Öyle yorumlar yapan insanlar aşağılık insanlardır. Siz o içi fesat insanları kafanıza takmayın.Nedir bu tavırlar nedir insanların iğrenç yorumları? Güzel biri değilim kemerli düşük uçlu büyük burnum alımlı olmayan yüzüm var. Ama ne bileyim insanların çirkin tanımlaması sinirlerimi bozuyor. Anlayamıyorum çirkin olmak utanılacak, güzel olmak da övünülecek bir şey mi? Allah'ın yarattığı şekli eleştirmek neden?
Bu ne kadar çirkin bir şeydir ?yani kime göre güzel kime göre çirkin?bunu sana söyleyen insanların gözünün içine bakarak"ben kendimi çok beğeniyorum " demen,kendine güvenmen çok önemli,,sen kendine güvenli ve dik durduğun sürece kimse sana ne çirkin diyebilir ne de başka birşey..çünkü çirkin insan yoktur ,fesat insan vardır !!Nedir bu tavırlar nedir insanların iğrenç yorumları? Güzel biri değilim kemerli düşük uçlu büyük burnum alımlı olmayan yüzüm var. Ama ne bileyim insanların çirkin tanımlaması sinirlerimi bozuyor. Anlayamıyorum çirkin olmak utanılacak, güzel olmak da övünülecek bir şey mi? Allah'ın yarattığı şekli eleştirmek neden?
Tam benim kayinvalide ya ay buda cok cirkinmis oglan yakisikli kiz cirkin yok kiz guzel oglan cirkin. Kucucuk bebeklere bike cirkin diyebiliyor. Kendinin evlatlari dunyanin en guzel cocuklariymis hele bi torunu var esi benzeri yokmuş. Simdi bende hamileyim bembeysz olacak cok guzel olacak deyio duruyor. Sanki icerde uretiyorun ben Allah ne verirse iste kadin sunu kafana sok. Esmer bi torunu oksa kesin cirkin diyecekNedir bu tavırlar nedir insanların iğrenç yorumları? Güzel biri değilim kemerli düşük uçlu büyük burnum alımlı olmayan yüzüm var. Ama ne bileyim insanların çirkin tanımlaması sinirlerimi bozuyor. Anlayamıyorum çirkin olmak utanılacak, güzel olmak da övünülecek bir şey mi? Allah'ın yarattığı şekli eleştirmek neden?
Canım benim annem genç kızken aynaya bakar ben ne kadar çirkinim beni alan olurmu acaba dermiş.ama annem gençken çok güzel bi kadınmış.45 yaşında bence hala çok güzel.annem gençken belinde upuzun ve gür saçları varmış.kaşlar simsiyah yay gibiymiş kalın dudaklı hafif balık etli gayette alımlı bi kızmış.senin gibi burnu kemerli ama bence yüzüne çok yakışıyo.ama çekemeyen teyzesinin kızları filan rencide ederlermiş çirkin olduğuna inandırmışlar annemi.ama şimdi diyo gençken güzelmişim benim özgüvenim yokmuş.çünkü ben büyüdükçe annemin güzel olduğunu kabul ettirdim ona.Yok yok güzel değilim biliyorum. Çok güzel olmak da istemem. Allah kalbimizi, huyumuzu güzelleştirsin. Yine de dediğim gibi inadına ya da bilinçli bilinçsiz sarf edilen sözler incitebiliyor bazen insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?