Bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve kırıcı?'

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle yorumlar yapan insanlar aşağılık insanlardır. Siz o içi fesat insanları kafanıza takmayın.

Bu ne kadar çirkin bir şeydir ?yani kime göre güzel kime göre çirkin?bunu sana söyleyen insanların gözünün içine bakarak"ben kendimi çok beğeniyorum " demen,kendine güvenmen çok önemli,,sen kendine güvenli ve dik durduğun sürece kimse sana ne çirkin diyebilir ne de başka birşey..çünkü çirkin insan yoktur ,fesat insan vardır !!

çirkin insan da var güzel insan da fiziksel görünüş bu. Allahın bir vergisi ancak birde içten güzel ya da çirkin bir insan olmak vardır ki o da insanın kendi elinde.

Ancak Allah'a inancı olmayan oran şöyle buran böyle yorumu yapar. Benim de beğenmediğim yerlerim olsa da elim ayağım sağlam ya şükür diyorum.

Benim burun da yüzüme birkaç numara büyük. Hatta bir donem insanlar burnuma hal hatir soruyordu. Benim oglan da fındık burunlu. Durup durup "Allahın hikmeti işte" diye iç geciriyorum ahshsj. Geçen kayinvalidem "burnu sana benzemedi sukur" dedi. Patavatsizlikta çığır açtığı için takilmadim. "Haklisin anne cok sukur benzemedi. Ben de sukrediyorum iq su size benzemediği için" dedim. İq nün manasını bilmediginden sorun yok. O degil de takilma yahu. Hanı takilacaksan rendelesinler lakin gerek yok. Herkes birbirine benziyor zaten.

Yazıklar olsun ki insanları güzel çirkin diye ayıranlara yorumlayanlara.

Ama şöyle bişey var.

Çirkin şansına inanırım, mesela ben çok şanslıyım.

Guzellik gorecelidir bana guzel gelen sana ciekin gelebilir ve cirkin insan yoktur bakimsiz insan vardir.
Madem bu konu aklina takildi imkanin varsa gidip bir kuafore saclarini ve rengini degistirmekle baslayabilirsin. Uzerine yuzunu acacak degisik renkte kiyaferler alabilirsin. Belki yenilik sana da iyi gelecektir.
Bu arada yuzune karsi dumduk cirkinsin diyen olmussa da onlara " Senin gozlerin cirkin ondan sana oyle geliyorum " diye soyle. Insanlari anlamak cok zor

Tam benim kayinvalide ya ay buda cok cirkinmis oglan yakisikli kiz cirkin yok kiz guzel oglan cirkin. Kucucuk bebeklere bike cirkin diyebiliyor. Kendinin evlatlari dunyanin en guzel cocuklariymis hele bi torunu var esi benzeri yokmuş. Simdi bende hamileyim bembeysz olacak cok guzel olacak deyio duruyor. Sanki icerde uretiyorun ben Allah ne verirse iste kadin sunu kafana sok. Esmer bi torunu oksa kesin cirkin diyecek

İçinin iyiliği güzelliği bakisina gülüşüne sesine durusuna yansıyan insanlar çok güzel gelir bana.. yoksa kas göz hikaye..

Bazen çok güzel denebilecek bi kadın öyle sinsi bakislidir ki bakmak istemem yüzüne..

Geçen 70 yaşlarında bi teyze gördüm.. öyle güzel geldi ki gözüme.. ışıl ışıl bakıyordu.. hayran kaldım.. nicedir böyle güzel birini görmemiştim..

Çirkin asla denmez görüntüye.. ama içi çirkin çok insan var.. dinlemeyin.. hatta sizi üzmek için konuştuğunu hissettiğiniz kişiyi üzün.. senin çirkin kalbini ne yapacağız bi de o var diyin.. şimdi o düşünsün..

