- Konu Sahibi femmefatale26
-
yok ilacım 28 taneydi 28 tanenin sonunda ilacı bırakıyorum 3 4 gün içinde adetim geliyordu o dönemde ilaç kullanırsam adetim gelmiyor adetim bittikten sonra ilaca devam ediyordum
Çocuk doğsun gerisi önemli değil diyenlerden değilsin de, bunu düşünebiliyorsun hoş güzel.
21 Yaşında, çocuk olması içn gerekli her bişeyi, doğru düzgün bir işi olmayan, askerliğini yapmamış bir insanla yapıyorsun.
Ben de 21 yaşındayım.
Merak ettim , neyine güvendin ?
Bak şimdi nasılda aciz aciz düşünüyorsun değil mi?
Başında düşünecektin bunu. Şimdi istediğin kadar sızlan. Hiçbir işe yaramayacak. Ortada bir can var ve o yok olacak.
Hayır yani azgınlık başınıza mı vurdu bu yaşta?
21 yaşında bir kızın , babasının ailesinin karşısına dikilip ben hamileyim demesi beklenemez bence. Şahsen ben diyemezdim.
Her şeyin bir zamanı var. İlle de evlenince olsunculardan değilim. Gerçi şuanda evlenince olucak diyorum ama kader...
Ama keşke biraz daha yaşının büyümesini bekleseydin böyle özgür bir hayat için.
Bak, kendi başının çaresine bakabiliyor musun ? Hayır.
Kendinle çelişiyorsun ayrıca. Çocuk yeter ki doğsunculardan değilmiş. Çocukta ilişkiye girince olmuyor zaten, leylekler getiriyor.
Madem bu kadar ileri görüşlüsün , en başında görecektin ileriyi.
Bu konununsa tek bir çözümü var, seviyor musunuz birbirinizi? Evleneceksiniz.
Madem şartlarınızı düşünüp, ilişkiye girmemezlik etmediniz, şimdi de şartlarınızı düşünüp o çocuğu aldıramazsınız işte o kadar...
evet maalesef bunu yapıyorum bir çok insanın bunun için yıllarca uğraştığını biliyorum ama doğuramıcam onu daha minicik 5 haftalıkpazartesi gidip aldırıcam bilmiyorum bu acıyla nasıl yaşanır.İşin içinden çıkamıyorum canım çok acıyor
adete son hafta kalada hamile kalan var canımm
çok oudukk burda son hafta hamile kalann
o yüzden ne olursa evlii olmadıktan sonra korunman lazımdıı
yada ne bilimm bimde 5 tlye satılıyor ya şu kondomm keşke alsaydınız
asla kınamak için yazmıyorum
ALLAH aşkına ilişikiye giriyorsanız nasıl korunmazsın haplar kaç para alllah aşkına anasağlıkları yazıyor 2-3 lira birşey ödüyorsun hadi onu geçtik partnerin niye korunmuyorr seyyar satıcılar bile satıyor artık , bir sürü insann gece gündüz evlat diye ağlıyorr nice paralar döküyor minicik bir bebeği 2 dk hevesiniz için kıyıyorsunuzz sizin hiç bir işiniz hayırlı geçmezki bundan sonraa çok yazık
şu an çok kötü bi durumdasın... 5 10 dakikalık dünya sefahatin için ahiretini berbat ettin.. ki dünya gidecek olan faniii ahiret ise kalıcı olan bakiii... 5 haftalık diyorsun çoktan cana geldi ve kalbi oluştu.. ha onu öldürmüşsün ha 20 yaşındaki bigenci v.b. hiç bir farkı yok birazda bu konulara islam açısıondan baksanız.. ne yapıp ne edip evlenme yolunu bulun bebeği aldırmak çok kolay ama inananı okumuş birisi olarak söylüyorum külfeti çok ağır hemde çokkkkkkkkkkkkkk..... kolay olanı yapma evlen ve allahtan af dile mağfiretini iste bu gibi durumlara düşen bilinçsin insanlara çok acıyorum allah islah etsinnnn... akıllı bi inan mantıken daha sonra pişman olacağı bir işe kalkışmamalı... zevki kısa sürdü ama ceremesi hiç bitmeyecek.... çok ağır yorunlarda bulundum belki ama bu konulara çok kızıyorum artık toplumumuzda bu gibi olaylar olağan mış gibi gösteriliyor... çok yalnışşş aile kurumu diye bişey kalmayacakkkkk
Neden tam olarak okumadan bu kadar yargılayıcı yazıyorsunuz anlamıyorum ya.
