Bebeğim ve kayınvalidem

Onlar da var bizde de. Her hareket, her bakış, tv ye bakması bile babaymış. Ben de dalga geçme seviyesine gelirim umarım.

"Herhalde bize benzeyecek "kismi sanirim sizi rahatsiz eden... Gereksiz cumle kullanmis kv. Bebek ya anne tarafina ya baba tarafina benzer ama bunun herhaldee si yoktur. Gulup gecip.iyi huylar anneye kotu huylar babaya benzermis:)))

Tabi ki bu tavrı beni deli eden. İnşallah öyle olur :))

canım niye susuyorsun bende annesiyim yarı bende benim desene . alınıyorum de esine de söylesin. sen dogurdun o cocugu .yarısmı yapıyoruz de

seni anlıyorum benim kv de sacı dümdüz ve siyah bana benzeyen ogluma sacı kıvırcıklasır daha demişti ogluna benzeyecekmiş ve bazı seyleri sanki bebegin twk genini babası vermiş gibi söylerdi

Bu sefer de çekemiyo ya getirmesin işi

Normal konuşulup geçilse tamam eyvallah. Ama başka konu yokkk. Allaha şükür bize benzedi ne demek?

Bu sefer de çekemiyo ya getirmesin işi

Normal konuşulup geçilse tamam eyvallah. Ama başka konu yokkk. Allaha şükür bize benzedi ne demek?

İşte riskli, muhtemelen benim için eşimin ailesi dediğiniz gibi düşünmüştür. Ama çok da umurumda değil şahsen, sonuçta benim yanımda abartı konuşmayı bıraktılar.
Siz öyle bir intiba bırakmamak için ancak gülüp geçmeye zorlayın kendinizi.

Eeee bak zaten tedaviyle olmuş ne yoruyorsun kendini şükret olmuş surda bu lafları en çok bir yıl duyarsın alışınca o da bırakır demeyi neleri neleri kendinize dert ediyorsunuz yaaa

Şükrediyorum tabi ki konuyu açınca yazdım zaten bunu.

Benim dert ettiğim kv tavrı. Nefret ettiğim için onlardan. Esasen olay kv. Bebek kime benziyor meselesi değil.

+1 kv sinir peşinde ben sinirlenince hoşuna gidiyor yüzü gülüyor bilirim kızım doğdu kafası aynı sen dedi. Görümceme de benzetti ben benzetemedim. Hee benzer halaya dedim geçtim sustu o kadar basit.
Konu sahibiye gelirsek hee de geç

Kan grubunun negatif olmasını dedesine benzettiydi babaannesi, bir de kimya öğretmeni. Doktor çizerek açıkladı ama kabul etmedi tabi:)) Kızım benim babama benziyor. Yok babasının kucukluguymus:)

Katiliyorum size bende ayni tepkileri verdim surekli. Hatta gercekten bebegim erkek olursa esime benzesin istiyordum.. Soyle soyleyim esim esmer ben beyaz tenliyim. Bebegim benim gibi beyaz ama nedense BEyazligini da Halasindan Almis
Yapacak biraey yok. Torunlarini cok sevdiklerini biliyorum gerisini de takmiyorum.

Kv den nefret ettiğin icin(sen kullanmışsin bu cümleyi )sanırım o yüzden bu kadar takiyorsun.

Yoksa klasik babane lafları. Benim çocuklarım da babasına benziyor.
Kv hep söyler biri söyleyince aynı babaları evet diye.Severkende aynı küçük x aynı der.
Desin ne olacak .

Allah başka dert vermesin.

Benim kvde sürekli bana böyle yapsa bende sinir olur çıldırırdım. Benim bebeğim ilk doğduğu zaman biraz babasına benziyordu şimdi büyüdü benim bebeklik fotoğrafımın birebir aynısı. Hatta annem benim bebeklik fotoğrafımı bulmuş fotoğrafını çekmiş bana yollamıştı. Bende fotoğrafı hiçbir şey demeden eşime gösterdim. Fotoğrafdaki beni bebeğimiz sandı. ne zaman çektin bu fotoğrafı .neresi bu ev , nereye gittiniz siz bugün dedi bana. o kadar benziyor yani .Ben de böyle şeyleri takmam sağlıklı olsun önemli olan o ama kayınvalidem ve eşinin babanesi çok görüşmesemde , gördüğüm zamanlar bebeğimin babasına benzediğini söylüyorlar sürekli. Insanda göz olur biraz. Eşim sarışın mavi gözlü. Ben kahverengi ve kumralım. Bebeğimde kahverengi gözlü ve kumral. Ona rağmen sürekli babasına benziyor deyip duruyorlar kafayı yemişler. İşin komiği eşim de onların lafını inanıp bebeğimizin kendisine benzediğini zannediyor. Kendi bebeklik fotoğrafımi göstermiş olmama rağmen. Ben de mutlu olsun diye sesimi çıkarmıyorum. Ama sürekli tepemde bu muhabbeti yapsalar çenelerini kapatırdım.

Yanlis anlamadiysam 4 aylik bebeginiz. Cok degisir daha merak etmeyin. 2 bucuk yasinda oglum var, bebeklik fotograflarini gorseniz inanmazsiniz o olduguna gunden gune degisiyolar.

Her aile boyle ya takmayin. Benim oglan bariz bana benziyor bisey bulamayip arabada kusmasini kendi tarafina benzeten de var

Takmayin he he deyin gecin uzmeyin kendinizi

Benim bebeğim de kayınvalidemin kopyası. Çok severdim rahmetli kayınvalidemi. Keşke hayatta olsaydı da görseydi torununu

Kv manyak ona da muhtemelen kendi kv'si kafayi yedirdi. Sen yeme ki bu kisir dongu bir yerde kirilsin.

klasik kv yakıştırması zamanla geçer takmayın kafanıza..
benim oğlanlarında ayakları aynı rahmetli kp miş. büyüğün kibar güzel ayakları var küçüğünkiler taraklı dombik bariz farka rağmen ayakları çok benziyormuş ikisininde :)
benzetcek başka yer bulamadı zaar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…