evet bende her testte hayal kırıklığı yasiyordum bu ayda ovulasyonlantakip ettim bende catlama gununu degerlendirmedim sanirim ama yumurtlama gununu degerlendirmistimTekrar test yapıcam adet gelmezse ama kendimi nasıl hazırlamışsam çok zorlandım negatif görünce, sanırım belirtilerin hepsi psikolojiktiönümüzdeki ay yine ovulasyon kitiyle denycem bu defa yumurta çatladıktan sonraki günü de değerlendiricem bakalım
Ümidini yitirme inşallah vardırSonuç:negatif
Selam kızlar,
Yok mu test yapan, yapacak olann
9 gün erken bence canım , bence hala Umut var .bat ne zaman ?
yaptimm amaa cok kuruyorum kafamda yada olmasini istedigim icin incigine cincingine bakiyorum iki tame test yaptim acip icine baktim ikiside kenarda kalan iki cizgi olusturmus buraya attim da cok görülmedi yinede atiyim bi bakin ikiside ayni yerde biri normal biri erken ama idrarimi 2 saate yakin bi kapta beklettikten sonra yaptim testleriSelam kızlar,
Yok mu test yapan, yapacak olann
Belirsiz ama 28 29 döngüm mesela 4 Haziran oldum ve 1 temmuzda oldum genelde 2 gün geri atar9 gün erken bence canım , bence hala Umut var .bat ne zaman ?
Ben dayanamadım adete 2 gün kala bugün yine erken gebelik idrar testi yaptım bugün yine negatif çıktıevet bende her testte hayal kırıklığı yasiyordum bu ayda ovulasyonlantakip ettim bende catlama gununu degerlendirmedim sanirim ama yumurtlama gununu degerlendirmistim
benimde dunden beri gecmeyen bi bel bacak agrim var normalde regl gelmeden once baslar ve ertesi gun regl olurum ama reglime 4 gun var dahaBen dayanamadım adete 2 gün kala bugün yine erken gebelik idrar testi yaptım bugün yine negatif çıktıama sabah kasık ağrısıyla uyandım normalde adet kanamam başlar kasıklarım sonra ağrır hiç böyle kanama olmadan kasığım ağrımamıştı anladığım kadarıyla psikoloji hormonları da çok etkiliyor hormonlar da normal işleyişinden şaşıyo heralde
Dün benim de dizim ve kalçam ağrıdı hafif, bugün de belim çok az ağrıdı bi kaç gündür dökülüyor gibiyim halsizim de ama sıcaklardan da böyle olmuş olabilirim diye hemen anlam aramym diyorum ay ne zormuş adet beklemek :) bi de normalde hemen geliyo gibi hissederdim hele yazları pedlerle günler zor geçtiği için of gene mi adet geldi ne çabuk geliyo derdim:) bu ay gelmez oldu adet resmen geçmiyo günler, son iki gün nasıl gececek bilmiyorum zaman yavaşladı sanki :)benimde dunden beri gecmeyen bi bel bacak agrim var normalde regl gelmeden once baslar ve ertesi gun regl olurum ama reglime 4 gun var daha
gercekten oyle ya o kadar cabuk gelirdi ki bu ay gecmiyor sankiiii beklemek cok zor 6 aydir yasiyorumm bunuDün benim de dizim ve kalçam ağrıdı hafif, bugün de belim çok az ağrıdı bi kaç gündür dökülüyor gibiyim halsizim de ama sıcaklardan da böyle olmuş olabilirim diye hemen anlam aramym diyorum ay ne zormuş adet beklemek :) bi de normalde hemen geliyo gibi hissederdim hele yazları pedlerle günler zor geçtiği için of gene mi adet geldi ne çabuk geliyo derdim:) bu ay gelmez oldu adet resmen geçmiyo günler, son iki gün nasıl gececek bilmiyorum zaman yavaşladı sanki :)
İnşallah vardır kuzum. Bat ne zaman ?yaptimm amaa cok kuruyorum kafamda yada olmasini istedigim icin incigine cincingine bakiyorum iki tame test yaptim acip icine baktim ikiside kenarda kalan iki cizgi olusturmus buraya attim da cok görülmedi yinede atiyim bi bakin ikiside ayni yerde biri normal biri erken ama idrarimi 2 saate yakin bi kapta beklettikten sonra yaptim testleri
bat 27 temmuz insallah vardirİnşallah vardır kuzum. Bat ne zaman ?
adetiniz düzenli mi olur peki benimde normalde düzensizdir ama tahmini olarak 22-23 battı. Bugün testte belli olduGece dörtte pelvik/kasık ağrısıyla uyandım idrarımı yaptım suyumu içip yattım kafama takmycam belli ki adet olucam dedim sonra sabah bu defa çok şiddetli pelvik/kasık ağrısı uyandırdı beni baktım yine kan yok benim adetlerim çok nadir sancılı olur ama bu tip hiç değil böyle olunca tekrar ümitlendim hemen koşup idrar testi yaptım sonuç yine net bir negatif(( kafayı yiycem bu ağrı ne peki? bi de yiyeceklerin tadı bozuk gibi geliyor, kilo vermişim ki ben almaya eğilimli biriyimdir hiç diyet yapmadan kilo verdiğimi bilmem, iştahım kolay kolay kesilmez ama hiç iştahım yok gelgelelim göğüs ağrım ya da akıntım hiç yok sadece bu ay ilk kez meme ucumun etrafındaki pütürler çıkmıştı bugün onlar daha da belirginleşmiş, sanki bi de saçlarım dökülüyo of hadi biraz daha sabır adete son 1 gün
Evet düzenlidir adetlerim, adet günü geçmeden idrar testinde çıkanları duydum ama bende hep negatifadetiniz düzenli mi olur peki benimde normalde düzensizdir ama tahmini olarak 22-23 battı. Bugün testte belli oldu
belki geç döllenmeniz olmuştur, yarından sonra tekrar deneyin eğer yine çıkmazsa doktora görünün derimEvet düzenlidir adetlerim, adet günü geçmeden idrar testinde çıkanları duydum ama bende hep negatifkan testi yaptırmak istemiyorum zaten kansızlığım olabilir beta yükseldi mi diye bi de zırt pırt kan vermym diye bakalım yarın da adet olmazsam hala umut var demektir inşallah isteyen herkes pozitif görsün ne zor işlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?