- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi femmefatale26
-
Sen de haklısın kuşum ya... Diyecek bir şey gelmiyor aklıma. =(( Allah kimseyi böyle kararlar almak zorunda bırakmasın.
Daha ne kadar göreceğiz böyle üzücü basliklari haberleri... Neden böyle tadbirsizlik ??? Bir masumun günahına girmek ? Ve bir ömür bunun vicdan muhasebesi ??? 10 dklık bir zevk için(( neden yapar bunu insan kendine ???? Şimdi o sabi sübyanın hesabını kim verecek ??? Birde hiç utanmadan sıkılmadan buraya bunu bir dertmis gibi yazmanız. Kusura bakmayın ama haklı hiçbir tarafınız yok... Katilsiniz siz... Üstelik sizinle savaşmaktan aciz bir canın katili.... Ne demeli artik.... Yazıkkk...... Hem bu dünyanın hem ahiretin zehir olma durumu (((((((( ve insanoğlunun büyük kaybı (((((
Bazı yorumlara inanamıyorum gerçekten yazmadan duramadım. Siz cinselliği sadece bebek olsun diye mi var sanıyorsunuz? Zevk=bebek bunu düşünmeliydin ne demek yani? 21 yaşında bir kadın neden istemesin neden küçük olsun? O zaman kızları sünnet edelim, hem çok ahlaklı hem de çok anne olurlar.
Bence annelik kişinin yapısıyla ilgilidir. Kimi genç kızlığından beri bunun hayaliyle yaşar, kimi hamile olduğunu örendiğinde, kimi doğumda kimi ise çığlıkları durulup ilk gülücüklerini attığında. Sen kendinde hangi potansiyeli görüyorsun buna bak.Vicdan azabı çekebilirsin tabi ama bebeğe çok zor da bakabilir bunalır ve doğurduğuna da pişman olabilirsin.
Bir de çabuk karar ver hormonların hızla yükseliyor ve gittikçe bağlanıyorsun.
11. sayfaya kadar yazılanların hepsini full okudum.. ama artık dayanamıyorum cevabı yazacağım..
birincisi kimse burada oturup da namustan bahsetmesin.. başkalarının namusunu eleştirmek laf söylemek size kalmadı.. neden yaptın ettin demenin bir çaresi mi var da ben bilmiyorum?! olan olmuş.. genç arkadaşım akıl danışmaya gelmiş ancak hata etmiş.. çünkü buradaki OBJEKTİF OLMAYAN kesimle karşılaşmış.. kendilerinin özel durumlarından ötürü (çocuk olmaması, uğraşılması vs.) hamile kalıp aldırmayı düşünen kararsız kalan birini yerden yere vurmuşlar katil damgası yedirmişler.. birisine yardımcı olamayacaksanız, seçenek üretemeyecekseniz yazmayın yorum..! ateşe körükle gidince ne geçiyor elinize! -benim olmadı yıllardır bekliyorum senin olmuş nasıl aldırmayı düşünürsün vs demekten vazgeçin.. rabbim herşeyin hayırlısını verir.. size düşen hayırlı bölüm de odur.!!!!!!
burada derdini yazan insanlara neden utanmaz(!) muamelesi gösteriliyor....! ne oluyor yani kimlik bilgileri de mi gösteriliyor da kendini ifşa etmiş gibi utanmazlıkla suçluyorsunuz?! kimseye anlatamadığı derdini burada nick üzerinden anlatamaz mı yani insanlar?!! ne basit düşünce sistemine sahip kimileriniz!
arkadaşım sana gelince..... olan olmuş Allah başka dert vermesin.. eğer sorumluluğunu taşıyamayacağını düşünüyorsanız çözümü belli.. ilerisi daha üzücü olur çünkü.. erkek arkadaşın da adam değil bunun da altını çiziyorum.. ailene hemen evleneceğini nasıl açıklarsın, demezler mi ne bu acele... hadi bir şekil oldu... evliliğe hazır olmayan çocuğa hazır olmayan bir erkekle bunu paylaşmak ne kadar sağlıklı olur? tut ki yapamadı çekti gitti.. ailen sahip çıkmadı sana.. ne olacak o zaman? o çocuğa iyi bir gelecek mi sağlamış olunacak.... geleceğini düşün...... aileni düşün....... o adamdan da bir cacık olmaz yolunu ayır....
ben aldır veya aldırma diyemem kimseye
evlilik öncesi ilişkiye de karşı değilim. kişinin tercihidir yine
zaten d.k. hapı da kullanmış, yine hamile kalmış
yani ortada yargılanacak bir durum yok leolenacım
Daha ne kadar göreceğiz böyle üzücü basliklari haberleri... Neden böyle tadbirsizlik ??? Bir masumun günahına girmek ? Ve bir ömür bunun vicdan muhasebesi ??? 10 dklık bir zevk için(( neden yapar bunu insan kendine ???? Şimdi o sabi sübyanın hesabını kim verecek ??? Birde hiç utanmadan sıkılmadan buraya bunu bir dertmis gibi yazmanız. Kusura bakmayın ama haklı hiçbir tarafınız yok... Katilsiniz siz... Üstelik sizinle savaşmaktan aciz bir canın katili.... Ne demeli artik.... Yazıkkk...... Hem bu dünyanın hem ahiretin zehir olma durumu (((((((( ve insanoğlunun büyük kaybı (((((
KARANLIGA SÖVECEGINE KALKTA BIR MUM YAK
Toplumu degistir, cevreyi sustur, insanlarin baskisini bastir, hadi yap bunlari. sizler sadece pc basinda ahkam kesmeyi bilirsiniz! iki dk kalik zevk icin diyorsunuz, ama hepiniz o iki dakikalik zevk icin her seyinizi satarsiniz demi! bunun icin kadinlari kullanirsiniz, sonrada yapmasaydin etmeseydin derdisiniz, bu katkedilmis bebekler sizinn gibilerin eseri!
Peki benim katil olmamda cevrenin sucu yokmu, beni kinayan yasama hakkimi kisitlayan, bebegimin dogmasini ayip ve rezillik olarak gören insanlarin hic mi sucu yok, hayir tek katil ben degilim, ben sucluysam, herkes suclu!
durumu bilmeden içine girmeden olayın yorum yapmak ne kadar hoş. tabikide korunuyordum sizin düşündüğünüz kadar bizde düşündük bu durumu ama yumurta tembelliğim var ilaç zaten kullanıyorum doğum kontrol hapım bitmişti o ay için ve adet olmayı bekliyordum o dönemde hamile kaldım. Yani ortada bir ihmal yok...
KARANLIGA SÖVECEGINE KALKTA BIR MUM YAK
Toplumu degistir, cevreyi sustur, insanlarin baskisini bastir, hadi yap bunlari. sizler sadece pc basinda ahkam kesmeyi bilirsiniz! iki dk kalik zevk icin diyorsunuz, ama hepiniz o iki dakikalik zevk icin her seyinizi satarsiniz demi! bunun icin kadinlari kullanirsiniz, sonrada yapmasaydin etmeseydin derdisiniz, bu katledilmis bebekler sizinn gibilerin eseri!
Peki benim katil olmamda cevrenin sucu yokmu, beni kinayan yasama hakkimi kisitlayan, bebegimin dogmasini ayip ve rezillik olarak gören insanlarin hic mi sucu yok, hayir tek katil ben degilim, ben sucluysam, herkes suclu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?