- 21 Eylül 2014
- 7.975
- 11.873
- 218
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Baygın baygın bak çocuğa
önce ben dedim matmazel sıraya geç
HanimKelesimiGetir abla nenen bana öpücük atıyor
konu sahibi, çok ciddiye alma hayatı inan platonik aşk bile çok güzel geliyor.. sonra zaten gerçekten sevdiğin biriyle evleneceksin, hiiiç acele etme tadını çıkart :)
konu sahibi, çok ciddiye alma hayatı inan platonik aşk bile çok güzel geliyor.. sonra zaten gerçekten sevdiğin biriyle evleneceksin, hiiiç acele etme tadını çıkart :)
ne tatlıdır o yaşlar cıvıl cıvıl birden gençliğim geldi aklıma ah ahhhhhhhhh diyesim geldi..
bir çay koyayım kendime
sakın kimse alıntı yapıp yaşımı sormasın keserim...
Evet şuan bile çok güzel geliyor yaşadıklarım bu heyecan :)önce ben dedim matmazel sıraya geç
Gülmekten konu sahibine bişey yazamıyorumKonu başlığını bayanlar hoplaşak bi diye okumuşum
Demi yani matmazelim gençlik gibisi varmı hiç..
Kesene beniii kesseneyaş kaç bacımmmm
ahahhaha ya benim kafam karıştı sanırımHepsine tamam deyince
Hepsini bir gözümde canlandırdım
Mezdeke oynuyosun, halay başı çekip adamın kulağa hohluyosun
Gözlerini belerten makyajlardan yapıp, sigara içme bahanesiyle gidip 'ateşin var mı' diyosun
Kısık kısık bakıp gülümsüyorsun
Yetmezmiş gibi kol bastı oynayıp şalını sallıyosun filan
Ben olsam ürkerim senden
Kaldırabilir mi acabaaBaygın baygın bak çocuğa
ben daha 15 yaşındayım ne bilirim helva yapmayı elimi falan yakarım sonra
Ay hadi inşAllah dediğiniz gibi olur düğündeki halimin fotoğrafını atacağım buraya bakalım neler bekliyo bizi :))))Onlar gelince Yanlarına git hoş geldiniz de, annesinin babasının elini öp düğün sırasında arada Sırada Yanlarına git, annesiyle Güler yüzlü bi şekilde sohbet et. Hiç olmazsa annesinin dikkatini çekersin evlenmeye niyeti varsa emin ol akıllarına sen gelirsin. Çocukla da arada sohbet et iş güç okuyorsan okulundan bahset falanDüğüne çok şık git ve hep kendinden emin ol.
Kolbastı oyna diyenlere bakma sakın oynama Kolbastı, dağıtma kendini, oyna ama Kolbastı oynar gibi dağıtarak değil
Evet doğru herkes fark eder yani sonuçtaGöz göze gelmeye çalış, bir süre sonra mutlaka fark edecektir ona baktığını. İlgileniyorsa o da karşılık verir zaten.
İnsan kendine bakıldığını illa fark eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?