Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç gitmedim aile hekimine, evlendim aldırmadım ikametimi daha off kim gidecek simdi teee kücükyalıya :) sampuan bile mi tutuyor seni eyvahhh
Canım boş olduğun bi gün aldır hemen onlarda takip ediyomuş benimde bartında kalmış aile hekimliğim onla uğraştım

Biz bağımlılık yaparız aşkısı ❤ bnde sizden ayrılamıyorum valla sabah akşam burdayım çünküsü hepiniz çok tatlısınız

valla bnde aynı Onur_hira_ela iyi ki açmış valla çok güzel bi sayfa oldu bu
Çoookk teşekkürler bitanem iyiki de açmışım ne güzel sizleri tanıdım bana umut oldunuz sende hiç canını sıkma ınsllh sonuçların istediğin gibi çıkar en yakın zamanda hepimiz anne oluruz

Günaydınlar,Bata beş gün varken kan testi yaptırsam mı acaba ?
benim de bata 5 gün var canım ama bekliyorum gününü, şimdi yaptırsam çıksa bile doktora gittiğinde tekrar istiyor zaten , özelde geçen sene 35 tlydi bu sene ne kadar bilmiyorum, en güzeli evde 5 tl lik idrar testlerinden yap ama biraz daha sabret inşallah bebişin gelir

A Alya_sura88 Bence de yaptirma :) Insan bekleyince acele ediyor ama :)
Bende gecen ay bekliyoriz diye hep erken davrandim,idrardada cikti kan degerinde de,2 gun sonra katladida ama deger dusuktu zaten sonra gunum 3 gun gectikten sonra regl oldum.Normalde agrili ve cok oldu ama sanki hic bilmesem sadece regl oldum diyecektim.Bu ay uslu uslu bekleyecem
Merhabalar :)

45 tl bence de en iyisi beklemek

Allah'tan burası var yoksa zamn nsl geçer burada olmasa kafayı yeriz vücudumuzun yolladığı her sinyali hamilemiyiz açaba diye yorariz

kizlar 11 gunum geciyor adet sancilari arada gelip gidiyor sacma bir hallerdeydim bu ay yumurtada gec buyudu dun kan verdim yine 0.100 tabi adeti bekliyorum sizlerden guzel haber varmi diye arada girip okuyorum 4 aydir klomen ilac gelisimler falan derken yoruldum 2 ay ara verip sonra igneli tedaviye baslicam rabbim hepinizinde kalbindekini versin canlarim burdaki dayanisma çok guzel ben biraz pes ettim sanki spor salonuna yazildim kafam dagilsin diye kilom normal birde sabah aksam bir cay kasigi corek otu yicem bunu yapan cok varmis ilac falanda kullanmicam takip edicem sizleri

Eczaneye gittim bir erken gebelik iki normal test bir de decavit aldım yarın sabah ilk idrar ile yaparım test ama datanamazsam yaparsam yazarım sizlerede

Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı

Eklentiler

• 2017-09-14 11.04.41.webp
    9 KB · Görüntüleme: 85
  • 2017-09-14 11.06.19.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 78
Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Cnm bnce ikinci çizgi silik çıkmış inşallah vardır tatlım Rabbim yüzüne baksın bndé ocak ayinda 3.tüp bebej negatif olmuştu inşallah bu ay ikimizde hamileyiz dir

Aslında benim normal yoldan hamile kalmam çok ama çok zor..geçen ayki dondurulmuş embriyo denemem kimyasalla sonuçlanınca bu ay az da olsa ümitlenmeye sebebim oldu..bu uğurda çok çabaladık, çok yorgun düştük, çok umutlanıp hayal kurup elimiz boş kaldık..o yüzden hemen ümitlenemiyorum..adetim gelmezse ki inşallah gelmez 2 gün sonra testi yenilerim..dilerim senin de isteyen herkesin de yüzü güler, Allah bize de nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…