Kız zaten doğum kontrol hapı kullanıyormuş ama bir aksaklık olmuş işte.
Kimsenin üzerine bu kadar düşüp kınamayın bence, düşmez kalkmaz bir Allah
Neden tam olarak okumadan bu kadar yargılayıcı yazıyorsunuz anlamıyorum ya.
Kız zaten doğum kontrol hapı kullanıyormuş ama bir aksaklık olmuş işte.
Kimsenin üzerine bu kadar düşüp kınamayın bence, düşmez kalkmaz bir Allah
tam olarak dinlenilmesine hiç de gerek yok sevmediği, güvenmediği ve de evlilik ihtimali olmayan biriyle ne için ilişki yaşar ki bir insan mantığın bunu kabul ediyorsa o zaman kimse yerinde durmasın bu heveslerini önüne gelen le yaşasın.. bu sadece zevk için yapılan bi olay ve sonucunda hiç suçu günahı olmayan bi cana kıyılacak.. bu durum kınanmazda ne kınanır çok ama çok kınıyorum.. aaa belki siz beni geri kafalılıkla kınarsınız bilemem.. ama şunu söyleyeyim islamiyet geri kafalılıksa evet baya geri kalmış benim kafam tam 1500 yıllık bi gerililikteyim.
merhaba ya aslında çok heyecanlıyım bugün rahatsızlandım ve doktora gittim Beta-HCG 4096,8 sizce hamilemiyim yarın sonuçumu göstericem
reglim 2 hafta falan gecikti ben ihtimal vermedim bugün iş yerinde kötü olunca gittim acile acaba diye bakalım yarın gidicez :)
zaten seneye bu zamanlar evli olucam bebek olsada olmasada demek ki sevmediğim güvenmediğim evlenmicem biri değilmiş azıcık okusaydınız bu durumu istemediğimi ve bir çıkar yol aradığımı anlardınız
hiç de hurafe değil canım.. rabbim günahlarımızın bir kısmının cezasını bu dünyada çektirmeye başlarmış bize ki öbür dünyada daha büyük azapla kavrulmayalım diye... valla kimse çıkıp da herşeye dinen bakmayın şartlar martlar demesin.. din hayatın kendisidir ve onsuz yaşanmaz...rabbim hepimizi ıslah etsin inş..Benim annem bir çocuk aldırma babamla ikisi karar verdi. 3 çocuk var dördüncü olmasın hem 40 yaşında idi doğurması sakıncalı idi. Aldırdı. Bir hafta geçti. Babam yüz felçi geçirdi. Belki hurafe diyeceksiniz ama allah biryerden gösteriyor. Onun verdiği canı almak bize yakışmaz. Sonra çok pişman olmuşlardı aldırdıklarına senin durumun farlı ama genede aldırmanı istemem şimdi evlenn ne olursa olsun. Aileler affeder. Onlar anne baba. Affederler her zaman. Keşke benimde hemen bebeğim olsa .........
08/02/2011 tarihinde açtığınız konuda oldukça heyecanlıymışsınız gebelik ihtimalinizle ilgili..
aldırma kararının sizin olduğunu hiç sanmıyorum
sevgiliniz sizi aldırma kararı almak zorunda bıraktı bence
madem ilaç almadığınız dönemde ilişkiye giriyorsunuz, erkeğiniz biraz zevkinden feragat etseydi de kondom kullansaydı
erkek dediysem, hani cinsiyet babında erkek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?