Bebeğim ve kayınvalidem

Anlatiminiza istem dışı güldüm çok hossunuz sizinle inatlasmasa kendi de çok eğlenir kv çok sanssiz:) dua edin babasına benzemesini dile getirmiş benim öz annem kardesime benzetiyor sadece ve daha dogmadi. Ne ben ne eşim söz konusuyuz:) insan deliriyor umarım size benzer de şok olur o 40 kere dedi olduysa biz daha kalabaligiz hepimiz diyelim size benziyor size :))

Son düzenleme:
Kızım ilk adımlarını attığı zaman salak sarsak yürüyordu doğal olarak. Kaynanam bir gün eşim de varken, ayy marygold kızın aynı senin gibi yürüyor dedi. Eşim de döndü annesine, yoo aynı senin gibi yürüyor anne dedi. Morun o tonunu unutamam, ne de yakışmıştı kaynanacığıma

Sizin yapacağınız en güzel şey sinir olmadığınızı belli etmek. Seni sinir etmek için yapıyor. Sen daha çok benzet, bir süre sonra susar canım.

Illaki size benzicek bir yeri sizin ürününüz .Buyudukce de degisir .Fiziki olarak aman babasının kopyasi derlerdi bana da hep oyle olduguna inandim.Zamanla da baktim ki annemden de parcalarim varmis .Biraz daha büyüdüm baktim ki aslinda ayni anneme benziyorum .Ruhsal olarak da benziyorum.

Ay kuzum b.ka da benzeşe senin yavrun. Ötesi var mı?
Ama çok şükür bize benzedi dediğinde susmazdım. Ne ayıp!
Sen de ne varmış ki çok şükür onlara benzemiş..
Bu arada evet bebekler değişir

Kırmızı body almasını bile sorun yapmışsınız. Tipi benzese ne olur huyu pis çıkarsa ne yapacaksınız. Ayrıca çocuk 40 şekle girer 4 aylık bebeği ona buna benzetme yarışına gireceğiniz yerde psikolojinizi toplayın. Tipi size benzesin farketmez aman huyu bana çeksin de diyip lafı yapıştırın İşsiz işsiz bebeği incelemektense!

Bu benzetilme konusanda hep insan ister ki çocuk anneye benzesin buda verilen fedakarlıktan ve emekten dolayı sanırım benim kızımda hiç bana benzemez birtek gözdeki çukuraltı
boşluklar benden ki öğretmen ilk okulda'da şaşırmıştır benim kızım deyince ama yinede ama benzemediğine şükrediyorum
boylu olması artı puan hep biraz boylu olmak istemişimdir aldığım kotlar hep kısa gelir terzi parası ödemekten bir bıkan biri olarak

Bugün sana benzer yarın eşine sonra yine bir başkasına .. kızım doğduğunda dedesine (babam) çok benziyordu ,sonra bana benzemeye başladı .bir ara hiç kimseye benzemiyordu ,karıştı mi acaba dedik .. kayinvalidemle hiçbir problemim yok , iyi bir kadındır fakat yeni dogum yaptığım ve bebegimin tipinin çok değişken olduğu vakitler " Ayy bak babasına benziyordu şimdi bana benziyor ,ay dur bu amcasına mi benziyor yoksa ? Evet evet tam da küçük amcası ..yaaa inanmıyorum bu aynı babası ..görüyo musun ya baba toprağına benzedi ..akıllı yavrum benim " gibi daha bir sürü benzer söylemle tam da kafamın ortasına panayır kurdu .her ağzını actiginda İstanbulun bütün çocukları kafamda tepiniyor gibi hissediyordum . Çok bariz babama ve bana benziyor ama kayınvalidem bunu niye reddediyor? Hem de hiçbir sorun yokken ...Sonra sonra farkına vardım ki sevdiğini yine sevdiğine benzetiyor .o vakitler çok kiziyordum çünkü yeni dogum yapmış ,psikolojik olarak zayıf ve biraz da sabırsızdım. .hem artık o da kabul ediyor bana benzediğini ..bunun telaşına takibine tabiki düşmedim ama her seferinde çok gerekiyormuş gibi "nasıl da sana benziyor "diyor :) korkutmadim, tehdit de etmedim
Seninki BİRAZ aşırı ,bilerek yapılıyor gibi .. bu tarz sohbetler açıldığı vakit uzak dur ,dahil olma .benim böyle kaygılarım yok ,Allah yanımdan ayırmasın yeter ,de ! Bir süre sonra vazgeçerler .ilk zamanlar bunları yaşamayan yoktur herhalde ..

