Nedir bu tavırlar nedir insanların iğrenç yorumları? Güzel biri değilim kemerli düşük uçlu büyük burnum alımlı olmayan yüzüm var. Ama ne bileyim insanların çirkin tanımlaması sinirlerimi bozuyor. Anlayamıyorum çirkin olmak utanılacak, güzel olmak da övünülecek bir şey mi? Allah'ın yarattığı şekli eleştirmek neden?
Guzellik oyle buyuk bi sans oyle buyuk bi silah ki !! Eger ona sahip degilsen yandin bi sifir geriden ki bende sahip olmayanlardanim yani normal bi yuze sahibim eksrta bi silahim yok.. Ama gulumseyen bi yuzden daha guZel bi yuz olamaz bence takilma kabullen silahsiziz :)Nedir bu tavırlar nedir insanların iğrenç yorumları? Güzel biri değilim kemerli düşük uçlu büyük burnum alımlı olmayan yüzüm var. Ama ne bileyim insanların çirkin tanımlaması sinirlerimi bozuyor. Anlayamıyorum çirkin olmak utanılacak, güzel olmak da övünülecek bir şey mi? Allah'ın yarattığı şekli eleştirmek neden?
Güldürdünüz beniBence cidden çirkin kadın vardır.
Ama önemli olan bu değildir. Bir kadın çok çirkin olabilir, ama acaip seksi ve çekici de olabilir
Ben de çirkinim mesela. Napak, biri bana çirkin desin sen benim totoma kurban ol derim.
Özgüven böyle olur, boşveeer.
Sıkma canını. Sen teksin bi tanesin süpersin, aşkımsın.
Helal sana koçum benim. :)
Evet yaptırmayı düşünüyorum çoğu kez ama korkuyorum, günahından ve masada kalmaktan Allah korusun. Düşünüyorum gerçekten çünkü insanlar acımasız. Bakışlarıyla davranışlarıyla şaka yoluyla vs. bir şekilde ima ediyorlar.Eger oz guvenini boyle yerle bir ediyosa neden burnuna estetik yaptirmiyosun?
Guzellik oyle buyuk bi sans oyle buyuk bi silah ki !! Eger ona sahip degilsen yandin bi sifir geriden ki bende sahip olmayanlardanim yani normal bi yuze sahibim eksrta bi silahim yok.. Ama gulumseyen bi yuzden daha guZel bi yuz olamaz bence takilma kabullen silahsiziz :)
Çabalıyorum dikkat ediyorum bakımıma ama işte anlıyorum. Hani oturup birileriyle konuşursunuz ya bir şeyler söylerler en yakınlarınız bile düşüncesizce sözler sarf ederler ya işte bazen denk geliyor, bu Allah'ın vergisi diye düşünemiyorlar.Sana sen cirkinsin mi diyorlar?
Neden cirkin oldugun kanisindasin?
Ozguvenli olmali kadinlar.Guzellik verir.Iki makyaj,bi kiyafet,tamam.Cirkinimiz yok bence
Öyle gerçekten değişik bir şekilde davranışlarıyla sözleriyle birkaç imalı konuşmalarıyla bunu dile getiren iğrenç insanlar var. Allah omlardan korusun, karşılaştırmasın öyleleriyle kimseyi.çirkin insan yoktur insanları çirkin diye yaftalayan kompleksli salaklar vardır sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?