bazı kızlar o kadar..

sphinx

going to be doctor soon
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
252
134
648
hani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?

Çok özledim diye arkadaş olmadığı birine yazmaz. Ilişkiyle ilgili bilmediklerin var bence. Kim durduk yere birine böyle mesaj yazar?
Daha önce, buluşulduğu oldukça açık..
daha önce bir kere buluşmuşlar Ama kızdan hoşlanmamış erkek arkadaşım, kız yapışmış buna

Kimse durduk yere ozledim yazmaz, demek ki daha once ya bulusmuslar, takilmislar ya da muhabbet etmisler.

Kimse yuz bulmadigi birine israrla yazilmaz zaten. Sevgiliniz yuz vermeseydi , istemeseydi arkadas olmadigi kiza telefon numarasini vermezdi en basitinden. Tanidigim bir erkek arkadasim var, kendinden hoslandigini anladigi bir kiza, kiz isteyince telefonunu vermedi, ben de dahil taniyanlara bu kiz isterse numarami vermeyin dedi, yani isteyince oluyor. Yani bazi kizlar ne kadar .......sa , bazi erkekler de o kadar ........., muhtemelen sizin sevgiliniz de dahil olmak uzere.

ya benmde erkek ark öle der derine in bak neler cıkıyo kızla kendini sakın muatap etme onu değerli gösterme erkek ark laf sayma ama bi tavr takn bidaha aynı seyle karsılasma diyee

daha önce bir kere buluşmuşlar Ama kızdan hoşlanmamış erkek arkadaşım, kız yapışmış buna
Demek ki erkek arkadaşın kesin dille uzak dur benden dememiş. Kabul ediyorum, dese bile yapışacak karakterde kızlar var ama kızı suçlamadan önce erkek arkadaşının, sınırı doğru çektiğinden emin ol.

Sevgilisi olana mı? Evli olana bile ne talipler çıkıyor
Ortalık bunlardan dolu evlerden ırak

Karsilik almasa kimse kimseye bu kadar yapismaz. Ancak ruhsal sorunlari olan biri kendisini istemedigini belirten yuz vermeyen birine o turde mesajlar atar. Erkek arkadasina cok guvenme bence.

benden önce tanışmış onla , konuşmuşlar falan bi süre, ama sevgilim benle tanıştıktan sonra kızla görüşmemeye başlamış kız da gururuna yediremedi diye düşünüyorum yoksa cidden bu durumun bi açıklaması yok.

Başka bir şey yazsa neyse,yazdığı şey erkek arkadaşını hedef gösteriyor bence direk.Durduk yere niye öyle bir şey yazsın.Sensiz yapamıyorum özlüyorum yazsa başka bir şey böyle yazınca başka bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…