye değişiyormus diğer belirtilerde uyuyo bakıyorum bi dha hiç gelmemis cok azcık vardı zaten saat 3te gördüm hala yok yani olmadı yarın test yaparım bi zararım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…