Tamam canim ederim. İyi geceler ❣İnşallah haberdar et bizi de
İyi gecelerTamam canim ederim. İyi geceler ❣
Valla ben çok kararlıyım eşime bugün söyledim test vercem diye, acelen ne öncekileri erken öğrendikte ne oldu sonunda kaybettik çok aceleci davranıyorsun az sabırlı ol dedi öyle diyince hevesim kırıldı tabi adam haklı ne diyeyim.. yine ondan kaçacak bir yol bulursam verecem kan ne derse desin çatladım burda biz alıştık üzülmelere negatifi görürsem de sende pozitif bekliyorum beni çok heyecanlandırıyorsun kediciikAman hastaneye gidesim yok suracik sağlık ocağı mecbur beklicez sen hala kesin kararlı misin bacicim salı gununde???
üzme kendını ben ıkı yıldır çalışıyorum :) nasıp kısmet ınsallah cok bekletmez RabbımElendim gene 7.ay artık yoruldum bugün yumurtlama üzerinden 11 gün geçti
Ya bende asıl sende bekliyorum pozitifi. Benim de dün kasik ve bel ağrım arttı. Ya geliyo sanırım kırmızılar daha var ama sanki benimki de negatif gibi. Bugün bı umutsuzum ama yine de heyecanlıyım Allah sonumuzu hayır etsinValla ben çok kararlıyım eşime bugün söyledim test vercem diye, acelen ne öncekileri erken öğrendikte ne oldu sonunda kaybettik çok aceleci davranıyorsun az sabırlı ol dedi öyle diyince hevesim kırıldı tabi adam haklı ne diyeyim.. yine ondan kaçacak bir yol bulursam verecem kan ne derse desin çatladım burda biz alıştık üzülmelere negatifi görürsem de sende pozitif bekliyorum beni çok heyecanlandırıyorsun kediciik
12 den sonra diye biliyorum canım. Ben adetime 5 gün kala hem gebelik testinde silikle hemde kanda öğrenmiştim. Ama herkeste aynı olacak diye bişey yokKızlar kanda gebelik yumurtlamanın kaçıncı günü çıkar sizce?
Cuma günü yumurtlama görmüştüm bugün progesteron için test vericem hcg de istesem mi12 den sonra diye biliyorum canım. Ben adetime 5 gün kala hem gebelik testinde silikle hemde kanda öğrenmiştim. Ama herkeste aynı olac
Sanki çok çok ince hayalet bi çizgi var mı bana mı öyle geldi yada görmeyi istediğimizden mi bilmiyorum yarın birdaha dene üzme kendini napalım oluyorsa vardır bir hayırElendim gene 7.ay artık yoruldum bugün yumurtlama üzerinden 11 gün geçti
Yok canım testin gölgesi o kan verdm direk bakalmSanki çok çok ince hayalet bi çizgi var mı bana mı öyle geldi yada görmeyi istediğimizden mi bilmiyorum yarın birdaha dene üzme kendini napalım oluyorsa vardır bir hayır. Kaset test yapıyorum ben hep sanki daha belirgin çıkıyor instagramdan almıştım eczaneden aldığımdan daha hassas sanki
Canım yapilabilir de ama doktor diyeceği iki şey var ya bebek var o yüzden kalinlasti ya regl olacaksın yani iki seçenekCuma günü yumurtlama görmüştüm bugün progesteron için test vericem hcg de istesem mi
Diye düşündüm ama erken o zaman negatif çıkarsa moralim bozulmasın vermeyeyim. Peki rahim kalınlığından bir yorum yapılabilir mi şu aşamada? Yumurtlamadan 7 gün geçmiş olacak
Dün feci bir kasık ağrım oldu bugün iyiyim akıntı falan yok kupkuruyum sen ne durumdasın sabredemiyorumYa bende asıl sende bekliyorum pozitifi. Benim de dün kasik ve bel ağrım arttı. Ya geliyo sanırım kırmızılar daha var ama sanki benimki de negatif gibi. Bugün bı umutsuzum ama yine de heyecanlıyım Allah sonumuzu hayır etsin
