Öyle yapym bakalım size de hayırlı olsun dym inşallah süreciniz çok sağlıklı ilerler sağsalim alırsınız kucağınıza darısı tüm isteyenlerin başınabelki geç döllenmeniz olmuştur, yarından sonra tekrar deneyin eğer yine çıkmazsa doktora görünün derim
hayirli olsun canimadetiniz düzenli mi olur peki benimde normalde düzensizdir ama tahmini olarak 22-23 battı. Bugün testte belli oldu
inşallah akşam kan testi verip süreci netleştiricem. İsteyen tüm herkese nasip olsunÖyle yapym bakalım size de hayırlı olsun dym inşallah süreciniz çok sağlıklı ilerler sağsalim alırsınız kucağınıza darısı tüm isteyenlerin başına
benim de adet öncesi testler negatif çıktı hep. o yüzden umudumu kaybetmiştim. yumurtlamadan sonra genelde 14-16. günde çıkıyor diyolar. tahmini 8inde yumurtlamam oldu. benim 16. günüm bugün biraz daha bekleyinhayirli olsun canimbenim bat 27 temmuz dayanamadim yine bugun test yaptim negatif cikti pozitife döner mi sence yumurtlamadan sonraki 11. günümdeyim
umarim vardir ya bu bekleyie cok yoruyor gercekten cok zor beklemek tesekkur ederim umut oldun banabenim de adet öncesi testler negatif çıktı hep. o yüzden umudumu kaybetmiştim. yumurtlamadan sonra genelde 14-16. günde çıkıyor diyolar. tahmini 8inde yumurtlamam oldu. benim 16. günüm bugün biraz daha bekleyin
inşallah minik olup tutunmuştur sanaumarim vardir ya bu bekleyie cok yoruyor gercekten cok zor beklemek tesekkur ederim umut oldun bana
inşallah dua edin tutunmus olsun var olsun haber ver mutlakainşallah minik olup tutunmuştur sanaben de kan verip netleştireceğim
Bence bat tarihini bekle ve ümidini kaybetme canım . İnşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alacağızhayirli olsun canimbenim bat 27 temmuz dayanamadim yine bugun test yaptim negatif cikti pozitife döner mi sence yumurtlamadan sonraki 11. günümdeyim
Normalde bat 3 gün kala erken gebelik testlerinde doğru sonuç çıkar amageç döllenme olabilir canım . Adet tarihine kadar hala umut var demektirhayirli olsun canimbenim bat 27 temmuz dayanamadim yine bugun test yaptim negatif cikti pozitife döner mi sence yumurtlamadan sonraki 11. günümdeyim
insallah vardir ya cok isterim olmasini 6 aydir bunu bekliyorumNormalde bat 3 gün kala erken gebelik testlerinde doğru sonuç çıkar amageç döllenme olabilir canım . Adet tarihine kadar hala umut var demektir
benimde bat 27 bugun erken gebelik yaptim negatifti bakslim benimde umudum var insallah guzel sonuclar alirizDün erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla awoxtu. Ve negatif ..Ama ben yine de ümitliyim bakalım
Çatladığunı nasıl anlıyosunuz testtenBenimde son adet 1 Temmuz bende 7 temmuzda ovilasyon başladım 12 Temmuz çatlama oldu bugün devam ediyor bakalım sanırım yarın çatlar
Bunlar canım bak 12 13 baya koyu 14 15 çizgiler silinmeye başlıyor yani 14 çatlama artık 12 13 de yumurtlamaÇatladığunı nasıl anlıyosunuz testten
İnşallahbenimde bat 27 bugun erken gebelik yaptim negatifti bakslim benimde umudum var insallah guzel sonuclar aliriz
Hangi günleri değerlendirmek mantıklıBunlar canım bak 12 13 baya koyu 14 15 çizgiler silinmeye başlıyor yani 14 çatlama artık 12 13 de yumurtlama
Ben bu ay 8 11 12 14 15 16 değerlendirdim sonra birdaha ilişki olmadı ama mesela yumurtlamadan önce 2 günde bir ilişki olursa daha iyi olur yumurtam oluncada 1 gün ara ile yada hergün değerlendirebilirsin özellikle sabah saatleriHangi günleri değerlendirmek mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?