Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bişey soracağım size ben temmuz 16 sı adet gördüm agustos 16 ta tam günü gününe yine adet gördüm.
Bu durumda benim adet döngüm 30 günde bir mi oluyor .

Yani bu ayın 16 sında olmam normali değil mi ?

Bi uygulama kullanıyorum 22 eylül gösteriyor bat tarihimi acaba son adet gününden mihesaplanır döngü ?

Sedooşum napıyosun bakalım bu aralar bol bol yumurta ye süt iç ceviz ye sonra yiyemiyosun vallabende bulantılar başladı ve acayip iştahsızım
Şimdi bi hamile grubuna yazdım aynı problemi kız bu kadar mı temiz kalplisin ya. Askım adetten 2 3 gün önce öğrendim ya ben, öğrendiğimden beri mide bulantısı vardı kusamıyordum iştahım yoktu yemekten kesildim. Bugunde tam tersi. Ekşi ekşi şeyler gömdüm aksama kadar. Sorun yoktur dimi ya cok pimpiriklendim

merhaba kızlar ben bugün doktora gittim ve bende guatır olduğu ortaya cıktı yarın dahiliyeye gidicem kadın doğum dr direk oraya git bn tedavi olmadan sana bişi yapamam dedi bana dua edin
Cok gecmis olsun canim. Hiç canını sıkma tedavini olursun. Yarin git bakalim doktor ne diyecek.

Yok canm hiç birşey olmaz bn hiç kusmadım daha zaten fobim var ama sürekli misem bulanıyor mümkün olduğunca sık sık ye az ye tuzlu kraker yeşil elma baya işe yarıyor inşallah çok ilerlemz seninki çok erkn başlamış

Selam kızçeler ben geldim yine test tekrarıyla bat :15 Eylül

Eklentiler

• IMG_1462.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_1516.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_1528.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 83
Bence psikolojikti, kocam gelince daha iyi oluyorum nedense. Gecer mi zaman ya, haftaya kesemi görcem Allahın izniyle. Senin kesen de vajinal mı bakıldı? Birde daha yeni mi basladı iğrenmeler kuzum?

32 günde bir oluyorsun

Bence psikolojikti, kocam gelince daha iyi oluyorum nedense. Gecer mi zaman ya, haftaya kesemi görcem Allahın izniyle. Senin kesen de vajinal mı bakıldı? Birde daha yeni mi basladı iğrenmeler kuzum?
Bnde aynen kocamı görünce geçiyo ama fena nazlıyım yemekleri hep o hazırlıyor dört beş gün oldu başlayalı. Evet kesem vajinal bakıldı ki sata göre 6+2 günlüktüm ama hmn bkıyor zaten bnce daha sağlıklı ultrasonda 5+5 gzükmesine rağmen kalp atışını bile gördü doktorum karından baktıranlar hala kalp atışı için gün sayıyor

Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua edin inşallah bizde hamileyizdir

Evet canım bugün yaptım 1 test bu hepsi aynı teste ait fotoğraflar
Ben varla yok arası bi çizgi gördüm ama yinede batı bekle derim. Ben iki gün varken yaptığımda çok net negatifti sonradan silik çizgi falan da çıkmadı ama bat günü akşam yaptığımda pozitifi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…