daha önce bir kere buluşmuşlar Ama kızdan hoşlanmamış erkek arkadaşım, kız yapışmış bunaÇok özledim diye arkadaş olmadığı birine yazmaz. Ilişkiyle ilgili bilmediklerin var bence. Kim durduk yere birine böyle mesaj yazar?
Daha önce, buluşulduğu oldukça açık..
Demek ki erkek arkadaşın kesin dille uzak dur benden dememiş. Kabul ediyorum, dese bile yapışacak karakterde kızlar var ama kızı suçlamadan önce erkek arkadaşının, sınırı doğru çektiğinden emin ol.daha önce bir kere buluşmuşlar Ama kızdan hoşlanmamış erkek arkadaşım, kız yapışmış buna
benden önce tanışmış onla , konuşmuşlar falan bi süre, ama sevgilim benle tanıştıktan sonra kızla görüşmemeye başlamış kız da gururuna yediremedi diye düşünüyorum yoksa cidden bu durumun bi açıklaması yok.Kimse durduk yere ozledim yazmaz, demek ki daha once ya bulusmuslar, takilmislar ya da muhabbet etmisler.
Kimse yuz bulmadigi birine israrla yazilmaz zaten. Sevgiliniz yuz vermeseydi , istemeseydi arkadas olmadigi kiza telefon numarasini vermezdi en basitinden. Tanidigim bir erkek arkadasim var, kendinden hoslandigini anladigi bir kiza kiz isteyince telefonunu vermedi, ben de dahil taniyanlara bu kiz isterse numarami vermeyin dedi, yani isteyince oluyor. Yani bazi kizlar o kadar .......sa , bazi erkekler de o kadar ........., muhtemelen sizin sevgiliniz de dahil olmak uzere.
sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?