- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Hemen bosansın tabiBosanmazsaniz bu durum karsilikli aliskanlik olarak devam eder. Birbirinizi dover sonra pasta borekle telafi edersiniz.
Dayak mi yesin? Veya dayak mi atsin? Oyle evlilik mi olur?Hemen bosansın tabi
Dayak mi yesin? Veya dayak mi atsin? Oyle evlilik mi olur?
Edit;ayrica sormus ne tavsiye edersiniz demis konu sahibi,istedigim tavsiyeyi verebilirim oyle degil mi? Izninizle.
10 kisinin 10u da dover veya dovulur diyorsunuz yani? Guzel istatistikmis. Ama bana uygun degil, size uyuyorsa sakincasi yok herkes dusuncesini paylasiyorKarsılıklı vurmalar olmuş okey ama cozumsuz degıl dıye dusunuyorum. Bı kez daha konusulup denenebılır evlilikleri.
Sizin yorumunuzla 10 kısıyle evlenılır ,10 kısıyle bosanılır.kusursuz evlılık yoktur.
10 kisinin 10u da dover veya dovulur diyorsunuz yani? Guzel istatistikmis. Ama bana uygun degil, size uyuyorsa sakincasi yok herkes dusuncesini paylasiyor
Mune ablacım evlilik birliğinin kurtarılabılır tarafı varsa kurtarılmalı dıye dusunuyorum. Konu sahıbı pısman esıde pısmansa bırdaha yapmamak üzere devam edebılırler diye dusunuyorum. Bebekleri de varmıs.. Hemen bosanılsın demek bence bencıllık ve yanlıs yonlendırme. Tabii şiddet bir daha olursa o zaman bosanmak dusunulmelıHanımlar sakin lütfen.
Evliliği yürütmek için gerekli kriterler herkese göre değişir, biri bir tokadı affetmezken biri defalarca şiddeti aldatılmayı affeder, bu yüzden de aslında ne boşanmalısın diyen bencillik yapmış oluyor ne de evliliğini kurtarmalısın diyen.Mune ablacım evlilik birliğinin kurtarılabılır tarafı varsa kurtarılmalı dıye dusunuyorum. Konu sahıbı pısman esıde pısmansa bırdaha yapmamak üzere devam edebılırler diye dusunuyorum. Bebekleri de varmıs.. Hemen bosanılsın demek bence bencıllık ve yanlıs yonlendırme. Tabii şiddet bir daha olursa o zaman bosanmak dusunulmelı
Cımbızlama beni kılo verıyorum topıkte
Cuma tartı günü
Evliliği yürütmek için gerekli kriterler herkese göre değişir, biri bir tokadı affetmezken biri defalarca şiddeti aldatılmayı affeder, bu yüzden de aslında ne boşanmalısın diyen bencillik yapmış oluyor ne de evliliğini kurtarmalısın diyen.
Yalnız şunu belirteyim itibar edersiniz veya etmezsiniz ama 45 yıllık hayat tecrübeme dayanarak şiddet bir kere olmuşsa devamının geldiğini bilmelisiniz, hem de maalesef daha da artarak devam ediyor.
Erkegın karakterıne gore degısır sanırım. Yakından tanıdıgım 2 kısı var bırı babam bırı enıstem. Ikısıde terk edılmek korkusuyla suan eslerının etrafında pervaneler . tabi kımse sıddet gormese keske ama annem o zaman bırakıp gıtseydı bizler ne sekılde buyurduk bılmıyorum. Cok iyi cok tatlı babam ama bı hatası yuzunden dagılabılırdık . hatası dedıgım de kavga sırasında bardak kırmasıydı
Eşinizi karşınıza alın ve tüm icinizi dökün ona.
Karsılıklı vurmalar olmuş okey ama cozumsuz degıl dıye dusunuyorum. Bı kez daha konusulup denenebılır evlilikleri.
Sizin yorumunuzla 10 kısıyle evlenılır ,10 kısıyle bosanılır.kusursuz evlılık yoktur.
peki 3 sene içinde bebeginiz olmadan önce bu gibi şeyler yaşadınız mı?
o zaman lohusalık olabilir mihayır, yani dönem dönem kavgalarımız oldu..
hatta daha önceki kavgalarımız ciddi kavgalardı..ortada gerçekten sorunlarımız vardı..
bayram günü yaşadığımız şeye kavga bile denmezdi...
işi bu boyuta getirecek hiçbir şey yoktu...
biraz da zoruma giden o galiba... eski büyük kavgalarda hiçbir şey yokken bu saçma olayda yaşanan son .. şaşırtıyor...
o zaman lohusalık olabilir mi
anneliğe alışamamiş evinizde yeni üye gelince herşey degişiyor bende 3 senelik evliyim bebek olmadan önce aramiz çok iyiydik bebek olunca değişti.
kavgamizin nedeni kocaman harfle AİLE!!!
bizde eşimle aile yüzünden kavga ediyorduk çünkü eşim benim ailemi ezmeye çalıştı ben ezirtirmedim oda kendi ailesini ezidirmiyordu ya ben enayi miyim...
olay büyüdü sora yok olmuycak dedim aynen işte niye boşanamiyoruz
ortada bebek var o olmasaydik çoktan boşandik...
annemgil hep gelirdi bana çocuk olunca çok sık gelmeye başladi eşim bundan rahatsiz olmaya başlamişti. kaynanamla altı üstlüyüm. kaynanam niye geliyorlar diyo ben oğlumun evine sık gitmiyorum diyo gelmiyo hakli . napayim gelmeyin mi diyim..
aileler olmasak biz çok mutluyduk. üçüncü kişiler yüzünden yaşaniyoruz MAALESEF
Boşver annesi bebeginiz sen babasina birak biraz dinlen uyu tüm bunlar uykusuzluktan oluyorevet lohusalık döneminde de çok sağlıklı bir iletişimiz olamadı maalesef...
hamilelikti lohusalıktı şuydu buydu derken birbirimizden çok uzaklaştık..
bir de bebek aramızda paylaşılamaz oldu sanki... bende bebeğimi alır giderim dediğimde zaten çok öfkelendi... henüz çok küçük ama bebeğimize çok düşkün, inanılmaz seviyor, ilgileniyor..
bebek sadece benimmiş gibi davrandığımı düşünüyor bazen.. işten falan gelince sen bütün gündür sevdin zaten biraz da ben ilgileneyim diye bebeği almak ister hemen...
zaten bu ailelerden geliyor başımıza ne gelirse...
oysaki artık AİLE olan biziz... kendi evimiz yuvamız var.. ama niyeyse bir türlü geniş aileye dahil olmaktan kurtulamıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?