Bayanlarrr toplaşsak biii

Eğer olumlu bişeyler olursa belki ekleyebilirim ya inşAllah :)

İnşAllah düğünde kesinleşcek her şey yani ben öyle düşünüyorum :)

Abinin düğünü ise ev sahibisin..
Hoşgeldiniz de,gözlerine bak,taa içine içine ;-)
Sıkça göz göze gelmeye çalış..

Düğünden sonra da faceden ekle (face iyi ki var,yoksa ne önerecektim)
Ben de aynen bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum Allahın izniyle bir aksilik olmazsa :)

19 yasin var daha cooook boyle asik olursun.bence hoh yapma ))))uzaktan sevmenin de tadi vardir tadini cikar.sen daha cooooook asik olursun her keze hoh yaparsan ohoooooo))))
Zaten hoh meselesi öldürdü beni ya gülmekten adam demesin sonra sen ne ayaksın :)) sağolun bu arada inşAllah en hayırlısı neyse o olur :)

bu erkek milletinin bol olduğu yerlerde çalıştım ben genelde
inanki kendini fark ettirmen hiç zor değil, gülümseyerek konuşma sohbet etme varya ona bile ne anlamlar yüklüyor bu hınzırlar, sanıyolarki gülümseyen kız cepte !.. yok deve tokalaşınca nikah olmalı ozaman dimi o düz mantığa göre:))))
neyse ; aynen dediğim gibi hafif gülümseyerek sohbet edin yeterli bunlar alıcıları açıyor ozaman, baktın onda da yeşil ışık var ordan itibaren yürürsün adama yada o sana , ha tabi sahipliyse yapcak bişey yok, bi celse olayına hiç girme vebal alma derim

Ahhaha kendi düğününde de yaparsin
Canım ben 14 yıl önce evlendim kendi düğünümde yapmadımzatendeee halamın düğünde yaptığımdan tecrübeliyim yaneeerezillik neymiş görmüş oldum o yaşlardabütün salon bana bakmışdı millet pastayı yerken bırakmıştı adamda ne saftirikse sen yeğensin değilmi sizin taraftan takılanları sen söyle erkek tarafını ben söyleyim dedi anacım git adam gibi birini bul 8-9 yaşındakinin eline ne demeye verirsin mikrofonu olacağı bu

Sahipliyse kalkışmam böyle bi işe zaten Allahım inşAllah sahipsizdir aminn. Ben onu sahiplenirim :)

Tavsiyeye gelince onu dansa kaldır

SAANAAĞĞ GÖYYNÜMÜ VERDİM EY NAZLI GÜZEEEEEĞĞĞL diye de türkü çığır

Kız gece gece içimde kelebekler uçuşturdun ben aşk meşk olaylarına inancını yitirmiş, daha doğrusu inancı sonuna kadar tüketilmiş olduğumdan çoook özlemişim bu duyguyu

Hadi hayırlısı bakalım gönlünce olur inşallah

Ahahhaha ya çok şekersiniz umarım hepimizin gönlünce olur her şeyyyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…