- 17 Temmuz 2021
- 8.446
- 26.472
- 498
amin çok teşekkür ederim eşine de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda herkesin yüzü güler:)Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın. Benim hiç tecrübem yok hiç hamile kalmadım. Geçen ay mesela sağ kasığımda ağrı vardı yumurtlama sancısı gibi biraz heveslenmişdim oda meğerse 2.kez yumurtalıyomuşum. Heves edince sürekli birşeylerden huy kapıyorum umut falan ediyorum. Onun yerine nasılsa olmucak eşim ameliyat olana kadar sadece ovulüasyonu tecrübe et iyi öğren kızım deyip kendimi ikna ettim
İnsallah canım Allah yormasın bekletmesin daha fazlaınsallah canım amın, polıp kucuk bıde rahım ust tepe noktasındaymıs. esım ıcın doktor bır takcıye edıcı verdı bende kecıboynuzu kaynatıyorum bırde kecıboynuzu pekmezı fındık cevız falan. ay sonu tekrar baktıracak ınsallah artmıştır
amın Allah razı olsun canımm, isteyen herkese nasıp etsinİnsallah canım Allah yormasın bekletmesin daha fazla
Aynen öyle yaa hayırlı haberlerle gelelimBilimsel olarak olmaması için hiçbi sebep yok ama olmayınca olmuyo deliricek gibi oluyo insan ama işte çok düşünmemek lazım.Şaka maka dünyayı hormonlar yönetiyo
Sen de bi sakin artık test yapıp durmaAynen öyle yaa hayırlı haberlerle gelelim
İki güne bir batırmaniz gerekiyor iki katına çıkması gerekiyor değerin, hem gecikmeniz bile olmamış henüz her gün kan verip kendinizi yipratmaniza gerek yok bence bir rahatsizliginiz yoksa kendinizi rahat bırakın varsa zaten vardır be adetiniz gecikecektirMerhaba benim bat 21 salı günü beta 7 bugun ise 9,48 gebelik varmı
Canım üzülme daha vakit var demekki bu ay olmaz öbür ay olur üzme kendiniElendim gene 7.ay artık yoruldum bugün yumurtlama üzerinden 11 gün geçti
Canım üzülme daha vakit var demekki bu ay olmaz öbür ay olur üzme kendinitedavi falan gördün mü yoksa testle mi takip etmistin yumurtlamayi
Hayırlısı olsun umudunu yitirme önümüzdeki ay devam et çalışmaya inşallah bebeğin gelir sende kardeş istiyodun dimi maç yasinda ilk çocuğun?Test ile takip ettm ama muayene oldm histeroskopi sıkıntım yok hatta atayım raporumu
16 aylık aralarında 2yas olsn istiyoruz diğer türlüsü zor oluyorHayırlısı olsun umudunu yitirme önümüzdeki ay devam et çalışmaya inşallah bebeğin gelir sende kardeş istiyodun dimi maç yasinda ilk çocuğun?
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapınca doğru sonuç veriyordu kızlar?
12 gün diyolla sence dinledim mi yoYumurtlamadan kaç gün sonra test yapınca doğru sonuç veriyordu kızlar?
Kız test mi yaptin yoksaaaYumurtlamadan kaç gün sonra test yapınca doğru sonuç veriyordu kızlar?
Kız test mi yaptin yoksaaa
Valla bana kizdilar burda yapma yeter gari diye ama tutamıyorum ki kendimiAy yok kııızz tutuyorum kendimi yapsam mı yapmasam mı diye bata kaldı 8 vallahi çatladım artık yahuu
Hahaha sen benden beter amaValla bana kizdilar burda yapma yeter gari diye ama tutamıyorum ki kendimiyarın kan testine gitmeyi bile düşündüm pazartesiye sarkar mi yoksa e nabiza haftasonuda olsa düşer mi ? Malum acele bacilik bunu gerektiriyor
Aman hastaneye gidesim yok suracik sağlık ocağı mecbur beklicez sen hala kesin kararlı misin bacicim salı gununde???Hahaha sen benden beter amaSağlıkocağında yaptırırsan muhtemelen pzartesiye sarkar ama hastane acillerinde falan çıkıyor 1 2 saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?