Hem çirkin değilsindir canım, genelde kendini çokzel bulanlar çirkin çıkar.
''beyin yok''Özgüvenini zedeleyen insanlardan uzak dur.
Sen kendini sev ve falancanın çirkin demesi zerre umrunda olmasın.
Ağzın gözün burnun yerinde mi sağlıklı mı gerisi fos.
Bunu diyenlerde beyin yok bak bu daha vahim işte.
Çok haklısınız. Teşekkür ediyorum.Harbiden ya. Normalde bir insana asla cirkin demem. Ama böyle arada cok güzeliiiim diye dolanan oluyor. Havasina bakiyorsun dersin dünya güzeli ama yüzüne bakiyorum yamuk. Yani zorla kendi hakkinda birsey düsündüren tipler de var.
Ha benim umurumda degil de hava atan kizlara gicigimdir bak onlara cirkinse cirkin derim. Tabi icimden. Hava atmak ne ya hepimizin bir burnu iki gözü var yani, sen cirkinsin ama havalanma bak ne güzeller duruyor ses etmiyoruz karma bir sekilde güzellik isine takmadan yasiyoruz.
Konu sahibi karakterli bir burun yapisina sahipsin, seni sen yapan detay o. Herkesin burnu ayni olsa valla dünya cok sikici bir yer olur.
Bir bak barbiye benzeyenler hep birbirinin ayni. Valla bunaldim.
Söyle bak bir sanat tarihine, tarihte güzel bulunan kadin tiplerine.
Inan en korkunc dönemdeyiz kardesim.
Kadinlar dogasina aykiri olacak ki güzel bulunacak. Hersey yapay güzel.
Nerenin ikliminde dogduysan oranin güzelisindir. Simdi uzun burunlu irlandali kizlara da benzemeyelim bir zahmet.
Hem ben kücükken abbooov ne hakaretler isittim.
Inan simdi ya ben güzelmisim millet ne ugrasmi benimle diyorum
Millet hep ugrasir, millet cekemez. Inan vardir bir güzelligin de ondan o enerjiyi aliyorsun.
Hem güzellik nedir ya, 20 30 sene sonra sarkacagiz bildigin.
Baska seylere odaklan.
Sana ktü hissettiren birileri varsa onlardan da uzaklas derim.
KeşkeeeAllah askına! Sana oyle diyen dünya güzellerine,tek tek,esgeçmeden ''Beyni yookk'' diye seslenebilir misin?
Yapta bi ferahlıyım nolurr
Haklısınız. Teşekkür ediyorum.Yersiz eleştiri gizli hayranlıktır... Özgüvenini kıran insanlarla muhattabı kes hiç birşeye takılma böyle çirkin insan yoktur Allah her kulunu özene bezene yaratmış... Bırak eksik kalmayalım gözümüz görürken kulağımız duyarken ağzımız dilimiz konuşurken istediğimizi tutup gitmek istediğimiz yere adım adım giderken çirkiniz demeye hakkımız yok ben okadar insan gördümde buda çok çirkinmiş be dediğimi hatırlamıyorum canım takma kafanı ağzı olan konuşur
Mesela benim burnum estetikle bile zor yapılabilecek güzellikte. Tee ilkokulda başladı insanlar burnun ne güzel demeye. İnan hiçbir artısı olmadı bu burnun bana. Nerde mok var oraya soktum burnumu. Şimdi bu güzel cumartesi gününde oturmuş turşu yiyorum tek başıma sıkıntıdan (yaş 35).
Riskinden ve günahından korkumdan yaptıramadım şimdiye kadar. Ama artık düşünüyorum önümüzdeki birkaç ay içerisinde. Teşekkür ediyorum.aşırı şekilde psikolojini bozan bir burnun varsa günah değil cnm ki öyle burunluların nefes almasıda zor diye biliyorum benim arkadaşımında kemerli düşük bir burnu vardı tek burun deliğinden nefes alamıyordu ve gece hep agzı açık uyuyordu bu bir sağlık sorunu mesela , agızdan nefes almak... estetik oldu ve güzel büyük gözleri ortaya çıktı çok begendik , bi düşün derim.
