- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Ben henüz 4 aylik anneyim ama sizin davranışıniz doğru olan bence. Hepimiz bağımsız özgür birer birey yetiştirmeye çalışıyoruz,neden size yapışık bir çocuk olsun ki. Bildiğiniz yoldan şaşmayın,kimsenin dediğine de aldırmayın. Ileride kendine güvenen ve tek başına yetebilen bir çocuk olduğunda o zaman iyi ki diyeceksiniz.Aslında bunu ben dert etmesemde beni eleştiren ve sert ettiren insanlar olduğu için anlatmak istedim.
Bebeğim 9 buçuk aylık. Ve ben doğdu doğali sezeryan doğum yaptığım için ve çok ağrılı olduğum için hep kendi besiginde odamızda uyuttum.
Hala da öyle yapmaya devam ediyorum. Benim bazı arkadaşlarım bebeklerini yanlarında uyutup eşlerini de diğer odaya gönderiyorlar. Onlara göre o doğru bana göre ise yanlış.
O arkadaşlarım bana diyorlar ki bebeğin ileride sana guvenmez yanlış yapıyorsun. Sana sevgisi az olur.
Onların bebeği gerçekten annelerine çok bağlı wc ye gidemiyorlar. Ben önüne oyuncaklarını koyup gidiyorum sıkıntı olmuyor .
Beni görünce mutlu oğlum. Ha şöyle bir şey de var ben oğlumla küçük demeden hep konuşuyorum açıklama yapıyorum yanından ayrılırken geri gelecegimi söylüyorum. Bazen ağlayacak gibi oluyor açıklama yapınca aglamıyor .
Onlarınki bağlılık değil bağımlılık!Aslında bunu ben dert etmesemde beni eleştiren ve sert ettiren insanlar olduğu için anlatmak istedim.
Bebeğim 9 buçuk aylık. Ve ben doğdu doğali sezeryan doğum yaptığım için ve çok ağrılı olduğum için hep kendi besiginde odamızda uyuttum.
Hala da öyle yapmaya devam ediyorum. Benim bazı arkadaşlarım bebeklerini yanlarında uyutup eşlerini de diğer odaya gönderiyorlar. Onlara göre o doğru bana göre ise yanlış.
O arkadaşlarım bana diyorlar ki bebeğin ileride sana guvenmez yanlış yapıyorsun. Sana sevgisi az olur.
Onların bebeği gerçekten annelerine çok bağlı wc ye gidemiyorlar. Ben önüne oyuncaklarını koyup gidiyorum sıkıntı olmuyor .
Beni görünce mutlu oğlum. Ha şöyle bir şey de var ben oğlumla küçük demeden hep konuşuyorum açıklama yapıyorum yanından ayrılırken geri gelecegimi söylüyorum. Bazen ağlayacak gibi oluyor açıklama yapınca aglamıyor .
9.5 aylık olmuş artık kendi odasına da geçebilir.Aslında bunu ben dert etmesemde beni eleştiren ve sert ettiren insanlar olduğu için anlatmak istedim.
Havalar ısınınca ilk işim bir bebek telsizi alıp odaları ayırmak olacak zor olacak ama alışması lazım9.5 aylık olmuş artık kendi odasına da geçebilir.
Benden size tavsiye bebek telsizleri işe yaramıyor. Çocuğun çok dibinde olacakki sesi gelsin. Dipten kastım yatağının içinde. Almayın boşuna.Havalar ısınınca ilk işim bir bebek telsizi alıp odaları ayırmak olacak zor olacak ama alışması lazım
Ev çok büyük çocuk odası bizim yatak odasiyla uçtan uca. Ve yatak odasının yanında başka oda yok da holden gidince odalar başlıyor. Başka odaya koyunca sesini hiç duymam. Ev kira olmasa çözüm bulunurdu ama ev kiraBenden size tavsiye bebek telsizleri işe yaramıyor. Çocuğun çok dibinde olacakki sesi gelsin. Dipten kastım yatağının içinde. Almayın boşuna.
Odalar yanyana ise duyarsınız sesini.
Havalar ısınınca 1 yaşına gelecek o zaman daha farkında olacak işiniz zorlaşabilir.
Guldurdun beni kızkiz yagmur bugun bu konunu anneme anlattim. aynen yorumu: dengesizlere bak demek onun cocugu akilli uslu diye kiskaniyorlar dedi.
esinde yanınızda mi yatıyor
Bende öyle yapıyorum. Yazın da odayı ayirmayi düşünüyorum bakalım Kısmet .Bizim odamizda kendi besiginde yatıyor. Emerken yanima aliyorum bitince tekrar yatagina yatiyor.
Sen bunu mu dert ettin kardeşim bende oğlumu hiç ortamıza koymadım doğrusu bu çünkü. Ayrıcada ne güzel yetiştiriyosun tuvalete onsuz gitmeğin için mi üzülüyorsun yoksa.. çok için rahat etmezse yolla kocanı diğer odaya oğlunla yat kocayıda daha ilk çocuktan şutlamış olursun.Aslında bunu ben dert etmesemde beni eleştiren ve sert ettiren insanlar olduğu için anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?