Sizdede kiskanclik var heralde niye bu kadar taktiniz bu duruma çok saçma esinize benzesin yani kocaniza nolmuş cok garipsiniz yahu

Seni anlıyorum. Ama gül geç. Ya basit cümleler bunlar sacma sapan şeyler bunlara takılma lutfen o kadinin da ekmegine yağ sürme...senin evladın o kime benzerse benzesin. Huyu onlara çekmesin yeter

Aman ne önemi var benim bebeğimi kv bile benzetiyorlar hiç önemli değil benım kv dede sürekli aynı oğluma benzıyor diyordu evet diyorum aynı aynı nasıl benzıyor cocugu sonucta benzıcek tabi diyorum susuyor

Yeni doğmuş yüzü tam oturmamış bebeği nasıl benzetiyolar anlamıyorum, bir de ultrason fotoğraflarıyla benzetip ciddi ciddi yorumlayanlar var hatta ay kaynanama benziyor diye o görüntüyle depresyona gireni biliyorum Çoğunlukla çocuklar baba ve onun tarafına benziyor zaten. Çocuk sizin onu siz yetiştireceksiniz. Önemli olan çocuğun ahlakı ve eğitimidir. Kaynananız espri yapıyordur yada cahildir. O öyle diye siz daha da büyütmüşsünüz farkınız kalmamış yani. Yüzünü incelemek filan. Psikolojik sorun haline getirmişsiniz. Bunlara değil çocuğunuzun sağlığına ve eğitimine odaklanın bunlara ayıracak vaktiniz de kalmamış olur hem

Şükrediyorum tabi ki konuyu açınca yazdım zaten bunu.

Benim dert ettiğim kv tavrı. Nefret ettiğim için onlardan. Esasen olay kv. Bebek kime benziyor meselesi değil.
Takma bosverrrrr kocanla mutluysan bebeğinde var tadını çıkar bak o diyince babasına benziyor diye ben babasına çok aşığım o yüzden benziyor anne ne güzel ışte kocasını çok seven bir gelinin var hem ben hep kocama baktım hamileyken ayyyniii ona benzesin baska kimseye benzemesin diye diyeceksin veeee kahkahayi basacaksın

İlk çocuk babaya benzer derler bizim arkadaşların çocukları da öyle benimkinin de esime benzemesini isterim ama büyüdükçe değişenler de oluyor bir arkadaşın öyle oldu doğduğunda 1 yaşına kadar senle alakası yok diyordum şimdi nerede ise babayla alakası yok:) boşver üzülme canım o öyle soyledikce dalga geçti yada tinlama

Ben sana kesinlikle hak veriyorum konu sahibi arkadasim.
Takmiyor gibi davraniyoruz ama ister istemez bilincaltimiza isliyor bu ve buna benzer seyler
Kendimi senin yerine koyuyorum, kesinlikle bende cok kafaya takar sinir olurdum.
Surekli surekli neden soylenir durur bunlar.

Zaten bebek ya babaya benzer ya anneye.
Mesele o degil zaten.
Surekli basinda bit bit bit bitt yapan birinin olmasi.
Cok sinir bir durum
Bide bu kv modellerinin her seye trip atanlari da yok mu... Ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…