Gittim doktora canım 11 mm dedi rahim duvarı kalınlığına. Adete 1hafta var. 14 mm olmasını beklerdik şu aşamada ne iyi ne kötü dedi anlamadım valla :/Canım yapilabilir de ama doktor diyeceği iki şey var ya bebek var o yüzden kalinlasti ya regl olacaksın yani iki seçenek
Canım yine mecbur adeti beklicez. Bende test yapıyorum silik çizgi çıkıyor ama güvenemiyorum işte çok erken olduğu için. Bide iğne etkisi olabilir diye. Kan vermeyi düşünüyor musun?Gittim doktora canım 11 mm dedi rahim duvarı kalınlığına. Adete 1hafta var. 14 mm olmasını beklerdik şu aşamada ne iyi ne kötü dedi anlamadım valla :/
Benimde kasigimin sol tarafı ve belimin sol tarafı arkalı önlü ağrıdı dün bugün daha iyiyim ama arada yoklayan sancılar var. Ne zaman kan testi vereceksinDün feci bir kasık ağrım oldu bugün iyiyim akıntı falan yok kupkuruyum sen ne durumdasın sabredemiyorum
Bugün gitmek istiyordum aslında ama çok erken diye vazgeçtimBenimde kasigimin sol tarafı ve belimin sol tarafı arkalı önlü ağrıdı dün bugün daha iyiyim ama arada yoklayan sancılar var. Ne zaman kan testi vereceksin
yok canım bat günü hala adet olmadıysam evde test yaparım ona göre veririm kan. Ben Haziran ayında düşük yaptım beta takibi için defalarca kan verdim çok yorucu oluyor.Canım yine mecbur adeti beklicez. Bende test yapıyorum silik çizgi çıkıyor ama güvenemiyorum işte çok erken olduğu için. Bide iğne etkisi olabilir diye. Kan vermeyi düşünüyor musun?
Doğru söylüyorsun canım adetin gecmesini beklemek en güzeli ama tezcanlilik işte. Başından gecmeyen anlayamıyor. Rabbim yine nasip etsin en güzeliniyok canım bat günü hala adet olmadıysam evde test yaparım ona göre veririm kan. Ben Haziran ayında düşük yaptım beta takibi için defalarca kan verdim çok yorucu oluyor.
Yaa canım benim.. rabbim gonlune göre versin. İnşallah olur. Oksapar iğne ne işe yarıyor acaba düşük mü engelliyor?Bugün gitmek istiyordum aslında ama çok erken diye vazgeçtimçok merak ediyorum çok. Haftasonu kaset test yaparım Pazartesi de kan veririm zaten Salı günü çıkar sonuç. Benim kimyasal gebeliğim de var erkenden öğrenip oksapar iğne başlayayım diyorum geç olmasın doktor dış gebelik riski olmasın diye vermedi adetin geçerse gel yazalım dedi. Ay çatlıycam valla eşime de belli etmiyorum sürpriz yapmak istiyorum insallah bu sefer sağlıkla ilerlerse
Merhaba sizin daha önce sadece kimyasal gebelik mi oldu yoksa düşük de yaşadınız mı?Bugün gitmek istiyordum aslında ama çok erken diye vazgeçtimçok merak ediyorum çok. Haftasonu kaset test yaparım Pazartesi de kan veririm zaten Salı günü çıkar sonuç. Benim kimyasal gebeliğim de var erkenden öğrenip oksapar iğne başlayayım diyorum geç olmasın doktor dış gebelik riski olmasın diye vermedi adetin geçerse gel yazalım dedi. Ay çatlıycam valla eşime de belli etmiyorum sürpriz yapmak istiyorum insallah bu sefer sağlıkla ilerlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?