- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Anlatiminiza istem dışı güldüm çok hossunuz sizinle inatlasmasa kendi de çok eğlenir kv çok sanssiz:) dua edin babasına benzemesini dile getirmiş benim öz annem kardesime benzetiyor sadece ve daha dogmadi. Ne ben ne eşim söz konusuyuz:) insan deliriyor umarım size benzer de şok olur o 40 kere dedi olduysa biz daha kalabaligiz hepimiz diyelim size benziyor size :))Çok çektirdiler hem de çok. Yaşadıklarımı yazsam herhalde sayfa yetmez ama eşimle mutluyum ve bir bebeğimiz oldu 4 ay önce.
Hamilelik haberinden beri kayınvalidem beynimi yedi. Babasına kırmızı çok yakışırdı babasına benzeyecek ya diye kırmızı body almış gelmiş birgün. 4d ultrasondan sonra iyice coştu. Her gördüğümde ve her tanıdığına ultrasonda gördük aynı biz aynı biz Allaha şükür bize benzedi diye dolanıyordu. İyice takıntı yaptı bebek doğana kadar. Ve ben böyle şeylere hayatta önem vermem. Ama onun bu tavrı beni de inada bindirdi. Tabi ben çaktırmadım.
Bebeğim doğdu şu günlere kadar bana benziyordu. Ama her gelişinde aynı amcası, aynı kuzeni, aynı vs vs diye başka akrabalara benzetti. Eşime benzeten insanlara tabi ki bize benzeyecek diyordu sürekli. Sanki ben yokum
Ve bingo dün ilk kez bebeğim gerçekten eşime benzemeye başladı. Tam da akşam ordaydık. Kapıdan girer girmez ayy oğlum bu oğlum demeye başladı. Oradaki misafirler de onaylayınca bağıra bağıra ve vurguyla gitgide de daha benzeyecek başka ne bekliyordunuz ki dedi.
Akşamdan beri bebeğimi inceliyorum. Ve kendime inanamıyorum. Bu tür konulara zerre takılmayan ben bebeğime bir garip bakmaya başladım. Çünkü bu kadın benim psikolojimi günden güne bitirşyor.
Sağlıklı olmasına şükret vs demeyin lütfen bu başka bir konu. Tabi ki çok şükür o benim canımdan bir parça. Ama şunu sormak istiyorum haksız mıyım bozulmakta? Bu nasıl bir nispet yapmaktır ve niye? Ben çok şükür sağlıklı derken o neden kime benziyor telaşında? Ve bebeklerin tipi sonradan dönebilir mi değişir mi?
İnşAllah isteyen herkesin (çocuk içinde hayırlısı olacaksa ) kucagi dolsunAl bendende okadar adet olcam bekliyorum ama bana sor nasil bekliyorum
Bugün sana benzer yarın eşine sonra yine bir başkasına .. kızım doğduğunda dedesine (babam) çok benziyordu ,sonra bana benzemeye başladı .bir ara hiç kimseye benzemiyordu ,karıştı mi acaba dedikÇok çektirdiler hem de çok. Yaşadıklarımı yazsam herhalde sayfa yetmez ama eşimle mutluyum ve bir bebeğimiz oldu 4 ay önce.
Hamilelik haberinden beri kayınvalidem beynimi yedi. Babasına kırmızı çok yakışırdı babasına benzeyecek ya diye kırmızı body almış gelmiş birgün. 4d ultrasondan sonra iyice coştu. Her gördüğümde ve her tanıdığına ultrasonda gördük aynı biz aynı biz Allaha şükür bize benzedi diye dolanıyordu. İyice takıntı yaptı bebek doğana kadar. Ve ben böyle şeylere hayatta önem vermem. Ama onun bu tavrı beni de inada bindirdi. Tabi ben çaktırmadım.
Bebeğim doğdu şu günlere kadar bana benziyordu. Ama her gelişinde aynı amcası, aynı kuzeni, aynı vs vs diye başka akrabalara benzetti. Eşime benzeten insanlara tabi ki bize benzeyecek diyordu sürekli. Sanki ben yokum
Ve bingo dün ilk kez bebeğim gerçekten eşime benzemeye başladı. Tam da akşam ordaydık. Kapıdan girer girmez ayy oğlum bu oğlum demeye başladı. Oradaki misafirler de onaylayınca bağıra bağıra ve vurguyla gitgide de daha benzeyecek başka ne bekliyordunuz ki dedi.
Akşamdan beri bebeğimi inceliyorum. Ve kendime inanamıyorum. Bu tür konulara zerre takılmayan ben bebeğime bir garip bakmaya başladım. Çünkü bu kadın benim psikolojimi günden güne bitirşyor.
Sağlıklı olmasına şükret vs demeyin lütfen bu başka bir konu. Tabi ki çok şükür o benim canımdan bir parça. Ama şunu sormak istiyorum haksız mıyım bozulmakta? Bu nasıl bir nispet yapmaktır ve niye? Ben çok şükür sağlıklı derken o neden kime benziyor telaşında? Ve bebeklerin tipi sonradan dönebilir mi değişir mi?
İnşallah tez vakitte 5izlere hamile olduğunu öğrenirsinAl bendende okadar adet olcam bekliyorum ama bana sor nasil bekliyorum
Takma bosverrrrr kocanla mutluysan bebeğinde var tadını çıkar bak o diyince babasına benziyor diye ben babasına çok aşığım o yüzden benziyor anne ne güzel ışte kocasını çok seven bir gelinin var hem ben hep kocama baktım hamileyken ayyyniii ona benzesin baska kimseye benzemesin diye diyeceksin veeee kahkahayi basacaksınŞükrediyorum tabi ki konuyu açınca yazdım zaten bunu.
Benim dert ettiğim kv tavrı. Nefret ettiğim için onlardan. Esasen olay kv. Bebek kime benziyor meselesi değil.
Masallahh keşke bizde sizin gibi iyi anabilsek kvBenim bebeğim de kayınvalidemin kopyası. Çok severdim rahmetli kayınvalidemi. Keşke hayatta olsaydı da görseydi torununu
Amannnn canım inşallah hep öyle dua ediyorum sağlıklı ve hayırlısı diyeİnşAllah isteyen herkesin (çocuk içinde hayırlısı olacaksa ) kucagi dolsun
Inşallah bebegimmmmİnşallah tez vakitte 5izlere hamile olduğunu öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?