- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.701
Ederim askım etmem miyok nasıl ihmal edeyim zaten sivilce değil ki dışardan gözüken bişi yok kanda cıktı inşallah kötü huylu flan değildir hemen tedavi olurumdua et bana bitanem hamilesin Allah kabul eder
Canım boş olduğun bi gün aldır hemen onlarda takip ediyomuş benimde bartında kalmış aile hekimliğim onla uğraştımHiç gitmedim aile hekimine, evlendim aldırmadım ikametimi daha off kim gidecek simdi teee kücükyalıya :) sampuan bile mi tutuyor seni eyvahhh
Çoookk teşekkürler bitanem iyiki de açmışım ne güzel sizleri tanıdım bana umut oldunuz sende hiç canını sıkma ınsllh sonuçların istediğin gibi çıkar en yakın zamanda hepimiz anne oluruzvalla bnde aynıOnur_hira_ela iyi ki açmış valla çok güzel bi sayfa oldu bu
Günaydınlar,Bata beş gün varken kan testi yaptırsam mı acaba ?
Yapma canım bence. Belki geç döllenme falandır ne biliyim boşuna moralini bozma. En sagliklisi tam gününde yapmak.Günaydınlar,Bata beş gün varken kan testi yaptırsam mı acaba ?
benim de bata 5 gün var canım ama bekliyorum gününü, şimdi yaptırsam çıksa bile doktora gittiğinde tekrar istiyor zaten , özelde geçen sene 35 tlydi bu sene ne kadar bilmiyorum, en güzeli evde 5 tl lik idrar testlerinden yap ama biraz daha sabret inşallah bebişin gelirGünaydınlar,Bata beş gün varken kan testi yaptırsam mı acaba ?
benim de bata 5 gün var canım ama bekliyorum gününü, şimdi yaptırsam çıksa bile doktora gittiğinde tekrar istiyor zaten , özelde geçen sene 35 tlydi bu sene ne kadar bilmiyorum, en güzeli evde 5 tl lik idrar testlerinden yap ama biraz daha sabret inşallah bebişin gelir
Cnm bnce ikinci çizgi silik çıkmış inşallah vardır tatlım Rabbim yüzüne baksın bndé ocak ayinda 3.tüp bebej negatif olmuştu inşallah bu ay ikimizde hamileyiz dirBugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?