Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende vajinal baktırcam kuzum ondan merak ettim. Haftaya carsamba bakılacak 5+1 olcak doktor gel görünür kese dedi. İnsallah görünür. Ayy yavrum kalbi bile atıyor kıyamam yaaaaa...
Yardım etsin eşin hayat müşterek bitanem benimki de ediyor. Gerci abuk subuk konustugu da oluyor bazen nasıl sinirleniyorum anlatamam :)

Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua edin inşallah bizde hamileyizdir
İnşallah sizde kavuşursunuz bu ay canım bu topikten ayrılmayın uğurlu buradı bende bu topikte takip ettim btün belirtileri falan sizede nasip olur inşallah

Bence bu zamnlarda vajinal daha sağlıklı zaten . Bazen çok kötü oluyor midem şampuanımın kokusu bile rahatsız ediyor düşün bu arada aile hekimliğinede bildirmen gerekiyor doktor zaten tahlil istiyor çoğunu orda yapıyosun bilgin olsun kayıp yaptır orayada

İnşallah canım
İlk önce hangi belirtiler başladı sizde
Bel ağrısı ani baş dönmesi felan Oldu mu?
Ooo bu topiğin eskileri bilir her belirti vardı bende. En belirgini beyaz akıntı çok değişikti ve bacağımın üst iç tarfları çekiliyordu yatarken bile tahatsız ediyodu baş dönmesi bir gün içinde iki üç defa oldu daha olmadı bel ağrısından ziyade yumurtlamadan sonra hep sağ kasığım çekiliyordu

Anladım . bende de bu belirtiler var
Allah hamileliğinizi kolaylaştırsın inşallah

Hiç gitmedim aile hekimine, evlendim aldırmadım ikametimi daha off kim gidecek simdi teee kücükyalıya :) sampuan bile mi tutuyor seni eyvahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…