Bebeğimden vazgeçiyorum :(

tamam dediğin doğru bikısım ama lütfen onu da aldırma ailelere anlatın sevdiğiniz sözü geçen birini de alıp yanınıza...çaresina bakacaklar elbet kızacaklar kavga kıyamet kopacak ama bunu baştan düşünmeliydiniz düşünenemişsiniz cahillik etmişsiniz olmuş artık olan...şimdi o cana kıymayın ..eminim hemen nikahınızı kıyacaklardır....

3 boyutlu görüntüleri de videoları da gördüm merak etmeyin. O kürtaj videolarının büyük çoğunluğu yasa dışı yapılmış, 10 haftadan sonraki kürtajlar. Ama önemli olan bu değil. Zaten önemli olanın kadının psikolojisi olduğunu düşünüyorum ben de. Bebeği aldırmak onarılmaz yaralar açacaksa bebek kesinlikle aldırılmamalı. Bebeği istiyorsa bir anne, ne olursa olsun aldırmamalı. Anne bebeği istiyorsa bir şekilde bakar, öyle düşünüyorum. Hep de böyle düşündüm. Ama istemiyorsa o zaman bence bu tip yargılar kadını daha çok yaralar, o yüzden karşı çıkıyorum. Yoksa bebeklerin aldırılmasını ben de istemiyorum elbette, kimse istemez. Sadece biraz daha hassas olmalıyız diye düşünüyorum. Bu çok zor bir karar zira.

o kadar zeki olsaydın şu an bu çelişkiyi yaşamaz bu durumda olmazdın konuşacak bişey yok senin gibiler için

bencee içini rahatlatmak için en yanlış yerde ve yanlış konuu açmışsın dediğii gibi arkadaşların bisürü anne olmak için dakika başıı yorumlar geçiyorken kimse sana iyi yapıyorsun demez yanii erkek arkadaşınla sen artık düşünüp kararını verip getireceği zorluklarıda biliyosun azçok tamam çok zor keşke dediğimz gibi evlenebilseniz ama yok evlenemiyorz aldırcam kesin diosanda çoktaa iyi yorumlar bekleme cnm...

Son düzenleme:
benim üniv.de tanıdığım bi kız vardı..okulun son zamanları öğrendikki hamileymiş ve aldırmak için doktor arıyordu..okulu daha bitmemişti ve ailesinin haberide yoktu bu durumdan..çok üzülüyordu okula gelmiyordu f..inan senin anlattığın durumu birebir yaşadı..sonra memleketine gitti bir daha görmedik okulunda son zamanlarıydı..aradan bir yıl geçti ses soluk yok biz dedik kesin aldırmıştır..bigün facebookta gördük bebeği olmuş aman Allahım dünyalar güzeli bir kız..şok olduk evlenmiş o çocukla..çok sevindik.eğer aldırsaydı belki hiç evlenemeyecekti belki pişman olacaktı belki bidaha çocuğuda olmayabilirdi..ama doğurmayı seçti belki Allah affetti ona yardım etti güzel bi yuvası oldu...sende kıyma bebeğine biliyorum sesinde vicdanın rahat değil rahat olsa gelip buraya yazmazdın dertleşmezdin aldırır geçerdin..senin kararın tabi ama herşeyin bi çözümü mutlaka bulunur iyi düşün...hiç bebeği olmayanları düşün öyle karar ver.Allah herkesin rızkını veriyor.onunkinide verir..

o ailesinin fikrini düşünmüyor onuda ben düşünüyorum öyle olsun istemiyorum. Cuma evlenelim alıp çantamı çıkarım diyor ama ben öylede olsun istemiyuorum

çok haklısınız ):

keşke herkes sizin kadar yapıcı olsa kim isterki böyle bişey yaşansın

yapmaa!!!!
sonra çok pişman olucaksın!!!!
sen onun annesisinnn...
hayatında olup bitenler yüzünden onun yaşama hakkını elinden alma..
senide annen aldırsaydı şuan yaşamıyor olucaktın unutma!!!!
bir hayatı yok etme...

