- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Eğer olumlu bişeyler olursa belki ekleyebilirim ya inşAllah :)bak o da olabilir dikkat çekici giyin sana bakışlarını yakalarsan bu iş olmuş demektir. cesaretin varsa ben olsam düğün sonrası faceden mesaj atarım ve tanımak istediğimi söylerdim ya da annene çıtlat da o yönlendirir şu baban arkadaşına daha sık ziyaretlere gitsin :)
Yaa evet ben bunu hiç düşünmedimÇocuğun sevgilisi varmi arastir var olduğu öğrenirken ne yapcaksin ki
)
İnşAllah düğünde kesinleşcek her şey yani ben öyle düşünüyorum :)Face i falan yok mu bu çocugun iletisime geçsen tanissan. Sadece düğünlerde görüyorsun da adam hasta oldu gelmedi diğer düğünü mu beklicen kim biliir ne zaman :) bence sen başka türlü iletisim kur. Ama dersen ki platonik hoşuma gidiyor bu heyecanlar da guzel tabi.
o da tutsun beniii :)))Karşısında bayıl
ahahhaha eminim siz de en az resimdeki kadar tatlısınızdırrr :))ilk yazida bu konu fake dedim ama sonra okudukçz sevdim seni konu sahibesi
çok tatlisin :)
Ben de aynen bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum Allahın izniyle bir aksilik olmazsa :)Abinin düğünü ise ev sahibisin..
Hoşgeldiniz de,gözlerine bak,taa içine içine ;-)
Sıkça göz göze gelmeye çalış..
Düğünden sonra da faceden ekle (face iyi ki var,yoksa ne önerecektim)
Zaten hoh meselesi öldürdü beni ya gülmekten adam demesin sonra sen ne ayaksın :)) sağolun bu arada inşAllah en hayırlısı neyse o olur :)19 yasin var daha cooook boyle asik olursun.bence hoh yapma ))))uzaktan sevmenin de tadi vardir tadini cikar.sen daha cooooook asik olursun her keze hoh yaparsan ohoooooo))))
Ya tabikii hele bi de güzel şeyler olursa seve sevee. Fotoğrafımı da atarım inşAllahh :)ay çok tatlı yaa
düğünden sonra buraya yaz ama mutlaka neler olduğunu
bu erkek milletinin bol olduğu yerlerde çalıştım ben geneldeArkadaşlar ben sanırım aşık oldum. Hem de benden yaşça büyük birine. Onu görebildiğim tek yer düğünler. Ama o beni fark etmiyor bile. Gelecek ay ağabeyimin düğünü var mutlaka gelecektir. Hiç değilse beni fark etmesi varlığımı bilmesi için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız dünyalar benim olurr
Canım ben 14 yıl önce evlendim kendi düğünümde yapmadımAhhaha kendi düğününde de yaparsin
Sahipliyse kalkışmam böyle bi işe zaten Allahım inşAllah sahipsizdir aminn. Ben onu sahiplenirim :)bu erkek milletinin bol olduğu yerlerde çalıştım ben genelde
inanki kendini fark ettirmen hiç zor değil, gülümseyerek konuşma sohbet etme varya ona bile ne anlamlar yüklüyor bu hınzırlar, sanıyolarki gülümseyen kız cepte !.. yok deve tokalaşınca nikah olmalı ozaman dimi o düz mantığa göre:))))
neyse ; aynen dediğim gibi hafif gülümseyerek sohbet edin yeterli bunlar alıcıları açıyor ozaman, baktın onda da yeşil ışık var ordan itibaren yürürsün adama yada o sana , ha tabi sahipliyse yapcak bişey yok, bi celse olayına hiç girme vebal alma derim
Aman Yarabbiii ahahahhaha"Ağzından" öp hoşgeldiniz beyfendi de
Ay ne güzel heyecanlar beben aşık olamıyom
Ahahhaha ya çok şekersiniz umarım hepimizin gönlünce olur her şeyyyy :)Tavsiyeye gelince onu dansa kaldır
SAANAAĞĞ GÖYYNÜMÜ VERDİM EY NAZLI GÜZEEEEEĞĞĞL diye de türkü çığır
Kız gece gece içimde kelebekler uçuşturdunben aşk meşk olaylarına inancını yitirmiş, daha doğrusu inancı sonuna kadar tüketilmiş olduğumdan çoook özlemişim bu duyguyu
Hadi hayırlısı bakalım gönlünce olur inşallah
böğürerek güldümDüğün çalgıcısı mı ki,düğünden düğüne görüyorsun..
Seni farketmesi için sim dök heryerine..mezdeke oyna..halaybaşı ol..
bu da güzelmiş :)) böhhhGİt yanına kulagına "hoh" yap..
Bu kadar varlıgından haberdar olmasını, gidip konusacaksın canım, ne yapacaksın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?