Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bana kizdilar burda yapma yeter gari diye ama tutamıyorum ki kendimi yarın kan testine gitmeyi bile düşündüm pazartesiye sarkar mi yoksa e nabiza haftasonuda olsa düşer mi ? Malum acele bacilik bunu gerektiriyor
Özele gidersen 45 dk içinde çıkar kanda sonucun

Kızlarrrr iyi akşamlarrrr.Yeniyim buralarda ama bende sizdenim bir umutla gebe kalmaya çalışanlardanimmm normalde bat tarihim 15 idi battan 3 gun önce gebelik testi yaptim başta negatifti 2 saat sonra incecik silik bi çizgi belirdi kuruma çizgisi heveslenme dedim geçtim. 15inde tekrar yaptım yani bat günümde gene negatifti ama hala adetim gelmedi elimde test var fakat negatifi görmekten korkar haldeyim artıkkk yarin sabah yapsammm diyorumm varsa çikarmı artıkkkk

İnno hcg kullandnzmı hic ya sanki cok cok silik czgi var 5.dk cıktı ama 3 saat önce erken gebelık bembeyaz cıktı ümitlenemiormda ama heyecandan titriyorm yaa
Yok canım hiç kullanmadım onu bata kaç gün vardı senin ? İlk idrarla mi yaptın

Varsa çıkar bence çünkü batin üstünden üç gün geçmiş tekrarla bı istersen belirti falan var mı peki

Varsa çıkar bence çünkü batin üstünden üç gün geçmiş tekrarla bı istersen belirti falan var mı peki
Sağ kasığımda sürekli bi ağri sancı var. Gögüslerim şişmiş durumdaa 3 gündür çok fazla olmasada akıntım var adet belirtileri aynı ama geldigide yokkk canim test yapmaya elim gitmiyo artik

Sağ kasığımda sürekli bi ağri sancı var. Gögüslerim şişmiş durumdaa 3 gündür çok fazla olmasada akıntım var adet belirtileri aynı ama geldigide yokkk canim test yapmaya elim gitmiyo artik
Düzensizlikler olur muydu böyle gecikmeler.
?

Düzensizlikler olur muydu böyle gecikmeler.
?
Pco var bende senede bi kac kez oluyo düzensizliklerim ama 5 aydır çok düzenliydi günü gününe geldi hep bu ay gene yok belki pcodan belki gebelikten ama batın ilk gunü negatif gördügüm için çokta kendimi heycanlandirmak istemiyorum. Bu sürec gercekten çok yıpratıcı Rabbim hepimize tez zamanda bu mutluluğu annelik duygusunu yaşattırır inşallahh

Amin canım inşallah rabbim herkese yaşatsın doktorla takip ettin mi hiç yumurta. Bende de pko var kızıma öyle hamile kalmıştım şükür.

Amin canım inşallah rabbim herkese yaşatsın doktorla takip ettin mi hiç yumurta. Bende de pko var kızıma öyle hamile kalmıştım şükür.
Doktora 10 ay kadar önce gittim zaten pco oldugumuda o zaman oğrendim daha yeni yeni deniyoduk o zamanlar dubhaston verdi adet için daha erken 1 yil deneyin dedi o gun bugündür deniyoruz ama hep negatif bu ayda olmazsa randevu alıp tekrar gidicem bakalım en azindan tedaviler bi umut olur

Tabiki tedavilerle normal bı şekilde hamile kalabiliyosun en azından şansın artiyor. İnşallah senin de gönlüne gore olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…