Bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve kırıcı?'

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanız ya guzel olsak ta çirkin olsak da önemli olan güzel ahlak sahibi olmak güzeller cennete çirkinler cehenneme gitmiyor

Hem çirkin değilsindir canım, genelde kendini çokzel bulanlar çirkin çıkar.

Harbiden ya. Normalde bir insana asla cirkin demem. Ama böyle arada cok güzeliiiim diye dolanan oluyor. Havasina bakiyorsun dersin dünya güzeli ama yüzüne bakiyorum yamuk. Yani zorla kendi hakkinda birsey düsündüren tipler de var.
Ha benim umurumda degil de hava atan kizlara gicigimdir bak onlara cirkinse cirkin derim. Tabi icimden. Hava atmak ne ya hepimizin bir burnu iki gözü var yani, sen cirkinsin ama havalanma bak ne güzeller duruyor ses etmiyoruz karma bir sekilde güzellik isine takmadan yasiyoruz.

Konu sahibi karakterli bir burun yapisina sahipsin, seni sen yapan detay o. Herkesin burnu ayni olsa valla dünya cok sikici bir yer olur.
Bir bak barbiye benzeyenler hep birbirinin ayni. Valla bunaldim.
Söyle bak bir sanat tarihine, tarihte güzel bulunan kadin tiplerine.
Inan en korkunc dönemdeyiz kardesim.
Kadinlar dogasina aykiri olacak ki güzel bulunacak. Hersey yapay güzel.
Nerenin ikliminde dogduysan oranin güzelisindir. Simdi uzun burunlu irlandali kizlara da benzemeyelim bir zahmet.
Hem ben kücükken abbooov ne hakaretler isittim.
Inan simdi ya ben güzelmisim millet ne ugrasmi benimle diyorum
Millet hep ugrasir, millet cekemez. Inan vardir bir güzelligin de ondan o enerjiyi aliyorsun.
Hem güzellik nedir ya, 20 30 sene sonra sarkacagiz bildigin.
Baska seylere odaklan.
Sana ktü hissettiren birileri varsa onlardan da uzaklas derim.

Çirkinlik nedir arkadaş ya..
Güzellik göreceli bir kavramdir.benim beğendiğimi herkes begenecek diye bir kural yoksa.herkesin begendigini de ben begenecem diye birşey yok.
Bu dünyada değil çirkin insan çirkin olan hiçbir yaratık görmedim.

''beyin yok''
Cukk! diye oturttu diye ben buna derim işte

Allah askına! Sana oyle diyen dünya güzellerine,tek tek,esgeçmeden ''Beyni yookk'' diye seslenebilir misin?
Yapta bi ferahlıyım nolurr

Her insan güzel olmak zorunda mı? Tabii ki değil.
Ama sana bakıp "çirkinsin" mi diyorlar? Bana biraz senin alınganlığın gibi geldi. Diğer türlüyse de dert etme. Allah böyle yaratmış seni, nefes alabiliyor musun ona bak, o burnun amacı kimseye beğendirmek değil nefes ve koku almak, şükret.
Çok da rahatsız oluyorsan öyle güzel makyaj videoları var ki, koca koca burunları bir kaç basit hileyle hokka burun yapıyorlar :) nereni beğenmiyorsan hepsinin çözümü var. youtubedan instagramdan ücretsiz ulaşırsın, aslı özdel ve sebile ölmez'i tavsiye ederim.

Ben olsam diyelimki çirkinim napim diye sorardım herhalde. Ne saçma birşey ya...

