bayram bize uğramadı

yapıcam bunu...
gerçekten.. denemekten ne çıkar ki... zararı olmayacağı kesin...
evliliğinden ziyade kendi ruh sağlığım için bunu yapmalıyım...
aynen öyle, sadece denemek bile sana zarardan ziyade fayda getirir.
Rabbim eviniz aileniz için hakkınızda hayırlısını versin..
senin kalbine de ferahlık versin..
yeniden yazmak istersen buradayız

kendime güvenim yok en çok da..
bunu unutmak adına güvenemiyorum kendime...
kahrolası bir huyum var kolay kolay unutamıyorum..ufak mevzuları bile unutamayan ben bunu nasıl unutabilir ki, kendime defalarca bunu soruyorum...

hani belki evet her şey düzelecek misal belki de eşim bir daha asla böyle bir şeye yeltenmeyecek, hatasını çok anladı pişman falan... ama ben ?
ben işte bunu unutamadığım süreece mutlu olmak imkansız...

benim eşimden çok kendimle de problemim var.. bazı yönelerimi beğenmiyorum...
unutmak adına hiçbir çabam olmaz. aksine her şeyi diri tutarım...

aynen öyle, sadece denemek bile sana zarardan ziyade fayda getirir.
Rabbim eviniz aileniz için hakkınızda hayırlısını versin..
senin kalbine de ferahlık versin..
yeniden yazmak istersen buradayız

çok teşekkür ederim, ferahlattınız içimi...
umarım sizinde yuvanızda huzur mutluluk hep daim olur...
Allah benimde yuvamı koymuştur aslında bir yola da... bakalım günler sonra belli olacak yolumuz..

o zaman daha cok sınır oluyor ınsan , daha cok yaralanıyor degılmı ? erkekler cok dusunmuyorlar bence olaylar uzerınde onlar ıcın olup bıtıyor o an ama tabı konusmak lazım buda hep bız kadınlara dusuyor.

evet kadın ve erkeğin şiddeti bir olmuyor.. birisi can yakıyor birisi onur kırıyor..
ben eşimi fiziksel olarak acıtamadım belkide ama inanıyorum onun da onurunu zedeledim...
hee ben de elbette onursuz gurursuz değilim, benimde kırılıp incindiğim durum var..

lakin işte gidememe sebebimi anlamıyorum...
gidebilecekken neden durdum..
belki de sizlere sormak istediğim nokta bu...

gitmeyerek gurursuz ezik birisi mi oldum, gitmeli myidim...

kendimi de sorgulamak, kendimde de yanlışlıklar görmek hata mı... ne olursa olsun demeli sadece kendi gururumu düşünüp çekip gitmeli miyim...

Kendinle ilgili sorunun varsa psikolojik destek al.
Ama az önce kadın susmalı alttan almalı gibi zırvalıkları kabullendikten sonra bunları düşünmene gerek yok. Kimsenin bir şeyler yazmasına da gerek yok. Bu mantıkla eşinin şiddet karşıtı tutum sergilemesini ummaktan başka çaren yok.
Yani dediğimin gibi eşinin iradesi ne derse o!

çok teşekkür ederim, ferahlattınız içimi...
umarım sizinde yuvanızda huzur mutluluk hep daim olur...
Allah benimde yuvamı koymuştur aslında bir yola da... bakalım günler sonra belli olacak yolumuz..
rica ederim ne demek, her zaman
yeni hayat, yola koyulmaya çalışılan yeni düzen, eve gelen yeni üye.. bunların hepsi etkili böyle krizlerde..
ama düzelecek inan...
uzman bir görüş lazım..
biz buradan hayatının detaylarını bilmeden ancak yüzeysel yorumlar yapabiliriz. ama psikiyatr ya da psikolog yüz yüze daha iyi çözecek herşeyi..
daha çok rahatlayacaksın inan...

o zaman daha cok sınır oluyor ınsan , daha cok yaralanıyor degılmı ? erkekler cok dusunmuyorlar bence olaylar uzerınde onlar ıcın olup bıtıyor o an ama tabı konusmak lazım buda hep bız kadınlara dusuyor.

elbette çok sinir oluyorum...
basit bir kavga mıydı yani.. hee tamam oldu bitti diyerek hayata devam mı edeceğiz...
gerekirse eidlir ama işte sanki yaşanmamış gibi devam etmek yada basit bir durum sıradan bir kavgaymış gibi devam etmek sıkıyor beni...

en azından konuşulmalı kararlar alınmalı..
ama bu kararalara uuyulur ama uyulmaz orası muaamma... sadece insan kandırılmak bile olsa kandırılmayı bekliyor..

Ooffff offf ağlattın beni konu sahibi..
O bebeğe ağladım, sana ağladım, kocana ağladım.
Neresinden tutarsan tut bu evlilik hiç olmamalıymış...

alttan almanın zırvalık olduğunu düşünmüyorum..
bunu düşünmüyor olmam da her şeyin bana mübah olduğu sonucunu çıkartmaz...

her şeyi eşimin iradesine bırakmıyorum, sadece kaybettiğimiz saygı da kendimin de payı olduğu inancındayım...

