Bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve kırıcı?'

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende onlara lafı söyle sen kendine bak de böyle kalpsiz insanlar çook

Konuyu açan arkadaşım o kadar haklısın ki. Benim de başıma gelen bir şeyi söyleyim. Twitterdan bir takipçim bana mesaj atmış sen bildiğin teyzeymişsin yaaa diye. Mesela bence bu büyük bir terbiyesizlik. Bunu da neye dayanarak söylediğini tahmin edeblyrm. Profilimde makyajsız saçım başım dağınık bir fotom var ona dayanarak söylüyor. Önce bozuldum. Fotoyu kaldırmayı düşündüm. Ama hayatım boyunca böyle insanları gördüm ve artık bu tip erkekleri çözdüğüm için dahankolay aştım bunu. Böyle adamlar öyle karaktersizdir ki sırf bie kız güzel diye sürekli peşinde dolaşıp yalakalık yaparlar. Fino köpeğinden farkları yktur işini bilen güzel kızlarda bunları öyle güzel kullanır işlerini yaptırıp öyle ezerler ki o zavallılık onlara yeter zaten. Böyle insanlar için üÜlmeye can sıkmaya değmez. Beyni yok çünkü sadece bir zavallı. Sana da tavsiyem budur. Yaşın kaç bilmiyorum ama böyle yıpratılmaya dahanfazla dayanamıcak gibi olursan yaptır estetiğini geç. Önemli olan senn mutlu olman kendini sevmen. Ben de çok takıyordum zamnında ama artık gerçeği kabullendm. Güzel ya d ayakşklı insanlar her zaman onları merak eder onlarla ilgilenir ne kadar dürüst hoş sohbet olduğun ince olduğunun bir önemi yok. Kendine iyi dostlar edinmeye bak. Kendşni mutlu eden aktiviteler ve hayvanların kedi ve köpeklerin dostluğunu öneririm. Çok başkadır. Ailene değer ver en gerçek onlr. İnsanlar böyle boşver.

güzellik görecelidir canım.güzel bakan güzel görür içi çirkin olan çirkin görür.kim ne derse desin önemli olan senin nasıl hissettiğindir bence.

Fiziken çirkin insan vardır bence, aksi olsa estetik olmaz insanlar,ama görecedir ben çirkin bulurum başkası bulmaz,zaten fiziken çirkin olmak değil ruhen çirkin olmak mesele

Çok haklısınız teşekkür ediyorum.

Çirkin olmak kaderimizdir, yaşlılık var sonuçta. Onun için ilişkilerimizi geçici şeyler üzerine kurmamak en doğrusu.

Çırkın kadın yoktur lafını hep söylerim, gidin bir cilt bakımı yaptırın bi manikür pedikür, biraz makyaj, saç modelinizi ve rengini değiştirin mesela, en önemlisi kimseyi takmayın kendinizi çirkin bulmayın bir kaş şekli bile insanın biranda görüntüsünü aşırı derecede değiştirebiliyor

Güzellik kavramının sonu sınırı yok mutlaka senden daha güzeli genci olacaktır etrafta..benim açımdan güzellik senin aynaya baktığında kendinden memnun olmandır ideal kilo sivilcesiz yüz yüze uyumlu saç iyi giyim kuşam topuklu ayakkabı..bak fiziksel özellikleri saymadım bile daha hiç ..bunları kendine en uygun şekilde oluşturursan çirkin bile olsan havalı görünürsün özgüven kazanırsın zamanla tarzın oturur etraftan övgüler gelir bu iş bu kadar zor değil saolsun kalıcı kaş burun estetiği dudak dolgusu lazer epilasyon bunlar varken çirkin olmak imkansız artık
Hem bence güzellik dezavantaj çoğu kez.kadınlar çekemez seni erkekler bu kız bana bakmaz yeaaa der güzeller yalnızdır açıkçası

Bence çirkin kadın vardır. Hepimiz Lima değiliz yani. Ben de güzel bir kadın değilim. Ama birinin yüzüne sen çirkinsin diyip kalbini kıracak kadar çirkin de değilim. Siz kendinizden memnunsanız, aynada baktığınız sizi Mutlu ediyorsa bırakın onları kötü kalpleri ile konuşmaya devam etsinler.

Kim böyle düşünüyor ki ?
Ben cok güzel kızlara bakıyorum elbette hatta hayran kaldıklarım bıle oluyor.
Kendimide severim ben gel gor kı bı kazar gecırdım agız cene ve dıslerımden yaralandım.
Bu boyle gıtmeyecek ama estetık olacagım . Cunku suanda durumdan cok memnun degılım

Ben yolda yürürken önüme çıkan hic bir kadına aaa bu çirkinmiş diye bakmiyorum bakmadim da.
Çirkin insanın olduğuna da inanmıyorum,herşey sizin kendinizi sevmenizle başlar.
kessiiinlikle kendinizi sewer we kendinize ne kadar güwenirseniz etrafınıza güçlü bi enerji yayarsınız. Maalesef toplumda bilinçaltımıza basma kalıp güzellik kalıpları sokulmaya çalışılsada bunu yıkmak elinizde.. benzinlik aynalarında yazanlar gibi sabahları güne o bugün gene harika görünüosun die başlayın çok faydası olucak.

Bence de başkalarının ne düşündüğünü önemsemeyin. Siz kendinizi beğeniyorsanız hiç sorun yok. Bu insanlar sizi bir sebepten dolayı kıskanıyor da olabilirler. Ayrıca kötü bir estetik ameliyat sonucu ile de dalga geçerler. Eğer çok istiyorsanız çok güvendiğiniz bir doktor bulup estetik olun, yoksa boş verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…