Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin çok teşekkür ederim eşine de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda herkesin yüzü güler:)

Merhaba benim bat 21 salı günü beta 7 bugun ise 9,48 gebelik varmı
İki güne bir batırmaniz gerekiyor iki katına çıkması gerekiyor değerin, hem gecikmeniz bile olmamış henüz her gün kan verip kendinizi yipratmaniza gerek yok bence bir rahatsizliginiz yoksa kendinizi rahat bırakın varsa zaten vardır be adetiniz gecikecektir

Elendim gene 7.ay artık yoruldum bugün yumurtlama üzerinden 11 gün geçti

Eklentiler

• 16293984275696309998537907227468.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 50
Test ile takip ettm ama muayene oldm histeroskopi sıkıntım yok hatta atayım raporumu
Canım üzülme daha vakit var demekki bu ay olmaz öbür ay olur üzme kendini tedavi falan gördün mü yoksa testle mi takip etmistin yumurtlamayi

Eklentiler

• 16293987498087530135863036878964.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 52
Test ile takip ettm ama muayene oldm histeroskopi sıkıntım yok hatta atayım raporumu
Hayırlısı olsun umudunu yitirme önümüzdeki ay devam et çalışmaya inşallah bebeğin gelir sende kardeş istiyodun dimi maç yasinda ilk çocuğun?

Ay yok kııızz tutuyorum kendimi yapsam mı yapmasam mı diye bata kaldı 8 vallahi çatladım artık yahuu
Valla bana kizdilar burda yapma yeter gari diye ama tutamıyorum ki kendimi yarın kan testine gitmeyi bile düşündüm pazartesiye sarkar mi yoksa e nabiza haftasonuda olsa düşer mi ? Malum acele bacilik bunu gerektiriyor

Valla bana kizdilar burda yapma yeter gari diye ama tutamıyorum ki kendimi yarın kan testine gitmeyi bile düşündüm pazartesiye sarkar mi yoksa e nabiza haftasonuda olsa düşer mi ? Malum acele bacilik bunu gerektiriyor
Hahaha sen benden beter ama Sağlıkocağında yaptırırsan muhtemelen pzartesiye sarkar ama hastane acillerinde falan çıkıyor 1 2 saate

Hahaha sen benden beter ama Sağlıkocağında yaptırırsan muhtemelen pzartesiye sarkar ama hastane acillerinde falan çıkıyor 1 2 saate
Aman hastaneye gidesim yok suracik sağlık ocağı mecbur beklicez sen hala kesin kararlı misin bacicim salı gununde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…