çok teşekkür ederim...
burada sizlerin yazdıkları bile havamı o kadar çok değiştirdi ki.. bir uzmanla konuşuyor olmak farklı pencerelerden bakıyor olabilmek daha iyi olacaktır muhakkak...

sağ olun..

Ooffff offf ağlattın beni konu sahibi..
O bebeğe ağladım, sana ağladım, kocana ağladım.
Neresinden tutarsan tut bu evlilik hiç olmamalıymış...

keşke demek şeytandandır diye öğretildi bizlere.. dememeye gayret ediyorum...
bende çok ağladım, ağlıyorum...

ortada bir gerçek var işte, olmamalıymış ama oldu... evliyiz...
şiddet olmamalıydı ama oldu...

K
Kadın susup alttan alsın demiyorum hangi taraf daha çok sinirliyse karşı taraf alsın diyorum

K

Kadın susup alttan alsın demiyorum hangi taraf daha çok sinirliyse karşı taraf alsın diyorum

özünde eşim daha sinirlidir ama son tartışmamızda bende kendime hakim olamadığım için bilemiyorum... benim de kalır yanım yokmuş anlaşılan.. bende bazen alttan alınmalıymışım...

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Normalde eşlere kızarız burada fakat malesef sizin konunuzda tek hatalı olan taraf eşiniz değil. 2 aylık bir bebeğin olduğu bir evde bunların yaşanması çok üzücü geliyor bana. Biliyorum ki bunu yaşayan tek bebek sizin bebeğiniz değil. Bu daha da kötü.

'Bu evlilik olmasaymış' gibi cümleler kurmayacağım. Çünkü evliliğinizle ilgili bildiğimiz tek şey yaşanılan bu kötü olay. Birikme sonucu ikiniz de kontrolünüzü kaybetmişsiniz. İki tarafta suçlu olduğu halde eşiniz bir adım atmış ve kendince pişman olduğunu göstermiş. Eşinizle karşılıklı oturup bu durumu degerlendirmenizin iyi olacağını düşünüyorum. Konuşmalarından olanlara normal bakıyor mu sizin kadar üzgün ve pişman mı bunu görmüş olursunuz. Hem de konuşmadan problemleri çözemezsiniz.

' ben dayak yedim ' diye ailenize gitmemeniz isabetli olmuş. Aynı zamanda dayak da atmışsınız çünkü.

Tekrar yaşanmamasını dilerim böyle bir olayın. Çünkü ilişkinizi zedelemekten başka işe yaramaz.

Olay anında polis cağirsaydiniz, pasta tatliyla olamayacağini anlar bir dahada el kaldırmanın bu kadar ucuz olmadîğını görürdü.

güzel yorumunuz için teşekkür ederim...
evet hoş değildi yaşadıklarım, yaşattıklarım..

hani dereyi atlattık da su da boğulduk resmen.. çok ciddi büyük kavgalarımız olmuştu, seslerimiz yükselmişti, kapılar çarpılmıştı ama hiçbirinde yaşanmayan şiddet böylesi ufak bir konuda yaşanınca bende aslında şaşkınım...

haklısınız eşimin konuşmalarından daha net anlayabilirim gerçekten pişman mı...
yoksa ona göre bu çok normal ve hayatına kaldığı yerden devam mı ediyor...
konuşulunca ortaya çıkacak...

Olay anında polis cağirsaydiniz, pasta tatliyla olamayacağini anlar bir dahada el kaldırmanın bu kadar ucuz olmadîğını görürdü.

eşim askeri personel, kimi kime şikayet edeceğimi bilemedim doğrusu...
terör bölgesinde görevdeyiz... çıkıp polis bulacağım yardım çağıracağım pek ortamda değil maalesef...

eşim askeri personel, kimi kime şikayet edeceğimi bilemedim doğrusu...
terör bölgesinde görevdeyiz... çıkıp polis bulacağım yardım çağıracağım pek ortamda değil maalesef...
155 le telefon edeceksiniz yada polisi ararim diye tehdit edin bari sicili için cok tehlikeli bir durum .Bunu biliyordur .

155 le telefon edeceksiniz yada polisi ararim diye tehdit edin bari sicili için cok tehlikeli bir durum .Bunu biliyordur .

evet duyulursa pek hoş sonuçlar olmaz...
aklıma geldi o an bu durum ama diyorum ya kimi kime şikayet edecektim, haber merkezinde çalışan arkadaşları var..
aslında biraz da rezil olmak istemedim...

polis asker iç içe... herkes tarafından duyulması eşimi korkutup siciline zarar olabilir ama benimde gururumu kırardı... arkadaş çevremin bunu öğrenmesini istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…