çok haklısınız sırf bi çıkar yol buluruz diye pazartesiye erteledim ağzım tamam aldıralım diyor ama kalbim onu çok istiyor tıpta kabul edilmese de o bir canlı şuanda nasıl olucak hiç bilmiyorum

O zaman ben olsam aldırmazdım. Böyle düşünüyorsam erkek arkadaşımı karşıma alır aslanlar gibi "Ben bu bebeği istiyorum, yanımda olmanı da istiyorum. Zamansız oldu ama oldu. Gidelim ailelerle konuşalım." derdim. O da "Olmaz" derse ben yine de gidip aileme söylerdim. İnsanın ailesi gibi yok çünkü. Kızacaklardır, üzüleceklerdir ama yanınızda olurlar. Olmayacak insanlarsa başka yollar bulmaya çalışırım ama aldırmam. Böyle düşünüyorsam kendime bu şekilde zarar vermezdim ben. Eğer aldırmak istemiyorsanız ve yine de aldırırsanız bir daha kendinizi affedemezsiniz. Bunu kendinize yapmayın.

kesin aldırıcam diyemiyorum öyle diyebilsem zaten konu açmazdım

bekliyorum 3 günde çıkar yol arıcam

ben şahsi fikrimi söyliyim kürtaj konusunda, bence bebeği doğurduktan sonra öldürmekle doğurmadan önce öldürmek arasında bi fark yok. Allah kimseyi böyle bi durumda bırakmasın.
bir de sürekli tabiki de korunuyoduk, biz de bunu düşünebilece kadar zekiyiz ama ilaçlarım bitmişti diyip durmanıza takıldım. ilaçlarınız bittiyse, ilaç kullanmıyodunuz demektir. ilaç kullanmıyoduysanız korunmuyodunuz demektir.

o kadar zeki olsaydın şu an bu çelişkiyi yaşamaz bu durumda olmazdın konuşacak bişey yok senin gibiler için

inan bana sizin gibi düşünenlerden olmaktansa katil olurum çok daha iyi bir anaokuluna gidin bir gün bir sınıfa girin çocukların hallerinden annelerinin babalarının psikolojilerini durumlarını anında anlayacaksınız. Çocuk yeter ki doğsun gerisi önemli değil diyenlerden olmadığım içinde çok mutluyum

istemiyorum ki onu öldürmek
onu doğurmak istiyorum doğacağı günü bile bilirken nasıl yapıcam bilmiyorum

Doğurmak istiyorsanız doğurun. Ailenizden yardım isteyin, sevgilinizden yardım isteyin ama aldırmayın. Bebekten çok kendinize zarar verirsiniz. Siz kendinize karşı bunu yapacağınıza bırakın başkaları üzülsün. Biraz bencil olmak lazım bazen. Kendiniz için en iyi olan neyse onu yapın.

yok ilacım 28 taneydi 28 tanenin sonunda ilacı bırakıyorum 3 4 gün içinde adetim geliyordu o dönemde ilaç kullanırsam adetim gelmiyor adetim bittikten sonra ilaca devam ediyordum

Bebeği doğurma zorunludur/değildir konusunda birşey demeyeceğim.
Çocuğun sefil olacağını bile bile doğurma demek veya cana kıyma doğur demek zor.

Ama ahlak yorumunuza birşey diyeceğim; ahlak inanılan birşey değil, toplum içerisinde zamanla
yerleşen olgulardır. Genel kabul görür. Bu olgulara karşı hareket etseniz de olguyu değiştiremezsiniz.
Bu konuda da toplum genel ahlakının ne dediği bellidir.
İsteyen istediği kadar "sizin inandığınız" desin "yerleşmiş" olgu o inanmasada oradadır.

Konu sahibi genç arkadaşıma; yanlış,doğru,ahlak belli. Bunları konuşmaya gerek yok.
Her ne karar verirsen ver; daha sorumlu ve bilinçli davranmanı dilerim.
Herşeyi, sevgiyi, aşkı bile, meşru zeminde yaşamak bizi zor anlardan, zor kararlardan, acılardan korur.

o psikolojileri bozuk dediqiniz kişler asla vazgeçmezler evlatlarından...ne olursa olsun...

ya cok üzüldüm bende doktora gıttım benımkıde galıba 5 yada 6 yada haftalıkmıs cok sevındım sende lutfen aldırmaa bı cözumu vardır bı buyugunden yardım ıste ve cocugun babası bu duruma ne dıyor aldırman taraftarımı

Doğum kontrol hapları 21 gün kullanılır. 21 günlük paket bitince 7 gün ara verilir, o arada adet görülmesi beklenir. 7 gün sonra 21 günlük yeni paket kullanılır ve doğum kontrol hapları o 7 gün süresince de koruma sağlar. (Prospektüsü okuyabilirsiniz) İlaçlarım bitmişti dediği bu kendisinin.

Bende buna çok kızıyorum işte.Ya tamam birlikte oluyorsunuzda korunun bali ya dünyanın çeşit çeşit korunma yöntemleri var o bebğin kaderiyle neden oynuyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…