Bayan olarak çalışmak ne zor

Siz de 38 yaşındasınız. 40 yaşındakilerin bastonla gezmediğini ve genç insanlar olduğunu bilmiyor musunuz ?

Her selam vereni , iltifat edeni , eğitime çağıran amiri sapık ilan etmesek, insanları etiketlemesek ; ağzımızdan çıkan sözlerin başkalarının hayatını mahvedebileceğini düşünerek hareket etmek çok zor olmasa gerek.

sizin babanız aldatıyormuş.
aldatmak ayrı sapık olmak ayrı.
sizin eşinizde muhtemelen 45 üstü sapık olduğunu düşündüğünüz adamla niye evlisiniz anlamadım.
Tamam arkadaşım sizin eşiniz melektir yapmaz ayrıca ben makam kullanan tiplerden bahsettim benim eşim 38 yasinda sapık derken cinsellige kadınlara duskun anlaminda yanlış kelime kullanmış olabilirim ben eşimi yakalamadim yakalarsam ayrılırım ama sonsuz güvenmem hiç kimseye benim fikrim gördüklerim bana bunları öğretti

Evet canım babamda öyle 2 tane sevgilisi var ayrıca ben belli bir makamda olanlardan bahsettim aslinda makamını kullanıp asılan tiplerden neyse sizlerin kocaları çok masummus masallah diyelim

Babanızın 2 sevgilisi var ve halen annenizle evli mi ? Tüm bunları bilerek susuyor musunuz ?

Babanız bulunduğu mevkiyi kullanarak ; kadınları istismar eden bir adamsa genelleme yapmak yerine suç duyurusunda bulunun.

Hanımefendi lütfen yanlış yönlere çekmeyin pantolonumun önüne bakti diyor eğitime çağıran tabiki değil ama özel bölgeyi inceleyen benim gözümde sapık evet kusura bakmayın

Babanızın 2 sevgilisi var ve halen annenizle evli mi ? Tüm bunları bilerek susuyor musunuz ?

Babanız bulunduğu mevkiyi kullanarak ; kadınları istismar eden bir adamsa genelleme yapmak yerine suç duyurusunda bulunun.
Hay Allah ya babam makam mevki sahibi degil emekli adam istismar ne alaka yani kızın özel bölgesine bakan bir adama sapık dedim nerelere çektiniz olayi

Herkes birşeyler yazmış ama bir davranışın normal mi yoksa ilgiden mi olduğunu kişi anlar...bakıldığında sorun yok gibi gözüksede insan rahatsız olabiliyor ve hisleri doğru çıkıyor.. burada konu sahibine hak veriyorum.

Konu sahibini evhamlılıkla suçlamışsınız ama neler duyuyoruz arkadaşlar.Adamın başka bir niyeti çıksa hiç şaşırmam yani,öyle bir devirde yaşıyoruz artık.

Bu hareketlerinden yola çıkarak net bir şey söylemek zor.İlgisi vardır da diyemem yoktur da. Ama genelde insan bir şeyden kıllanınca altından bir şeyler çıkıyor.Mesafeni korumaya çalış,bariz bir hareketi olursa eğer o zaman tepkini gösterirsin.

Eeee? Ne yapalım? Ya aldatılırsak diye boşanalım mı?

Kocamın beni aldatma potansiyeli kadar benim de onu aldatma potansiyelim var, hatta belki daha fazla var. Ne yapalım? Kimseye güvenmeden ya aldatırsa diye diken üstünde mi yaşayalım?

Babanızdan gelen büyük bir travmanız var belli ki. Kolay değildir bir evladın babasını o şekilde görmesi, bilmesi. Üzüldüm sizin için, bütün hayatınıza etki etmiş.

Öğrencisi ile aldatan kişi hakkinda suç duyurusunda bulundunuz mu ?

Ben katılıyorum, memlekette işyerlerinde gevşek davranan erkek var yani. Çok profesyonel ortam sunan şirketler az sayıda bence. Konuya gelirsem böyle erkekler genelde ufaktan bir yem atıp yokluyor, karşı taraf oralı olursa da yavşıyor.

Öğrencisi ile aldatan kişi hakkinda suç duyurusunda bulundunuz mu ?
Malesef arkadasim bu isler öyle kolay olmuyor ben kafede gördüm ortak bir arkadaşımıza anlatmış yaptiklarini adam iftiradan senden tazminat alır üste cikar bu konular tehlikeli birine söylersin suçlu sen olursun

Malesef arkadasim bu isler öyle kolay olmuyor ben kafede gördüm ortak bir arkadaşımıza anlatmış yaptiklarini adam iftiradan senden tazminat alır üste cikar bu konular tehlikeli birine söylersin suçlu sen olursun
Hayır olmazsınız, isimsiz ihbarda bulunabilirsiniz. Çocuktan bahsediyoruz , çocukları biz korumayacagiz da kim koruyacak. Kamu gorevlisi istismardan şüphelenirse bildirmezse suçlu olur . Araştırmak bizim işimiz değil bizim işimiz bildirim yapmak

Yani bende ya aldatılırsam diye deli divane gezmiyorum tabi ama öyle bir ihtimal de var burda çoğu kişi benim esim yapmaz modunda ben ona ithafen yazdim birde yani kızın özel bölgesine bakan adam için oyle sapıklar çok var dedim suç oldu:)evet var adam amirin diye süzüyor birsey diyemiyorsun makamını kullanıyor iyi niyetle yazdığım yorum nerelere geldi erkek savunuculuguna döndü olay neyse beni anlamıyorlar o yuzden daha yorum yazmayacağım bu konuya

Liseden arkadasım tanıstıgı herkesi ona asık sanıyordu
Karsı cins slm verse,bana asık ama ben bisey hissetmiyorm ona karsı derdi.
O geldi aklıma konuyu okuyunca dkkdkdkdk

Hanımefendi lütfen yanlış yönlere çekmeyin pantolonumun önüne bakti diyor eğitime çağıran tabiki değil ama özel bölgeyi inceleyen benim gözümde sapık evet kusura bakmayın

Bugünde işle ilgili birşey derken resmen pantolonuma baktığını gördüm.

Özel bölge lafı geçmiyor konuda.

Bakın SayYouLoveMe azimle sordu.

Bu mesaja konu sahibi cevap vermedi.
" Odasına çağırdı bana fitsin dedi " muhabbetini anlattı.

Ben hala istismarcida kaldim , ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sizin de çocuğunuz var mı ? Belki empati yaparsanız harekete geçersiniz. Bir şey yapmayacaksınız burdaki yazdığınız bildirim oluyorsa araştırıp mesajınızla ben bildirim yapacağım

Herkes biyle düşünse işimiz var desene, daha bugün saç ektiren bir arkadaşa çok yakışmış, güzel olmuş dedim, şimdi ne düşündü kim bilir...yani biz birbirimize moralsiz olunca bir hayırdır deriz yani bence denmese ayıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…