Kimse çirkim değil herkes biraz bakım biraz makyajla gayet guzl gorunebiliyor. Dışa çirkin diyen insanların içinin çirkinliğine ne denmeli peki o bakımla makyajla da duzelmiyor

bir insan senin canını yakıyorsa kendi içinde çektiği acı dışına taştığı içindir
yani çirkin diyen ya da ima eden kişi aslında kendiyle barışık olmayan biridir
kaldı ki dış görüntü de bir yere kadar
yani güzellik çok kapıyı açıyor ama her şey değil

Gerçekten sizi merak ettim Allah bilir güzelsinizdir de bazı insanlar kıskançlığından da kusur bulur. Mesela benim bırnumda kemer var ama şekli okadar düzgün duruyorki gayette beğeniyorum burnumu ama aaa burnunda kemer var deyip komplekse sokuyorlar. Enson eşim delimisin sen dedi gördüüm en karakteristik burun sende dedi hem küçük hem ince değil kalın değil aynen bu kelimeyi kullandı bana nefret ediyorum bu tiplerden

Benimde kemerli burnum var ucuda düşün. Herkes dalga geçiyor ama hiç takmıyorum)(tabi yalnız kalınca çok ağlıyorum) onları mutlu etmemek içşn been mutlu görünüyırum. Sen kendini seviyosan kmseyi takma. Bir şey dediklerinde ahahahaha evet canım yaaa ne kadr kusurluyum dimi ama ben mutluyum falan de geç

Benim arkamdan 'kafasına kese kagıdı geçirip dışarı çıkmalı' diye dalga geçmiş çapsızın biri. İlk duydugumda bayagı sarsıldım ama sonra kötü yorum sahibine aittir diyip geçtim. Ben artık güzel veya çirkin olmanın önemli oldugu zamanları geçtim Allah'a şükür, hayatı kazanma ve idame ettirme savaşı içindeyim, artık dış görünüşümü önemsemiyorum.
Ama ne yazık ki erkekler için güzellik hep 1. numarada. Sen kendini geliştirmişsin, olgunlaşmışsın, anlayışlısın, bilgilisin, bunların önemi hep güzelligin arkasında kalıyor.

guzel olmayan arkadaslarım cok ıyı evlilikler yaptı ben kaldım hersey guzellik degil iyi bir isinizin olması gelecegınızın guvence altında olması hayattan zevk almak onemli.

Kız hiç birimiz adriana lima filan değiliz.hepimizin kusurları var.ama önemli olan kendinle barışık olman.bence hiçte çirkin değilsindir.

Yok yok güzel değilim biliyorum. Çok güzel olmak da istemem. Allah kalbimizi, huyumuzu güzelleştirsin. Yine de dediğim gibi inadına ya da bilinçli bilinçsiz sarf edilen sözler incitebiliyor bazen insanı.
Canım benim annem genç kızken aynaya bakar ben ne kadar çirkinim beni alan olurmu acaba dermiş.ama annem gençken çok güzel bi kadınmış.45 yaşında bence hala çok güzel.annem gençken belinde upuzun ve gür saçları varmış.kaşlar simsiyah yay gibiymiş kalın dudaklı hafif balık etli gayette alımlı bi kızmış.senin gibi burnu kemerli ama bence yüzüne çok yakışıyo.ama çekemeyen teyzesinin kızları filan rencide ederlermiş çirkin olduğuna inandırmışlar annemi.ama şimdi diyo gençken güzelmişim benim özgüvenim yokmuş.çünkü ben büyüdükçe annemin güzel olduğunu kabul ettirdim ona.

Güzellik dedigin nedir ki ?
Benim bir hocam vardı. Bayan. Yaşı baya vardı. Bize hep derdi ben sizden daha güzelim diye. Sınıftaki kızlarda nasıl guzelsiniz hocam biz genciz sizden genç kızlar daha guzel olur derdi.
Hocam da guzellik o degil ki derdi. Benim içim guzel kalbim guzel ben guzel düşündüğüm icin daha güzelim derdi.

Ayrica kimse kimseyi yargilayamaz.
Herkes Allahin yarattığı guzel bir varlıktır.

Bende her yonumu begenirim. Vucudumu yuzumu burnumj saclarimi sanki estetik yapilmis gibidir her yerim...
Ama öndeki 2 disimin arasinda hafif aralik vardir. Buda dogustan gelen bir sey.
Banada bazi kişiler dedi tavsan disi gibi diye. Hicte takmiyorum valla. Butun akrabalarim kuzenlerim dişçi istesem yarin yaptıririm dislerimi ne var yani. Ama ben doğal halimi bozmam.
Bende oyle diyene ayrik dişliiler zengin olur diyorum birde kahkaha atiyorim bir sey diyemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…