Bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve kırıcı?'

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Nedir bu tavırlar nedir insanların iğrenç yorumları? Güzel biri değilim güzel olmayan bir burnum, alımlı olmayan yüzüm var. Ama ne bileyim insanların çirkin tanımlaması sinirlerimi bozuyor. Anlayamıyorum çirkin olmak utanılacak, güzel olmak da övünülecek bir şey mi? Allah'ın yarattığı şekli eleştirmek neden?

Son düzenleyen: Moderatör:

bunu diyebilen biri var mı gerçekten de... ben güzellik bakan gözdedir lafına çok inanırım, o senin çirkinliğin de sen de...

Bunu bir konuda daha yazmıştım. Bir gün dışarı çıktığımızda ortalama 100-250 arası kadın görüyoruz. Ben bunların arasında üleeen bu da ne kadar çirkinmiş dediğimi hatırlamıyorum hiç kimse için. Çirkinler evden çıkmıyr mu yoksa çirkinlik değil de özgüven eksikliği mi bu?

Özgüvenini zedeleyen insanlardan uzak dur.
Sen kendini sev ve falancanın çirkin demesi zerre umrunda olmasın.
Ağzın gözün burnun yerinde mi sağlıklı mı gerisi fos.
Bunu diyenlerde beyin yok bak bu daha vahim işte.

Bence cidden çirkin kadın vardır.
Ama önemli olan bu değildir. Bir kadın çok çirkin olabilir, ama acaip seksi ve çekici de olabilir

Ben de çirkinim mesela. Napak, biri bana çirkin desin sen benim totoma kurban ol derim.
Özgüven böyle olur, boşveeer.

Sıkma canını. Sen teksin bi tanesin süpersin, aşkımsın.
Helal sana koçum benim. :)

Guzellik oyle buyuk bi sans oyle buyuk bi silah ki !! Eger ona sahip degilsen yandin bi sifir geriden ki bende sahip olmayanlardanim yani normal bi yuze sahibim eksrta bi silahim yok.. Ama gulumseyen bi yuzden daha guZel bi yuz olamaz bence takilma kabullen silahsiziz :)

Eger oz guvenini boyle yerle bir ediyosa neden burnuna estetik yaptirmiyosun?

Güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün. Yani direkt çirkin demeseler de bazı kelimeleriyle bunu ima edebiliyorlar çok net bir şekilde. Anlıyorum üzülmemeye çalışıyorum ama işte insan içine atar ya atıyorum sürekli içime. Çok şükür diyorum daha kötü durumda olanlar var. Allah kaderimizi güzel yazsın.

Eger oz guvenini boyle yerle bir ediyosa neden burnuna estetik yaptirmiyosun?
Evet yaptırmayı düşünüyorum çoğu kez ama korkuyorum, günahından ve masada kalmaktan Allah korusun. Düşünüyorum gerçekten çünkü insanlar acımasız. Bakışlarıyla davranışlarıyla şaka yoluyla vs. bir şekilde ima ediyorlar.

Haklısınız.

Sana sen cirkinsin mi diyorlar?
Neden cirkin oldugun kanisindasin?
Ozguvenli olmali kadinlar.Guzellik verir.Iki makyaj,bi kiyafet,tamam.Cirkinimiz yok bence
Çabalıyorum dikkat ediyorum bakımıma ama işte anlıyorum. Hani oturup birileriyle konuşursunuz ya bir şeyler söylerler en yakınlarınız bile düşüncesizce sözler sarf ederler ya işte bazen denk geliyor, bu Allah'ın vergisi diye düşünemiyorlar.

çirkin insan yoktur insanları çirkin diye yaftalayan kompleksli salaklar vardır sadece
Öyle gerçekten değişik bir şekilde davranışlarıyla sözleriyle birkaç imalı konuşmalarıyla bunu dile getiren iğrenç insanlar var. Allah omlardan korusun, karşılaştırmasın öyleleriyle kimseyi.

Sana bu sekılde yorum yapanlar yuzeysel,komplekslı,kendıne hayrı olmayan ,büyük ego kucuk beynı olan ınsanlardır..Hiç takmana gerek yok,senın kendını sewmen begenmendır onemlı olan sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…