Bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve kırıcı?'

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onemli olan özgüven ve etrafa yaydigin enerji. Sana yemin ederim tek onemli sey bu guzellik, cirkinlik pek fark etmiyo tecrubeyle sabit.

Bir kere çok güzel olan kadınlar bana göre aklı beş karış havada olanlardır.
Çünkü güzelliğiyle bozmuştur kafayı ve bunun dışında hiçbir şey düşünmez.

O yüzden çok güzel olmak önemli değil akıllı olmak iyidir.

Herkes kendine ve sevdiğine güzeldir.
Beni seven bir adam var mı? Var.
Aynaya bakınca kendimi iyi hissediyor muyum? Evet.
Bir başkasınınn benim güzelliğim ve çirkinliğim hakkında yaptığı yorumu önemsemem.

Siz de boşverin.

Günümüzde güzel olmak zor da değil zaten.
Burun estetiği, dudak dolgusu, kaş konturu, saç boyası..
Al sana güzel kadın

Ah canim benim herkes benim aile tarafim ve yabancilar beni begenip hoş bulurken eşim ve onun ailesi imalariyla konusmalariyla bana hep cirkinsin dediler.esim burnumu devenin horgucune benzetti oysaki alakasi yoktu senmisin diyen. Sokul dedim paralari ve gidip ameliyat oldum. Bir ay once benimde canima minnet istiyodum da bahane oldu.hic korkma..millet cerez yer gibi burun ameliyati oluyo. ozguvenle alakasi yok insan ister istemez etkileniyoo . Bide soyleyen esinse.

Adam hala guzel hos olmus demiyo ama ben kendimi cok iyi hissediyorum iyiki yaptirdim.şimdide ay onun burnu yapma dicekler. umrumda degil ben hedefe ulastim.sanada tavsiye ederim

Kendinize güvenin, yüz şeklinize uygun makyaj yapmayı öğrenin, her zaman güzel giyinin. Fıstık gibi olursunuz

Bana sen kozmetik ameliyat yaptirirsan iyi olur diyen exler nasip oldu bu dunyada. Halbuki cok sevimli yuz hatlarina sahibimdir.

Valla bazı çirkin kadınlar görüyorum çok mutlular eşiyle, çocuğuyla. Bence önemli olan yüz değil baht güzelliğidir.

Bi arkadas vardı bence çok hostu cilleri falan ama güzel değildi diyelim. Bi konuşması ile herkesi çevresine toplardı. O zamanlar anlamıştim güzelliğin onemsizligini

Ben omrumde birine yuzune karsi sen cirkinsin diyen birine rastlamadim. Ne curetle boyle bir sey soyleyebilmisler acaba.

başkası için güzel olmayı istemedim istemem
genel hijyen bakımı olmazsa olmazım onun dışında neysem oyum makyaj yapmam kuaföre gidip ucubeleşmem bir kıyafete çok büyük paralar vermem sağlık sorun değilse orama burama estetik düşünmem
bana verilen beden benim tercihim değil dediğiniz gibi görüdüğümüzü yargılamak bizim seçimimiz
popüler kültürün bize dayattığı güzellik anlayışını kabul etmek zorunda değiliz

Burnununuzu yaptırın. Gerekirse kaşlarınızı düzelttirin. Saçlarınıza iyi bir kuaförde şekil verdirin. Rengini değiştirebilirsiniz biraz. Size bir güven gelsin önce. Gözlük varsa lens de takabilirsiniz tabi.

Canım benim,
Seni çok iyi anlıyorum.. Ben daha ilk okuldayken "senin burnun niye öyle" demişti bir çocuk.. Ne o andaki utancımı ne de o çocuğu sildim aklımdan.. Yıllarca o burnum yüzünden kendime sıfır güvenim oldu. Yolda yüzüme baksalar , burnuma bakıyorlar derdim. Benden biri hoşlansa hayret ederdim, beni nasıl beğendi diye. 15 yaşında babamı ablamı evimizi kaybettik depremde özgüvenim, her şeyim iyice yerle bir oldu. İlk sevgilim çok yakışıklıydı. Kölesi oldum. Öyle güzel bir burnu vardı ki... Sonra o bu bendeki özgüven eksikliğini anladı ezdi de ezdi.. Dayaklar, psikolojik baskılar... Zar zor ayrıldım.. Senin yaşında ameliyat oldum. Aslında hep düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Ama kişilik aynı kaldı. Yani kendine güven canım benim. Okulun ilk günü bir kız bana " izmirli misin" diye sormuştu..

