Bebeğim entübeyken verilen parti?

Cok ayıp etmisler yedi kat el değil ki yeğenleri yani bir de bence mesafenizi koruyun.Ikinci cocuguma hamileyken ciğeri su toplamisti kalbini sağa kaydirmisti doktor bu su artarsa kalbi durur ölüm riski var cigerleri gelismez dogduktan sonra kaybederiz demisti bunu bilen kv de ertesi gün tabani yanmislar gibi gün yapmısti arkadaslariyla eglendi zaten görüsmüyorum kv ile ama esim annesiyle görüsuyor sonucta hepsini biliyordu storyler atmislardi mezdeke falan o zamandan beri nefretim iki kat arttı evladima deger vermeyen kim olsa silerim

Üzüldüm, küçücük bir çocuk hemde bu kadar yakınları iken o durumda hastanede yatarken hiç bir iyi niyet barındırmadan mangala çağırmaları çok acımasızca.

Evet bu detayda eklenince maalesef hiç bir iyi niyetli anlamı kalmıyor.

Hic abartmiyorsunuz ben olsam silerdim cocugumuda gostermezdim.Esiniz hicmi kirilmadi bu duruma

Haklısınız. Bu defa böyle hissedip bunu anlatınca da biz benciliz demiyorlar da ya sen de insanlardan beklenti içine girme diyorlar. Hissettiklerinde haklısın ama insanları değiştiremezsin. Allah muhtaç etmesin diye dua ediyorum ben hep.

Ben de kendimi düşüncesiz zannederdim. Bu artık vicdansızlık. Ama ben sizin gibi sakin değilim. Hele doğurduğumda hiç değildim. Ortalığı ayağa kaldırırdım. Bu olayın kininini ömrümün sonuna kadar tutardım.

Haklısın canim keske tavrını mesajlada olda koysaydın

3.5 yaşına kızım lösemi tanısı aldı, ikizlerim 3 aylıktı fiandi.Biri kırk gün kuvizde kaldı. O geldi bir ay sonra kızım tanı aldı. O dönemde söylenenleri ve yaşadıklarımı anlatsam roman olur.
Kalbim kapalı, ruhum kapalı, duygularım kapalı, evimin kapısı kapalı. Umrumda değiller. Ama işleri düşünce benden iyisi yok.
Yazıp yazıp siliyorum, ama en iyisi kimseyi önemsemiyor olmak.

Rabbim evladınıza, evlatlarima ve tüm çocuk çocuğa şifa versin. Hastalık, hastanede olmak çok zor. Ama damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor.

Cok ayip ya es ailesinin yaptığı. Akli basinda biri yok mu grupta burda konusmayalim. Ne yerseniz yiyin ulu orta mangal partisi planlamak.. 14 gun olmus daha hemde. Eşiniz şuan ne durumda peki onun tepkisi devam mi aileye

Çok geçmiş olsun bence haklısınız keşke gruba yazsaydiniz

Ben herkesin anne baba kadar hassas olması gerektiğini düşünmüyorum. He olursa ne ala ama olmak zorunda değil. Ayrıca neden soğuk davrandığınızı bilemezler tabi ki bişey demeden kendi kendinize kabuğunuza çekilmişsiniz.
Bilemedim, benlik işler değil bunlar.

Ne biçim insanlarla yaşıyoruz gerçekten..Allah korusun yeğenim bırak entübe olmayı normal hastalansa bile boğazımdan bir şey geçmez. %100 haklısınız engelleyin gitsin hepsini. Zor gününüzde yanınızda olmamışlar iyi günde de onlara ihtiyacınız yok zaten.

Çok haklısınız, abartmıyorsunuz bebeğiniz o durumdayken nasıl boğazlarından geçti ki o etler üstelik kendi canlarından bir parça, hadi fikri ortaya atan yapmış bir densizlik de ona ayak uyduranlara ne demeli bilemedim gelmiş geçmiş olsun inşallah, Allah bir daha yaşatmasın, bebeğinize analı babalı sağlıklı uzun ömürler dilerim.

Çok haklısınız ve bence fazla bile sakin kalmışsınız. Ben olsam o grubu karıştırır herkese ağzının payını verirdim.

Vicdan herkese nasip olmuyor, umarım çocuğunuz sağlığına kavuşmuştur

Bende düşük yapınca kürtaj olmak zorunda kalmıştım iki gün sonra eltim cinsiyet partisi yapıp paylaşmıştı heryerden… Bi an o günleri anımsadım nedense. Allah’a havale edin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…