bazı kızlar o kadar..

Ne alakası var? Eşimi de kadınlarla olması gerekenden fazla samimiyet kuracak GENİŞ kimseler arasından seçmediğim için Allaha şükür böyle bir şey başıma gelmedi. İnş. gelmez de. Allah kimseyi öyle bir yanlışa düşürmesin, ben affetmem onun adı da genişlik olur çünkü. Ama affedeni de kınamıyorum...Değer yargıları ekmeğe sürüp yenmiyor malum.
Benim gördüğüm de, bekarken coştur coştur erkek "dost ve samimi arkadaşları" ile kahveler içip yemekler yiyen kızlarımızın, evlenince hiç de bu ilişkilerini ve dostluklarını sürdürmedikleri. Madem aranızda öyle bir şey yoktu, herşey normaldi, evlenince ne oldu da değişti ilişkiniz?
Evli ya da ilişkisi olan bayan ve erkeğin, karşı cins dostu arkadaşı ile beraber sık sık baş başa kahve içmesini, yemek yemesini yakışıksız bulmak aldatılmış, sığ vs. insan düşüncesi değildir hanım efendi.
Size göre benim düşüncem SIĞLIKSA siz de GENİŞSİNİZ kusura bakmayın..
İyi sohbetler.

Ben hala bekarım bahsettiğim dostum da bekar . Kim evlenmişte ne değişmiş anlamadım . Neyse tartışmanın anlamı yok bin kişiyle tartışsam da dostumla yemek yerken aklıma cinsellik gelmeyecek benim . Bu yüzden genişsem evet ben XXXXXXL olarak yaşayacağım . Soryy bye

Valla ben de sevgilisi olan veya nişanlı erkek arkadaşlarımla birebir görüşüyorum. Hatta bir arkadaşım sevgilisiyle ayrılmak üzereydi, kızla akşam son kez görüşeceklerdi. Öncesinde biz çıktık bir şeyler içtik (evet alkol de aldık!), olayları dinledim, kızı haklı bulup arkadaşıma çemkirdim. Ben de kızı destekleyip arkadaşıma hatalı olduğunu söyleyince benden sonra kızla buluştuklarında yumuşak davranmış ve barıştılar, 1 yılı geçti barışalı hala beraberler.
Yuva yaptım ayol, ne yuva yıkması

Sekerim burda farkli bir durum var.

Adamla kiz flort ediyorlar, adamin gururu oksaniyor, adam zaten kendi soylemis egoma iyi geliyor diye. Yani adamin aklinda baskalari da var.

Senin dedigin apayri, bu konuda sosyal arkadaslik namina bir sey yok ki.

daha önce bir kere buluşmuşlar Ama kızdan hoşlanmamış erkek arkadaşım, kız yapışmış buna
silah zoruyla değilse ne buluşması bence az çok sevdiğiniz hissetmiştir yapışcak diye ben sevgilinden şüphelendim .kesin kanıt için gizli takipe al
sizin gibi düşünenler az bu yapışkanlar yüzünden herkes arkadaş olana da şüphe ile bakıyor.

boylesini ancak tenesir paklar. Ne diyelim sukurler olsunki rabbim cehennemi yaratmis.

Konunun tamamını okumadım. Klasik güven kazanma taktiği gibi geldi. "Bak senden gizlediğim bişey yok, msjlarimi açıkça gösteriyorum, yarın bigün karşına çıkarsa inanma" şeklinde. Inkar icin yol yapmis gibi. Yok durum böyle değilse, gereksiz bi hareket olmuş.

Bende hep yengelerden yana olurum :) İyi yapmışsın

Konu sahibinin ilk mesajı üzerinden yorum yapmıştım ben . Hani özledim görüşelim falan demiş ya onun üzerinden yazdım bende diyorum dostuma özledim diye . Diğer ayrıntıları çok okumadım . Egoma iyi geliyor gibi söylemler dostluk dışında elbette . Ben daha çok toplumun kadın erkek arkadaşlığına genel bakışını eleştirdim .

HAKSIZSIN.çünkü o kız nekadar yakıştırdıîğn kötü söz varsa ve o kişinin gerçekten öyle olduğunu dusunuyorsan.o kendi karakterioin verdiği davranisini sergiler.bu yüzden ona kızamazsn..illa da birini sorgulayacakşan .^bu kız sana böyle mesajlari nasıl atar diye sevgilinı sorgulayacksın

yok benim de en yakın arkadaşım erkek , ama önceden flörtleşmiş iki insan bunlar , özledim diye mesaj atması bence doğal değil , erkek arkadaşım ona benim sevgilim var dediği halde , kız gurursuz çıktı rıza baba :)

Kız kendini yerlerde görmekten memnun sanırım ama burada erkek arkadaşınızı da sorgulamanız gerekir birinin öyle şeyler yazması için karşı taraftan cesaret alması gerekir.

Ha siz kesin cennete gidiyorsunuz yani ? Nerden alınıyor bu cennet bileti ?

hayirdir sana ne oluyor ? ustune mi alindin ? Ben ne o kizi cehenneme gidicek dedim nede ben cennete gidicem dedim. Iyiki rabbim cehennemi yaratmis dedimki cunku eger kotu birsey yaptiysa mutlaka bu dunyada olmasa diger dunyada cezasini cekicer eger yapmadiysa sorun yok buna tabiki rabbim karar vericek.

Bana bilet soruyorsun ? Cennete gitmek istiyorsan bilet degil kurani kerimi acip okuman lazim yapman ve yapmaman gerekenler orda zaten yaziyor dikkatini cekerim ben demiyorum bunu yuce rabbim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…