Yukarıdakini silemiyormuşum.. Tamamı aşağıda, kusura bakmayın..
Canım benim,
Seni çok iyi anlıyorum.. Ben daha ilk okuldayken "senin burnun niye öyle" demişti bir çocuk.. Ne o andaki utancımı ne de o çocuğu sildim aklımdan.. Yıllarca o burnum yüzünden kendime sıfır güvenim oldu. Yolda yüzüme baksalar , burnuma bakıyorlar derdim. Benden biri hoşlansa hayret ederdim, beni nasıl beğendi diye. 15 yaşında babamı ablamı evimizi kaybettik depremde. Özgüvenim, her şeyim iyice yerle bir oldu. İlk sevgilim çok yakışıklıydı. Kölesi oldum. Öyle güzel bir burnu vardı ki...Öyle de çirkin bir karakteri.. Ama benle çıkıyordu.. Gargamelle... Sonra o bu bendeki özgüven eksikliğini anladı ezdi de ezdi. Psikolojik baskılar vs vs. Zar zor ayrıldım.. Senin yaşında ameliyat oldum. Aslında hep düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Ama kişilik aynı kaldı. Hala kendini beğenemeyen o kızım. Yani kendine güven canım benim. Şu dünyada senden başka yok. Rabbim seni değerli görmüş, yaratmış. Medyanın pompaladığı güzellik algısının esiri olma. Sana o arkadaşın gibi biri bişey söylediğinde de çok açık ve net ol. "Senin güzellik standartlarına göre yaşamıyorum eğer ben de senin kişiliğini kendi standartlarıma çekmeye çalışırsam işin içinden çıkamayız ama psikolog masrafın benden"de. Okulun ilk günü bir kız bana " izmirli misin" diye sormuştu.. Dalga geçtiğini düşünmüştüm. Hani izmirin kızları güzeldir ya. Resimlere bakıyorum bildiğin çok güzelmişim hiç gerek yokmuş ama işte bana bunu kimse anlatmadı.. Şimdi çok daha inançlıyım.. Rabbim bana bir sınav vermişti, ben kaldım. Lütfen üzülme.. Kendine has tarzın olsun. Göz makyajını daha yoğun yap.. İmkanların dahilinde güzel giyin, takı saat kullan.. Bu arada yolda hala suratıma bakanlar oluyor, bu sefer de acaba neyi fazla sürdüm, yüzümde ne var diye düşünüyorum.. Bizi böyle yapan o insanları Allah a havale ediyorum. Hani zaten en samimi fikrimi duymak istersen de bu dünya zaten sınav en iyi ihtimalle 30 yıl sonra yokuz ve en sevdiğimiz, Yaradanımız kalplerimize bakar...
Sevgiler

Size bunu eleştri yapacak kadar utanmazlık boyuntunda yüzünüze söylüyorlarsa eminim GÜZELSİN 'dir....
Kıskançlık mı var acaba ?

Elini ayagin tutuyor muss , gözlerine görüyormu evet bunlar önemli ayrica sana cirkin diyen insanlari asla ciddiye almamalisin.

insanlar kötü,onyargılı,şekilci bakımlı ol canım bakımlı olan her ınsan guzeldir.

Ply resim atsana ...istersen
vhalla bnm burun da kemerli ve ona rağmen ben güzelim arkadaş...kemerli burun = çirkinlık diye bşr algı var nedense
neden? Ne alaka ?
Doğru bunu bazen bende kompleks yaparı ...etkileniyorum ister istemez...sonra burnumu düzgün hayal ederim...uccu u kaldırınca duzgunleşıyor pek bişeye benzemiyor yüzüm o zaman

Bence bi adim atmalisin. Yoksa mutsuz bi kadin olrak kalicaksin. Ve yine bi hocaya sor ama eger psikolojin bu kdr yerle birse, o zmn olabilir ameliyat. Bende olmayi planliyorum. Benimkisi tabi kucukken bi kazadan snra olusan bi kmer.

yüzünüze çirkin diyecek cesareti nerden buluyorlar, sen de onları eleştir kimsenin böyle konuşmasına izin verme.

Çirkin olmak değil de çirkin hissetmek ya da hissetmemek elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…