- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 33
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.681
Bende vajinal baktırcam kuzum ondan merak ettim. Haftaya carsamba bakılacak 5+1 olcak doktor gel görünür kese dedi. İnsallah görünür. Ayy yavrum kalbi bile atıyor kıyamam yaaaaa...Bnde aynen kocamı görünce geçiyo ama fena nazlıyım yemekleri hep o hazırlıyor dört beş gün oldu başlayalı. Evet kesem vajinal bakıldı ki sata göre 6+2 günlüktüm ama hmn bkıyor zaten bnce daha sağlıklı ultrasonda 5+5 gzükmesine rağmen kalp atışını bile gördü doktorum karından baktıranlar hala kalp atışı için gün sayıyor
Hmm ben ikinci çizgiyi göremedimEvet canım bugün yaptım 1 test bu hepsi aynı teste ait fotoğraflar
İnşallah sizde kavuşursunuz bu ay canım bu topikten ayrılmayın uğurlu buradı bende bu topikte takip ettim btün belirtileri falan sizede nasip olur inşallahAllah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua edin inşallah bizde hamileyizdir
Selam kızçeler ben geldim yine test tekrarıylabat :15 Eylül
İnşallah canım Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsinBenim testim de böyleydi belli belirsiz, hcg 14 lerde çıkmıştı. Inşallah seninledir ve sağlıkla kucağına alırsın:)
Bence bu zamnlarda vajinal daha sağlıklı zaten . Bazen çok kötü oluyor midem şampuanımın kokusu bile rahatsız ediyor düşün bu arada aile hekimliğinede bildirmen gerekiyor doktor zaten tahlil istiyor çoğunu orda yapıyosun bilgin olsun kayıp yaptır orayadaBende vajinal baktırcam kuzum ondan merak ettim. Haftaya carsamba bakılacak 5+1 olcak doktor gel görünür kese dedi. İnsallah görünür. Ayy yavrum kalbi bile atıyor kıyamam yaaaaa...
Yardım etsin eşin hayat müşterek bitanem benimki de ediyor. Gerci abuk subuk konustugu da oluyor bazen nasıl sinirleniyorum anlatamam :)
İnşallah canımİnşallah sizde kavuşursunuz bu ay canım bu topikten ayrılmayın uğurlu buradı bende bu topikte takip ettim btün belirtileri falan sizede nasip olur inşallah
İnşallah canım Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin
Ooo bu topiğin eskileri bilir her belirti vardı bende. En belirgini beyaz akıntı çok değişikti ve bacağımın üst iç tarfları çekiliyordu yatarken bile tahatsız ediyodu baş dönmesi bir gün içinde iki üç defa oldu daha olmadı bel ağrısından ziyade yumurtlamadan sonra hep sağ kasığım çekiliyorduİnşallah canım
İlk önce hangi belirtiler başladı sizde
Bel ağrısı ani baş dönmesi felan Oldu mu?
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin
Anladım . bende de bu belirtiler varOoo bu topiğin eskileri bilir her belirti vardı bende. En belirgini beyaz akıntı çok değişikti ve bacağımın üst iç tarfları çekiliyordu yatarken bile tahatsız ediyodu baş dönmesi bir gün içinde iki üç defa oldu daha olmadı bel ağrısından ziyade yumurtlamadan sonra hep sağ kasığım çekiliyordu
İnşallah canım tüm bekleyenlerinde kucağı dolsunAnladım . bende de bu belirtiler var
Allah hamileliğinizi kolaylaştırsın inşallah
İnşallah canımİnşallah canım tüm bekleyenlerinde kucağı dolsun
Hiç gitmedim aile hekimine, evlendim aldırmadım ikametimi daha off kim gidecek simdi teee kücükyalıya :) sampuan bile mi tutuyor seni eyvahhhBence bu zamnlarda vajinal daha sağlıklı zaten . Bazen çok kötü oluyor midem şampuanımın kokusu bile rahatsız ediyor düşün bu arada aile hekimliğinede bildirmen gerekiyor doktor zaten tahlil istiyor çoğunu orda yapıyosun bilgin olsun kayıp yaptır orayada
Geçmiş olsun canim ALLAH yardımcın olsun
İhmal etme tamam mı bak o önemli bebegim
Çok geçmiş olsun canım ..
Cok gecmis olsun canim. Hiç canını sıkma tedavini olursun. Yarin git bakalim doktor ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?