Bayanlarrr toplaşsak biii

6 yaş farkda ne varki ben de büyük deyince 20 yaş falan büyük herhalde dedim.Benimde akıma piyanist şantör olduğu geldi valla,sadece düğünlerde görüyorum deyince

Birkaç sonraki düğün onun düğünü olursa ya. Nikahına beni çağır sevgiliiim dırırırım

bak o da olabilir dikkat çekici giyin sana bakışlarını yakalarsan bu iş olmuş demektir. cesaretin varsa ben olsam düğün sonrası faceden mesaj atarım ve tanımak istediğimi söylerdim ya da annene çıtlat da o yönlendirir şu baban arkadaşına daha sık ziyaretlere gitsin :)

Ahhaha kendi düğününde de yaparsin

Face i falan yok mu bu çocugun iletisime geçsen tanissan. Sadece düğünlerde görüyorsun da adam hasta oldu gelmedi diğer düğünü mu beklicen kim biliir ne zaman :) bence sen başka türlü iletisim kur. Ama dersen ki platonik hoşuma gidiyor bu heyecanlar da guzel tabi.

Abinin düğünü ise ev sahibisin..
Hoşgeldiniz de,gözlerine bak,taa içine içine ;-)
Sıkça göz göze gelmeye çalış..

Düğünden sonra da faceden ekle (face iyi ki var,yoksa ne önerecektim)

19 yasin var daha cooook boyle asik olursun.bence hoh yapma ))))uzaktan sevmenin de tadi vardir tadini cikar.sen daha cooooook asik olursun her keze hoh yaparsan ohoooooo))))

Çok bi yaş farkı yok.Konuşmaktan çekiniyorsanız şayet kendinizi belli etmek adına onu gördüğünüz zaman onu izleyebilir ve gözgöze gelmeye çalışabilirsiniz.Her baktığında sizi kendisine bakarken görürse ilginiz olduğunu anlayacaktır.Buna rağmen karşılık vermezse yada size ulaşmazsa bu sizinle ilgilenmediği anlamına gelir.Buda ayrı bir konu.Bence ay ben konuşamam ne dicem dyenler için en kolay yol bu.Kendini belli etmek.Miss.

Ben
ben de böyle düşünüyorum kesinlikle. Ben bi sinyal veriyim en iyisi sonra top onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…