- 3 Temmuz 2025
- 88
- 28
- 3
- 28
Neden olmasın kuzum umarım okur inşaallah bende değerlendiremedim gibi yani 21 gibi çatladı ben son zamanlarında değerlendirdim ama genelde yumurtlamadan önce 3 gün ve yumurtlama gerisi sizin isteğe bağlı diyorlarCatlamayı değerlendiremedim ben. Sizce şans var mı
T çizgisi en yoğun 16 sı gibi gözüküyor canım omdan sonradan hafiflemiş evet değerlendirdiyseniz mükemmelEn baştaki 17 Temmuz
Ortadaki 16 Temmuz
En sondaki 15 Temmuz
Biz sadece 17 Temmuzu değerlendirdik
Onun öncesinde de 13 ve 14 değerlendirdik yorum yapabilir misiniz kızlar:)
Bel ağrısı ve hafif kaşık arada ama bugğn merdivenden düştüm korkuyorum umarım kötü bişi olmaz ya gerçekten var mı yok mu bilinmezlik ama insan korkuyorBu arada hiç belirtisi olan var mı
Bizde reglden sonra 9-12-13-16-18-22-23 değerlendirdik gerisi de Allahın nasibi yani en pik olma zamanım 17-18 di benim .degerlendirebildim inşAşşah sizce kızlarPardon 5 gün yazacağıma 15 gün yazmışım.
Gayet yeterli bence.Bizde reglden sonra 9-12-13-16-18-22-23 değerlendirdik gerisi de Allahın nasibi yani en pik olma zamanım 17-18 di benim .degerlendirebildim inşAşşah sizce kızlar
Rabb’im korusunBel ağrısı ve hafif kaşık arada ama bugğn merdivenden düştüm korkuyorum umarım kötü bişi olmaz ya gerçekten var mı yok mu bilinmezlik ama insan korkuyor
Ay valla benim de öyle beyaz akıntım yoğundu ama anlam veremedimKızlar sorum olacak belki biliyorsunuzdur
üç gün boyunca afedersiniz akıntı yoğunluğum fazla neyden kaynaklı olabilir
Sperm 3 gün kadar canlı kalabiliyormuş ya inşallah tutmuştur.
Rabb’im en hayırlısı sağlıklısını güzelini tüm isteyen kardeşlerimize nasip eylesinİ
Gebelik te olabilir enfeksiyon da olabjit regl yaklaşıyordur ondan da olabilirKızlar sorum olacak belki biliyorsunuzdur
üç gün boyunca afedersiniz akıntı yoğunluğum fazla neyden kaynaklı olabilir
Ayy Allah korusun yaBel ağrısı ve hafif kaşık arada ama bugğn merdivenden düştüm korkuyorum umarım kötü bişi olmaz ya gerçekten var mı yok mu bilinmezlik ama insan korkuyor
Ben duymadım hiç yurt dışında mı yaşıyorsun?Kızlar test aldım Pregnant duydunuz mu hiç
Yok eczaneden bunu verdiler üzerinde eczane simgeliBen duymadım hiç yurt dışında mı yaşıyorsun?
Hiç duymadım artık testlere de güvenim kalmadı ne yalan söyliyimYok eczaneden bunu verdiler üzerinde eczane simgeli
Ben de ilk kez aldım ama silik çıktı acaba mı demeden edemiyorumHiç duymadım artık testlere de güvenim kalmadı ne yalan söyliyim
Atsana canım ne zaman yaptın hemen çıktı mı regl ne kaç gün varBen de ilk kez aldım ama silik çıktı acaba mı demeden edemiyorum
Regle 6 gün var anında çıktı ama çok silikAtsana canım ne zaman yaptın hemen çıktı mı regl ne kaç gün var
O halde olabilir bence kan testi yaptır canım neden olmasın bir test daha yap hattaRegle 6 gün var anında çıktı ama çok silik
Atsana canım ne zaman yaptın hemen çıktı mı regl ne kaç gün var
Ya acaba yalancı pozitif mi diyeO halde olabilir bence kan testi yaptır canım neden olmasın bir test daha yap hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?