Bana da yaptır diyen birkaç kişi oldu. Bilmiyorum artık düşünür oldum.Uzun yıllar bende düşündüm burnumu yaptırmayı
Lakin spor yaptığım dönemde bu mümkün değildi, dövüş sporlarıyla pek sağlıklı olmuyor bu estetik işi
Sonra yaşım 30 u geçti, takıntılarım bitti, artık seviyorum burnumu, yaptır diyen insanlar oldu ama umurumda bile değil zaman içinde Allah'ın beni güzel yarattığını fark ettim, sende edeceksin inan bana, mühim olan özgüven, kendine haksızlık etme asla
Çok güzel yazmışsınız. Allah razı olsun. Gerçekten öyle en fazla ne kadar yaşayacağız ki zaten. İçerleniyor insan elinde olmadan. Keşke kötü düşünenler de az biraz farkında olsalar geçici olduğunun dış güzelliğin.Yukarıdakini silemiyormuşum.. Tamamı aşağıda, kusura bakmayın..
Canım benim,
Seni çok iyi anlıyorum.. Ben daha ilk okuldayken "senin burnun niye öyle" demişti bir çocuk.. Ne o andaki utancımı ne de o çocuğu sildim aklımdan.. Yıllarca o burnum yüzünden kendime sıfır güvenim oldu. Yolda yüzüme baksalar , burnuma bakıyorlar derdim. Benden biri hoşlansa hayret ederdim, beni nasıl beğendi diye. 15 yaşında babamı ablamı evimizi kaybettik depremde. Özgüvenim, her şeyim iyice yerle bir oldu. İlk sevgilim çok yakışıklıydı. Kölesi oldum. Öyle güzel bir burnu vardı ki...Öyle de çirkin bir karakteri.. Ama benle çıkıyordu.. Gargamelle... Sonra o bu bendeki özgüven eksikliğini anladı ezdi de ezdi. Psikolojik baskılar vs vs. Zar zor ayrıldım.. Senin yaşında ameliyat oldum. Aslında hep düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Ama kişilik aynı kaldı. Hala kendini beğenemeyen o kızım. Yani kendine güven canım benim. Şu dünyada senden başka yok. Rabbim seni değerli görmüş, yaratmış. Medyanın pompaladığı güzellik algısının esiri olma. Sana o arkadaşın gibi biri bişey söylediğinde de çok açık ve net ol. "Senin güzellik standartlarına göre yaşamıyorum eğer ben de senin kişiliğini kendi standartlarıma çekmeye çalışırsam işin içinden çıkamayız ama psikolog masrafın benden"de. Okulun ilk günü bir kız bana " izmirli misin" diye sormuştu.. Dalga geçtiğini düşünmüştüm. Hani izmirin kızları güzeldir ya. Resimlere bakıyorum bildiğin çok güzelmişim hiç gerek yokmuş ama işte bana bunu kimse anlatmadı.. Şimdi çok daha inançlıyım.. Rabbim bana bir sınav vermişti, ben kaldım. Lütfen üzülme.. Kendine has tarzın olsun. Göz makyajını daha yoğun yap.. İmkanların dahilinde güzel giyin, takı saat kullan.. Bu arada yolda hala suratıma bakanlar oluyor, bu sefer de acaba neyi fazla sürdüm, yüzümde ne var diye düşünüyorum.. Bizi böyle yapan o insanları Allah a havale ediyorum. Hani zaten en samimi fikrimi duymak istersen de bu dünya zaten sınav en iyi ihtimalle 30 yıl sonra yokuz ve en sevdiğimiz, Yaradanımız kalplerimize bakar...
Sevgiler
Sanmıyorum kıskandıklarından söylediklerini.Size bunu eleştri yapacak kadar utanmazlık boyuntunda yüzünüze söylüyorlarsa eminim GÜZELSİN 'dir....
Kıskançlık mı var acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?