- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.401
Ve yumurtlamanin 10. Gunu olmus
insallah hamilesindir canim takip ediyorum mesajlarini dualarim seninle râbbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah arkadasimbn arastırdım lekelenme seklinde kişiden kişiye değişiyormus diğer belirtilerde uyuyo bakıyorum bi dha hiç gelmemis cok azcık vardı zaten saat 3te gördüm hala yok yani olmadı yarın test yaparım bi zararım olmaz
insallah hamilesindir canim takip ediyorum mesajlarini dualarim seninle râbbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah arkadasim
Valla ben regl olmamanin heyecaniyla direk gidip aldim bu denk geldi :)
Gunum gectikten sonra aldim ben ama 4 gun oncesini gosteriyo aslinda. Hatta reglim gecerse diye bugun de aldim :) biraz pahali ama nedense bu tur seyler gozume gorunmuyo :)
Insalaah erken diye cikmiyordur ya ...yoksada hayirlisi onumuzdeki ay devam:) bnce erkende bilmiyorum bn adet günüme kdar öğrenememiştim kumsalda adet günü görmüş pozitifi bnce adet gelene kdar ümidini kaybetme
Insallah oledir yoksada saglik olsun cnm ..sadece beklemk cok sıķıcı :/Canim bat gununden once negatifi gorup, bat gunu pozitifi yakalayan arkadaslar var. Dur bakalim.
Insallah gelmez canim. Bende cok merak ettim durumunu simdi. Yarin test yap tabi.bn arastırdım lekelenme seklinde kişiden kişiye değişiyormus diğer belirtilerde uyuyo bakıyorum bi dha hiç gelmemis cok azcık vardı zaten saat 3te gördüm hala yok yani olmadı yarın test yaparım bi zararım olmaz
Insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz canim.Insallah oledir yoksada saglik olsun cnm ..sadece beklemk cok sıķıcı :/
Hepimiz insallah cnm mutlu habelr alirizInsallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz canim.
Ayy canim hadi bakalimbn arastırdım lekelenme seklinde kişiden kişiye değişiyormus diğer belirtilerde uyuyo bakıyorum bi dha hiç gelmemis cok azcık vardı zaten saat 3te gördüm hala yok yani olmadı yarın test yaparım bi zararım olmaz
Ayy canim hadi bakalim
Ins hamilesin
Ayy hersey biz3 umit olmaya yetiyorinşallah ama ne bilim bel kasık agrımda var yav yine ümit etcek bişi buldum
Insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz canim.
Ayy hersey biz3 umit olmaya yetiyormutlaka buluyoruz biseyler :)
Kızlar ne olur bişeyler yazın altından ışık tutunca çizgi çok belli oluyorKızlar Allah rızası için bir yorum yapın çatladım meraktan
Testte negatifi gorunce bi anda tum belirtilerim gecioay dmibiz cok tatlıyız ama yaaaaa
Ajaha valla oyle sakliyorum :) o kadar para verdim reglimin gecikmesini beklicem :)haha doğrudur cnm adeti beklede bunu öyle yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?