Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu belirtiler psikolojik kızlar ya. Ne biliyim zaten erken gebelik belirtileri ile regl belirtileri aynı ayırt edilmiyor. Ben kızımda hiç hamile değilimdir yaa adet olcak gibi hissederken hamile olduğumu öğrenmiştim. Geçen ay da aksine o kadar belirti vardı ki negatif görünce şok gecirmistim bakalım bat a son 5 hic belirti yok şu an

Canm bnmde aynı bu marka bu testte böyle çizgi çıkmıştı çok sevindim doktora koştum sonuç hüsran bu test yanlış sonuç veriyor buna güvenme

Yaaa kizlar neden bu konuyu bu kadar cok kafama takiyorum, dusundugum baska sey yok ve butun gun hamilelik icin okuyorum. Cok belirtilerim de var, mesela bugun cok yorgunum, gozlerim kapaniyor ve ara ara hafif bulantim var, goguslerim agiriyor. Bata 5 gun daha var, ya gercekten hamileyim ya da fazla kafama taktim ben bu isi

Cnm benim de bu ay bole oldu nden se sol.kasikta ki ağrım geçmio gogus ucu Hassas belim ağrıyor akintim var.bat a 5.6 gün var bndé çok taktım kafama sanki hamileyim

Reactions: D-E
Cnm benim de bu ay bole oldu nden se sol.kasikta ki ağrım geçmio gogus ucu Hassas belim ağrıyor akintim var.bat a 5.6 gün var bndé çok taktım kafama sanki hamileyim

Bu belirtilerin aynısı bende de var[/QUOTE]

Ne dusunuyosn peki daha önceki ay böle bisy yasamadm[/QUOTE]
Bende ilk defa bu belirtileri yaşıyorum ama benim 4 ay önce de böyle 10 geçikmişti hamile değildim

Ayyy canim hadi hayirlisi ya insallah hamileyiz,ama gercekten bende bu ay cok kafama taktim, 2 ay hamile kalamadim bu 3 ayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…