- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 37
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.641
Reglin geçmişmiydi senin[/QUOTE]Ne dusunuyosn peki daha önceki ay böle bisy yasamadm
İnşallah canım yarın tekrar test yapıcam erken gebelik testi eğer çift çizgi çıkarsa kan vericem inşallahAyyy canim hadi hayirlisi ya insallah hamileyiz,ama gercekten bende bu ay cok kafama taktim, 2 ay hamile kalamadim bu 3 ayim
Kusura bakma bana dedin sandımAyyy canim hadi hayirlisi ya insallah hamileyiz,ama gercekten bende bu ay cok kafama taktim, 2 ay hamile kalamadim bu 3 ayim
Yok geçmedi 5.6 gün var bata[/QUOTE]Reglin geçmişmiydi senin
Yok canim, insallah iyi haberlerle buraya gelirsin, yarin yaz bizeKusura bakma bana dedin sandım
İnşallahYok canim, insallah iyi haberlerle buraya gelirsin, yarin yaz bize
Reglinin geçmesini bekle öyle test yap[/QUOTE]Yok geçmedi 5.6 gün var bata
Ztn geçmedn yapmayı dusunmuyorm[/QUOTE]Reglinin geçmesini bekle öyle test yap
İnşallah hayırlı haberler alırsın[/QUOTE]Ztn geçmedn yapmayı dusunmuyorm
İnşallah saol hepimiz hayırlı haberler alalim[/QUOTE]İnşallah hayırlı haberler alırsın
Ayy inşallah canım[/QUOTE]İnşallah saol hepimiz hayırlı haberler alalim
Aynen bende öyleyim yaa psikolojik benimki kesin de.hic ümidim yok ama düşünmeden edemiyorumYaaa kizlar neden bu konuyu bu kadar cok kafama takiyorum, dusundugum baska sey yok ve butun gun hamilelik icin okuyorum. Cok belirtilerim de var, mesela bugun cok yorgunum, gozlerim kapaniyor ve ara ara hafif bulantim var, goguslerim agiriyor. Bata 5 gun daha var, ya gercekten hamileyim ya da fazla kafama taktim ben bu isi
Negatif canımCanlar iyi akşamlar adetime 8 gün var bu sabah idrar testim böyle çıktı 2. Çizgi hafif var sanki. Dünkü de öyle çıkmıştı. 2. Yi Gören var mı?
Bol bol.dua edelim cnm birbirimze Rabbim hayırlı evlatlar versin[/QUOTE]Ayy inşallah canım
Aynen canm biliyorum erken ama aklım hep orda..Regl yaklaştıkça stres oldum ben sanırım habire kendimi oyalamak için iş icat ediyorum evdeNegatif canım
Hem çok erken test yapmak için reglinin geçmesini bekle
Takma Kafana bence hiç düşünmeAynen canm biliyorum erken ama aklım hep orda..Regl yaklaştıkça stres oldum ben sanırım habire kendimi oyalamak için iş icat ediyorum evde
Geçmiş olsun canim ALLAH yardımcın olsunmerhaba kızlar ben bugün doktora gittim ve bende guatır olduğu ortaya cıktıyarın dahiliyeye gidicem kadın doğum dr direk oraya git bn tedavi olmadan sana bişi yapamam dedi bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?