- 19 Aralık 2014
- 83
- 60
- 23
- 36
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Birkaç sonraki düğün onun düğünü olursa ya. Nikahına beni çağır sevgiliiim dırırırım
Ahhaha kendi düğününde de yaparsinAyyy ben bunu aptallığıma tüküreyim halamın düğününde yaptım çoçukdum 8-9 yaşında falandımadamın biri takı esnasında mikrofonu elime verdi bende birden bağırdım eee komşular sırfff yemeye içmeyemi geldiniz hani para dedim düğünde çekilen videoyu utançımdan izleyenedim bile halam boşandıda kurtuldum konu sahibi biraz açık renkde dikkat çekici şekilde giyin mutlaka fark edecektir seni
Düğün çalgıcısı mı ki,düğünden düğüne görüyorsun..
Seni farketmesi için sim dök heryerine..mezdeke oyna..halaybaşı ol..
Ayyy oldum gulmekden.Bir an canlandirdim gozumde adamin dikkatini cekmek icin bunlari yapiyor ))))Düğün çalgıcısı mı ki,düğünden düğüne görüyorsun..
Seni farketmesi için sim dök heryerine..mezdeke oyna..halaybaşı ol..
Annesi beni çok sevmişti aslında acaba kaleyi içten mi fethetsem
ben de böyle düşünüyorum kesinlikle. Ben bi sinyal veriyim en iyisi sonra top ondaÇok bi yaş farkı yok.Konuşmaktan çekiniyorsanız şayet kendinizi belli etmek adına onu gördüğünüz zaman onu izleyebilir ve gözgöze gelmeye çalışabilirsiniz.Her baktığında sizi kendisine bakarken görürse ilginiz olduğunu anlayacaktır.Buna rağmen karşılık vermezse yada size ulaşmazsa bu sizinle ilgilenmediği anlamına gelir.Buda ayrı bir konu.Bence ay ben konuşamam ne dicem dyenler için en kolay yol bu.Kendini belli etmek.Miss.
Seviyoruuum beee bitanesiiii :)"vurur yüze ifadesi,seviyorum bitanesi" de
Masalarına uğramayı kafaya koydum böyle sanki tesadüfmüş gibiiiAnnesini bul düğünde sonra denk gelmişsin gibi aaaaa x teyzecim nasılsınız de öp filan çocukta orda olur kesin onlada tanış. Sonrada benim masam şu tarAfta gitmrm lazım de git.
Düğünde de göremezsem yandık6 yaş farkda ne varki ben de büyük deyince 20 yaş falan büyük herhalde dedim.Benimde akıma piyanist şantör olduğu geldi valla,sadece düğünlerde görüyorum deyince
Onu evlenirsek düğünümüzde yapıcam hadi halaya bitanesiii diyerekkhalaya kaldirherkes dansa kaldirirken seninki epey marjinal olur
Milli dansimiz ne de olsaepeli06, post: 42892985, member: 708609"]Onu evlenirsek düğünümüzde yapıcam hadi halaya bitanesiii diyerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?