Eşimin annesi de kızımı sürekli oğluna ve kendi akrabalarına benzetiyor. Artık kendini aştı.
Yüzü gözü geçtik artık.
Kızımın kaka yapışı ve su içmesi de aynı oğluymuş.
Kızım yumurta yemiyor derim amcası da yemezdi der.
Zeytin sevmedi derim, oğlumun babaannesine çekmiş o da yemezdi der.
Ben artık bıraktım hatta dalga geçiyorum.
Bilmiyorum ne yaşadınız ama çift olarak çekirdek ailenize yoğunlaşırsanız kimse yüzünden boşanma tehlikesi atlatmazsınız.
Bebeğiniz var artık, birbirinize kol kanat germe zamanı.
Daha çook değişir bebekliği farklı çocukluğu farklı ergenliği bi başka oluyor. Daha kaç şekle dönecek annesi küçük dahaEvet değişmeye başladı ilk zamanlar bana benziyordu. Dün ilk kez resmen babasının yüzünü gördüm o yüzden yazdım.
"Herhalde bize benzeyecek "kismi sanirim sizi rahatsiz eden... Gereksiz cumle kullanmis kv. Bebek ya anne tarafina ya baba tarafina benzer ama bunun herhaldee si yoktur. Gulup gecip.iyi huylar anneye kotu huylar babaya benzermis:)))
canım niye susuyorsun bende annesiyim yarı bende benim desene . alınıyorum de esine de söylesin. sen dogurdun o cocugu .yarısmı yapıyoruz deÇok çektirdiler hem de çok. Yaşadıklarımı yazsam herhalde sayfa yetmez ama eşimle mutluyum ve bir bebeğimiz oldu 4 ay önce.
Hamilelik haberinden beri kayınvalidem beynimi yedi. Babasına kırmızı çok yakışırdı babasına benzeyecek ya diye kırmızı body almış gelmiş birgün. 4d ultrasondan sonra iyice coştu. Her gördüğümde ve her tanıdığına ultrasonda gördük aynı biz aynı biz Allaha şükür bize benzedi diye dolanıyordu. İyice takıntı yaptı bebek doğana kadar. Ve ben böyle şeylere hayatta önem vermem. Ama onun bu tavrı beni de inada bindirdi. Tabi ben çaktırmadım.
Bebeğim doğdu şu günlere kadar bana benziyordu. Ama her gelişinde aynı amcası, aynı kuzeni, aynı vs vs diye başka akrabalara benzetti. Eşime benzeten insanlara tabi ki bize benzeyecek diyordu sürekli. Sanki ben yokum
Ve bingo dün ilk kez bebeğim gerçekten eşime benzemeye başladı. Tam da akşam ordaydık. Kapıdan girer girmez ayy oğlum bu oğlum demeye başladı. Oradaki misafirler de onaylayınca bağıra bağıra ve vurguyla gitgide de daha benzeyecek başka ne bekliyordunuz ki dedi.
Akşamdan beri bebeğimi inceliyorum. Ve kendime inanamıyorum. Bu tür konulara zerre takılmayan ben bebeğime bir garip bakmaya başladım. Çünkü bu kadın benim psikolojimi günden güne bitirşyor.
Sağlıklı olmasına şükret vs demeyin lütfen bu başka bir konu. Tabi ki çok şükür o benim canımdan bir parça. Ama şunu sormak istiyorum haksız mıyım bozulmakta? Bu nasıl bir nispet yapmaktır ve niye? Ben çok şükür sağlıklı derken o neden kime benziyor telaşında? Ve bebeklerin tipi sonradan dönebilir mi değişir mi?
Ahaha benimkiler babaya benziyor hakikaten, ama ben ortamlarda kabul etmiyorum.
Konu sahibi gıcık olmakta haklı bence, ona buna benziyor diye sohbet olsun diye söylenir, ama iş abartıya girince hiç de öyle hoş görmeli diyemiyorum ben. Ben ilkinde çok inatlaştığım için kv 2. Yi bana soruyor :) ben abisine benziyor diyorum, ya çok benzemiyor gibi diyor, yok abisine benziyor diyorum, peki o zaman diyor :)
Bence konu sahibi kendi tarafından benzeyen birini bulsun, sürekli ona benziyor desin, ama sakince tabi, gerilmeden.
Bu sefer de çekemiyo ya getirmesin işi
Normal konuşulup geçilse tamam eyvallah. Ama başka konu yokkk. Allaha şükür bize benzedi ne demek?
Eeee bak zaten tedaviyle olmuş ne yoruyorsun kendini şükret olmuş surda bu lafları en çok bir yıl duyarsın alışınca o da bırakır demeyi neleri neleri kendinize dert ediyorsunuz yaaa
İnşallah en kısa sürede olur .. üzmeyin tatlı canınızı ..Keşke bir bebeğim olsa da tek derdim kime benzediği olsa.....
+1 kv sinir peşinde ben sinirlenince hoşuna gidiyor yüzü gülüyor bilirim kızım doğdu kafası aynı sen dedi. Görümceme de benzetti ben benzetemedim. Hee benzer halaya dedim geçtim sustu o kadar basit.Klasik Kv
Oğlum bana benzer ki çocuklar bile beni görünce bu x in annesi der
Kv oğlumun babasına benzediğini iddia etti bir süre ben de tabii benzeyecek babasına kime benzeyecek başka dedim
Kadın sustu zira sinir olmadığım ortaya çıktı
Siz de öyle yapın
Kv nin yanında kocama aşıktım çok baktım bak aynısından yaptım vs deyin
Ayy iyi ki doğurdum iki tane X ten oldu vs deyin
Kv bu benzetir hep onların Taraf'a ki oğlanlar genelde anne tarafına benzer
Katiliyorum size bende ayni tepkileri verdim surekli. Hatta gercekten bebegim erkek olursa esime benzesin istiyordum.. Soyle soyleyim esim esmer ben beyaz tenliyim. Bebegim benim gibi beyaz ama nedense BEyazligini da Halasindan AlmisKlasik Kv
Oğlum bana benzer ki çocuklar bile beni görünce bu x in annesi der
Kv oğlumun babasına benzediğini iddia etti bir süre ben de tabii benzeyecek babasına kime benzeyecek başka dedim
Kadın sustu zira sinir olmadığım ortaya çıktı
Siz de öyle yapın
Kv nin yanında kocama aşıktım çok baktım bak aynısından yaptım vs deyin
Ayy iyi ki doğurdum iki tane X ten oldu vs deyin
Kv bu benzetir hep onların Taraf'a ki oğlanlar genelde anne tarafına benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?