Çirkin olmak seçimimiz midir demişsiniz. Evet kesinlikle kendi seçiminiz eğer kendinizi çirkin görüyorsanız. YouTube'u bir açın lütfen make up transformation gibi şeyler kullanarak arama yapın ve bazı çok ünlü make up artistlerinin hatta çoğunun kendi haliyle ne kadar alımsız olduklarına bakın. Bu tamamen kendinizi tanımanızla ve kendinizle ilgilenmenizle ilgili. Bir bayanın tüm bu imkanlara rağmen çirkinim demesini bunu kabullenmesini ve bundan dolayı özgüveninin yerle bir olmasına izin vermesini mantığına oturtamıyorum. Ayrıca en son çare burun ameliyatı en fazla 7 8 bin liranıza mal olacaktır. Gerekirse 2 yıl bir burun için çalışır tek bir gün bile olsa ben güzelim diye gezebilirdim. Beş kadını çirkin yapan yüzü ya da fiziği değildir bunu da unutmayın.

Çok haklısınız. Teşekkür ediyorum.

Haklısınız. Teşekkür ediyorum.

Allah iyilerle karşılaştırsın sizi de.

ben de kusur severim insanlarda. kusur demek yanlış aslında ama güzellik kavramı dışında olan şeyleri
kemerli burun mesela ince bir yüzde inanılmaz güzel görünür gözüme
bazen çok zayıf kızları beğenirim.
bazense balıketli kadınları.
Manken ölçütü hep itici gelmiştir, başka dünyadan gelmiş gibi.
Güzellik görecelidir.

Riskinden ve günahından korkumdan yaptıramadım şimdiye kadar. Ama artık düşünüyorum önümüzdeki birkaç ay içerisinde. Teşekkür ediyorum.

Bana da yaptır diyen birkaç kişi oldu. Bilmiyorum artık düşünür oldum.

Çok güzel yazmışsınız. Allah razı olsun. Gerçekten öyle en fazla ne kadar yaşayacağız ki zaten. İçerleniyor insan elinde olmadan. Keşke kötü düşünenler de az biraz farkında olsalar geçici olduğunun dış güzelliğin.

Size bunu eleştri yapacak kadar utanmazlık boyuntunda yüzünüze söylüyorlarsa eminim GÜZELSİN 'dir....
Kıskançlık mı var acaba ?
Sanmıyorum kıskandıklarından söylediklerini.

Konuna çok güzel yorumlar yazılmış,çoğuna katıldım.

Ben aslında başlığına takıldım.Bazen çirkin olmak seçim olabiliyor yani seçimlerimiz bizi çirkin yapabiliyor.
Gördüğüm zaman kendini zorla çirkinleştirmiş dediğim kadınlar oluyor.Bunu da not düşeyim dedim :)

farkettiğim kafarıyla siz dışardan tepkiler almadan önce burnunuzu sorun etmezken, başkalarının görüşleri doğrultusunda estetik yaptırma kararı aldınız. bugün birileri burun çirkin derken yarın da kilo, ertesi gün saç, dudak diyecek. insanlar hiç susmaz ki. bu herkes için geçerli. illa ki birileri hep eleştiri yapacak önemli olan yıkıcı olanlarını duymazlıktan gelmek, gülüp geçmek. bunu bilerek, can yakmak amacıyla yapıyorlar çünkü.
kimin belirlediği belli olmayan estetik kalıplarına girmek zorunda değilsiniz, hiçbirimiz değiliz! uzun boylu, ince, muntazam hatlı olmak zorunda değiliz. erkekler göbekli, kıl yumağı hallerindeyken kadınlara şöyle ol böyle ol demeye bayılırlar ama aynalardan bihaber yaşarlar. estetik kalıbı onlar için de geçerli o zaman onlar da üçgen vücutlu, adonisli falan olsunlar. lütfen her eleştiriyi takmayın, kendinizi çokça sevin.

Ah kuzum dert ettiğin şeye bak
Tıp bilimi bi kadını nasıl güzelleştiririm diye bi de erkeğin pipisini nasıl ayakta tutarım diye yoğun uğraş veriyor.

Yani canım keyfine bak. Moralini yüksek tut. Çirkinlik gönülde olmasın tek. Fiziksel çirkinlik tarih olmak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…