Bayram geliyor malumunuz..

Amma abarttiniz. Tabi harclik dedim diye kacti adam. Saka misiniz yahu
Yukarda bir üye yazmış sizi itici buluyorlar diye,bence de. Bu yüzden sizi unursamıyorlar haber vermeden gidiyorlar . Yavaş durun sakin olun. Hemen bileylenmeyin. Siz dert edecek yada kaba tabirle ''saracak '' bundan bağımsız başka bir konu bulun. Çünkü çözüldü mesele.

Keske konuyu tam okusaniz. Diyorum ki esimin ailesi koyde bayram gecirmezler. Ben dogum yaptiktan sonra gitmeye basladilar. Gecen yine bayram da gittigimizde kp evdeydi kv yoktu. Eltimle gitmek istemis. Sonucta sadece bizi degil ben evlendigim zaman hep tatlisini yapar kucukleri beklerdi bayramlasmak icin bayramdan sonra giderlerdi.

Zorla alacagimi kim soylediki 1 kere soylendi daha da soylenmedi. Sonucta anlayabiliyorsunuz insanlarin tepkisini.

kayra çok fevrisin.. şurada sakin sakin yazılan mesajlara bile ateş püskürüyorsun ki sana yazanlar sitenin en sivrileri.. bu fevrilik seni yıpratır, karşı taraf da zerre etkilenmez.. bu kadar düşme üzerine, bayramlarda tatil planı yap bırak onlar sana gel diye arasın..

Senin canin benimle tartismak istiyor ama suan hic sirasi degil. Farkli uyelere yaptigim yorumlari alintilayip duruyorsun. Bence sen sakin ol ve konumdan cik. Sana gore dert degil beni ilgilendiren birsey. Cozulmus madem cikabilirsin.

Canım artık bayram dediğin şey gelinlerin çilesi erkeklerin hem annesinden hem eşinden dırdır olan bişey.
Sen boşver eski bayram diye ortada bişey yok.

Benim babamlar 6kardeş daha bayram namazı kılınmadan kalkar dedoşuma giderdik bütün herkes orada erkekler namaza babaanneciğimde mutfapa gider hem kahvalti hem ogle yemegi hazirlardi butuun herkes esiyle yas sirasina girer 20kuzen sirayla el operdik
Oglen oldu mu babaaanem herkesi kovardi kizlariminda bayrami baslasin gidin artik kvnize derdi
2saat uzakliktaki ananeme gider ordada ozlesir opusur yemege otururduk gene kalabalik

Benim evlendigimden beri icim cok buruk alistigim duzen bozuldu babaannem yerine kvye gidiyorum kahvaltiya hicbiseyde hazirlamiyo ustunde pijama dert yaniyo sikayet sonra ananeme gidiyorum ama yetmiyo

Ananem olmasa komple tatila giderim arifeden

Cumlelerimin sonuna smiley mi koymam lazim gayet sakinim inanki. Telefondan yaziyorum hizli bir sekilde.

Senin canin benimle tartismak istiyor ama suan hic sirasi degil. Farkli uyelere yaptigim yorumlari alintilayip duruyorsun. Bence sen sakin ol ve konumdan cik. Sana gore dert degil beni ilgilendiren birsey. Cozulmus madem cikabilirsin.
Yok gayet sakinim. Size durumu tüm çıplaklığıyla göstermek amacımız. İstediğiniz neden olduğu değil mi? Ben tartışmak vs istemiyorum sadece gerçek bu kabullenin ve dert etmeyin diyorum. Gayet insani davranıyorum.

Kimseyi elestirmek yada kim ne yazdi karismak haddime degil ama konu sahibinin ustune gidilmis sanki biraz ben kayinpederime degil ama babama takilirim yani hani harcliklarimiz nerde diye. Konu sahibi de samimi ki oyle demis normal bence. Cocuk sevinsin diye vs. Bence o konuyu abartmaya gerek yok benim fikrim..

Benim annem babam ayrilar. Sadece anneme gidebiliyoruz. Esimin ailesinde bir bayramlasma merasimi vardi. Esim ve kuzenleri olarak yeni evliyken daha hevesliydi herkes galiba. Simdi kv bile beklemiyor. Eltim kaynimla bosanma asamasinda suan. Onunla birlikte koye gidiyorlar ki bu yeni olan birsey. Sonucta burda bir oglu daha var. Eskiden gider kahvalti yapar dolasirdik herkesi.

Allah razi olsun. Aynen bu sekilde. Ben alistim artik konulara girip o gereksiz bu gereksiz yazanlara. Bana gore gerekli demekki. Kimsenin konusuna giripte boyle yazmadim.

Zaten işin garibi bayramlaşmaya gittik kapıyı çaldık açmadılar aradık nerdesiniz diye " köydeyiz " dediler.

Bayram günü insan bilmez mi ailem nerde. Nasıl kopuk bir ilişkiniz var kapılarına kadar gidiyorsunuz ama evde olmadıklarını bilmeden.
Arasaydınız köyde olduklarını önceden öğrenip sizde köye gitseydiniz.

Çocuğunuz daha küçük bayram ziyareti veya harçlığından anlamaz ayrıca dedesinin içinden gelmiyor demek ki vermiyor neden bu kadar takıntı yaptınız ki.
Verir vermez mecbur değil sonuçta ama sizler küçük olarak onların elini öpmeye gitmeye mecbursunuz.

Belkide onlar da böyle aramamanıza habersiz gitmenize, köyde olduklarını öğrenince de gelmemenize bozuluyordur ha?

Canim ben kvye sonra ananeme 1gece kalip ordanda tatile gidiyorum herkes mutlu bende mutluyum
Esimin diger akraba zart zurtlarini dolasmiyorum cunku ruhum sıkılıyo
Cocugum yok fakat olsa yaptığım şey değişmezdi .Kv durmuyosa daha iyi yarım gün annende yarım gün babanda geçir bayram senin olsun

Sizin fikriniz bu siz boyle yapiyorsunuz sanirim
Şunu unutmayin kimse planini size gore ayarlamak zorunda degil.
Konuda ki sorunlariniz.
1 harclik vermemeleri
Bunda siz haksizsiniz
2 torunlar arasi hediye krizi
Dusuncesizlik ve hakli olabilirsiniz ama ben olsam yakilmam. (takilmiyrmda)
3 birinci bayram gunu evde oglusunuzu beklememeleri ki bu tam bir sacmalik.
Küçük şehzade mi dogurdunuzda kv kp ya da kendi anneniz babaniz yani büyükler evde oglani bekleyecek

4 44dbl Munzevi Zencefil siz bana her olumsuz yapilan yorumu begenmek zorunda misiniz hayirdir tanisiyor muyuz :) orgutlendiniz birlikte hayirdir.. giderim gitmem bayramda cok dert degil actim konu fikir sordum size ne oluyor anlayamadim.

Zaten gezen baska kuzen kalmadi tabii herkes kendine bizi ilgilendirmez ama onlar daha iyi oluyor. Esim babannesine gitmek ister sanirim bu sefer.

''Açtım konu fikir sordum'' Bize olan bu kısım. Asıl sorun burda sizin fikir beğenmemeniz. Hayırlısı artık.

Uzun bir cevap yazmissiniz ama keske okusaniz. Ilk kez bayramda gidiliyor diyorum. Daha once kv ve kp beklerler evlerinde herkesi. Esimin ailesinde kimse ilk gunden yada 2.gunden koye biryere vs gitmez. Ben 8 yildir evliyim. Tabiiki biliyorum. Bizde gittik herzamanki gibi. Kv bunu 3 yildir adet haline getirdi oyuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…