- 28 Şubat 2011
- 14.158
- 17.323
- 498
Burada gerginliğini sevgisizliğini bastırmak isteyip insanların konularına dadanan, ters ters konuşarak kendini rahatlatmaya çalışan çok insan var. Sıkıntı onlarda.Milleti bu kadar coşturan ne oldu tam olarak anlamadım ama biz konuyu açmadan nişanlımın ailesi gerekli açıklamayı yaptı. O şekilde söylemesinin nedeni yengesinin sorusu üzerine daha konuşulmadı dememek için geçiştirmek olarak sorulduğu yönündeydi. Herkes düzgünce kendini ifade etti ve herhangi bir sorunda iki taraflı yaşanmadı. Gerçekten yanlış bir şey olmasaydı onlarda açıklamaya gerek duymazlardı. Burada açılan ne konular var. Stresli bir dönemde insan gibi konu açıp istişare etmekti bu konunun tek amacı.
Senin konunda bir sıkıntı yok.
İki taraf da güzelce konuşur anlaşır. Yengelere fazla takılma. 10 düşünüp 1 konuşan insanlara takıl sen sadece :)
Kayınvalidenin sana olan tavrı önemli. Tatlı dilli güler yüzlü ve sevecen biri ise sana karşı, o an öyle bi ağzından çıkmıştır. Art niyeti yoktur.
Aileler neden karar veriyor, bana Kayınvalidem neden kıyafet alıyor vs diyenler olmuş. O zaman büyüdük koca adam olduk diye yüzükleri kendimiz takalım ana babaya biz nişanlandık saygı duyun bize diye dikililelim karşısına

Aile toplumun temel taşıdır.
Ben babamın arkamda dağ gibi durduğunu destek olduğunu bilmeliyim arkadaş. Bu bir gururdur.
İnsanların kültürüne kadar laf ediyorlar