- 9 Eylül 2014
- 1.041
- 1.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.421
Dimi amaaa, gercekten oyleTestte negatifi gorunce bi anda tum belirtilerim gecioaradan biraz zman gecince tekrardan kurmaya basliyorum
Canim hayalet cizgi var gibi. Bata kac gun var. Bir de hemen mi cikti yoksa beklettin mi testi.Görebiliyor musunuz arkadaşlar
Ajaha valla oyle sakliyorum :) o kadar para verdim reglimin gecikmesini beklicem :)
Canim bilemedim ki, cizgi var sankiGörebiliyor musunuz arkadaşlar
Isikla daha net cekebilirmisin tam belli olmuyorGörebiliyor musunuz arkadaşlar
Canim var gibi. Sen daha iyi goruyorsundur. Hemen mi cikti cizgiKızlar sesimi duyduğunuz için çok teşekkür ederim bat tahmini 15 eylül ama düzensiz net tarih diyemem
Ahh bi akisina birakabilsekDimi amaaa, gercekten oyle
Tam emin olamadim ama dagilma yoksa cizgi var sen daha net goruyosundurKızlar sesimi duyduğunuz için çok teşekkür ederim bat tahmini 15 eylül ama düzensiz net tarih diyemem
Evet canım kuruyunca netleştiCanim var gibi. Sen daha iyi goruyorsundur. Hemen mi cikti cizgi
Teşekkür ederim canım dağılma olmadı bunu yapamıyorum ben ilgine çok teşekkür ederimTam emin olamadim ama dagilma yoksa cizgi var sen daha net goruyosundur
Rica ederim insallah vardir hepimizde bebisTeşekkür ederim canım dağılma olmadı bunu yapamıyorum ben ilgine çok teşekkür ederim
Aminnn inşallah canımRica ederim insallah vardir hepimizde bebis
Canim 5 dk icinde sonuc ciktiysa dikkate alabilirsin. Eger baska testin varsa yarin sabah ilk idrarinla yap bide ona bakalim.Evet canım kuruyunca netleşti
Tamam canım sabah açık eczane bulursam alacağım yapıp atarımCanim 5 dk icinde sonuc ciktiysa dikkate alabilirsin. Eger baska testin varsa yarin sabah ilk idrarinla yap bide ona bakalim.
Canim yakinlarda nobetci eczane varsa sabah hemen ordan alirsin. insallah pozitif cikar.Tamam canım sabah açık eczane bulursam alacağım yapıp atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?