Bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve kırıcı?'

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla ben çirkin olan birine çirkinsin vs demem ima da etmem zaten çirkin banane ne diye uğraşayım. Desem desem kıskandığım birine kusur bulurum. Bi yerinde çirkinlik ararım. Kıskanıyor falan olmasınlar belki de çok güzelsin :)

bunu diyebilen biri var mı gerçekten de... ben güzellik bakan gözdedir lafına çok inanırım, o senin çirkinliğin de sen de...
İnsanlar bazen kalplerindekini iyi niyetle ya da art niyetle dile getiriyorlar ya. Ne kadar amaaan umurumda değil demeye çalışsan da üzüyor bazı sözler.

Yok yok güzel değilim biliyorum. Çok güzel olmak da istemem. Allah kalbimizi, huyumuzu güzelleştirsin. Yine de dediğim gibi inadına ya da bilinçli bilinçsiz sarf edilen sözler incitebiliyor bazen insanı.

istemsizce birine baktiginizda beyninizde guzel veya cirkin diye algi olusur kendi begenilerinize gore ama bunu cumleye dokmek hatta insana cirkinsin demek sacmalik baskasina gore de bunu diyen cirkin gelebilir duymak istermiydi acaba

İnsanlar bazen kalplerindekini iyi niyetle ya da art niyetle dile getiriyorlar ya. Ne kadar amaaan umurumda değil demeye çalışsan da üzüyor bazı sözler.

işte o insanlarla görüşmiceksin, görüşmek zorunda mısın, o zaman o kadar resmi olcaksın ki, muhabbet buralara gelemeyecek, eğer kendinde burnunun kötü olduğunu düşünüyorsan bence estetiği düşünebilirsin, estetik artık lüks değil insan psikolojisi için bir gereklilik haline geldi, mesela yani diye yazdım burnundan örnek verdin diye... bu arada yaşını merak ettim özel değilse

Çokta tıııın der geçerim....ölünce herkes bi deri bi kemik canım benim hiiiiiç sallama....

Aynen öyle. Çok haklısınız.

Sana bu sekılde yorum yapanlar yuzeysel,komplekslı,kendıne hayrı olmayan ,büyük ego kucuk beynı olan ınsanlardır..Hiç takmana gerek yok,senın kendını sewmen begenmendır onemlı olan sadece..
Evet gerçekten öyle olduklarını düşünüyorum. Bilmiyorum sadece inciniyorum bazen. Ama yapacak bir şey de yok ne yazık ki.

Çokta tıııın der geçerim....ölünce herkes bi deri bi kemik canım benim hiiiiiç sallama....
Aynen teselli ediyorum kendimi. Güzellik insanın ardından anılan bir meziyet değil ki. İyiliktir insanın ardından güzel anılmasını sağlayacak olan.

Bence senin burnun "karakteristik"
Herkes fabrikasyon ürünü gibi aynı şekil burunlarla , dudaklarla gezmemeli bence.

Bence çirkin olmak bakımsız olmaktır. Dolayısıyla evet çirkin olmak seçimimizdir.

Bir kadını güzel yapan en önemli şeylerden bir diğeri de özgüveni , kendisini sevmesidir.

Aynen sağlığım için önemli boyutta risk taşısa da düşünüyorum artık. Çünkü gerçekten zihnimde yer edinen şeyler var aklıma geldikçe moralimi bozan. Şu an 25 yaşındayım. Üniversitede bir arkadaşım vardı ben yerinde olsam hemen estetik olurdum, o nasıl burun erkeklere yakışıyor da kızlarda kötü duruyor, işe girince ben karşılarım estetiğini gibi rencide edici şekilde konuşmuştu ve hâlâ aklıma geliyor. Asla şaka yapmadı o kadar aşağılayıcı konuşmuştu ki sebepsiz yere haklısın ben de düşünüyorum diyebildim. İncinmiştim. Sonrasında birkaç kişiden de şaka yollu ima duydum en yakınlarım bile bu konuda yorum yapıyorlar bilmiyorum bu üzücü şeyler yüzünden artık düşünüyorum ne kadar riskli olsa da.

Dikkat ediyorum bakımıma ama işte bu yeterli olmuyor düşüncesiz insanların sözlerini imalarını engellemek için.

bence iyi bi doktor bulsan riski falan olmaz, inan büyüttüğün gibi bişey değil, hem o kadar doğal yapıyorki bazıları hiç anlaşılmıyor, benim de bir dişimde sorun var ama ben acıdan çok korkan bi tip olduğumdan yaptırmıyorum ama aslında yaptırmak lazım değmiyor çünkü kafayı taktığına.. bunca teknoloji faydalanalım diye var yani

Bak canım şunu özellikle üstüne basa basa söyliycem.
Estetiği başkaları için değil kendin eğer istiyorsan yaptır.
Senin bedeninin üstünde hiç kimse söz sahibi değil unutma.

Özgüveni yüksek dursan kimse o lafları edemez bile sana emin ol.

Ha ben yaptırmak istiyorum diyorsan forumda gırla paylaşım var , doktorlar hakkında bilgiler var . Araştırmaya başla derim.

Peki sadece burnunla ilgili böyle şeyler dedikleri için mi çirkin olduğunu düşünüyorsun? Ya da burnundan ayrı olarak çirkinsin mi diyorlar ya da ima ediyorlar? Çünkü burnu çirkin olup güzel olan insanlar da var.

Burnundan sen rahatsızsan yaptır asla başkaları dedi diye değil
Çirkin olduğunu düşünmüyorum ben hadi diyelim çirkinsin bunu kim nasıl soyleyebiliyor birinin yüzüne çirkin demek için sınır bozucu derecede patavatsız olman gerek böyle birinide ciddiye bile alma

Bence biraz da sizin tavrınızla ilgili olabilir bu durum. Sizi daha sessiz/özgüvensiz görüyorlarsa nasılsa bir şey demez diye söylüyor olabilirler. Siz kendinizi sevin öncelikle ve düşünün, tüm duyduklarınızdan bağımsız olarak. Kendinizi ilk kez görüyormuş gibi, "siz" kendinizde değişiklik yapmayı gerçekten ister miydiniz? Yoksa tamamen birileri söylüyor diye mi rahatsız oluyorsunuz? Eğer kendiniz de çok rahatsızsanız estetik olabilirsiniz ama sırf başkaları düşünüyor diyeyse yaptırmamanızı öneririm çünkü dünya üzerinde belirli bir güzellik ölçütü yoktur.

Birkaç kişinin sözü aklımdan çıkmıyor evet bu yüzden ve kendimi de artık bu sebeple çirkin hissediyorum. Aslında böyle düşünmemem gerekir ama elimde değil.

Sizin asıl takıldığınız şey burnunuz bence , ayrıca estetik olmak kötü bir şey değil kendinizi daha iyi hissedicekseniz yaptırın , korkulduğu kadar zor bir şey değil ..
Size direk çirkin diyenler dönsün de kendilerine baksın asıl. Kendinize güvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…