Bebeğimden vazgeçiyorum :(

yok ilacım 28 taneydi 28 tanenin sonunda ilacı bırakıyorum 3 4 gün içinde adetim geliyordu o dönemde ilaç kullanırsam adetim gelmiyor adetim bittikten sonra ilaca devam ediyordum

adete son hafta kalada hamile kalan var canımm
çok oudukk burda son hafta hamile kalann
o yüzden ne olursa evlii olmadıktan sonra korunman lazımdıı
yada ne bilimm bimde 5 tlye satılıyor ya şu kondomm keşke alsaydınız

ne kadar güzel yazmışsınız

cocugu aldırıp aldırmaman konusun da bırsey dıyemem .
ama bence sen sevgılınle durumunu bırkez daha gozden gecır derım .
hadı sen bır genc kızsın daha 21 yasın da bır genc kızsın ..
korkuların var aılene karsı mahcup olmaktan utanmaktan korkuyorsun..
pekı sevgılının amacı ne ?
yetıskın bır bırey ıstese aılesını ıkna edemez mı ?
aılesıne soylemekten mı korkuyor yoksa cocuga bakamamaktan mı ?
aılesıne oncelıkle durumu bıldırmelı aılesı destek cıkmıyorsa da gerekıyorsa ek ıs yapmalı yıne de sana ve cocuguna sahıp cıkmalı.
ama sevgılınız kolay olanı tercıh etmıs .cesur degılmıs .ısıne geldıgı gıbı olsun ıstemıs .
sundan da emınım kı ,erkek arkadasına guvensen erkek arkadasının o cocugu aldırmak ıstemedıgını bılsen sen de o cocugu aldırmassın .

21 yas anne olmak icin kucuk bir yas degil nitekim annem beni 21 yasinda dogurmus..
ama tabi evlilik onemli..

anladigim kadariyla karsindaki insanin isi gucu yok, ve aranizda guven de yok..
o zaman insana sormazlarmi sen ne diye bu adamla birlikte oldun diye???

is yok guc yok nisan yok evlilik yok zaten dedigim gibi en basta guven yok.

karsindaki adam olsa bu benim bebegim ne yapar eder sana da ona da bakarim der..
yazik.

bence bebekten once bi kendin icin uzul.
sana sahip cikamayacak bir "adam!" a kendini verdigin icin.

insan hata yapar yanlis yapar ama sizinki hatayi yanlisi gecmis..
insan hatayla birseyler yasasa da en azindan sahip cikar cikilir.
sizde o da yok.
evlilik yok gelecekte de madem ne diye sadece zevk icin biriyle birlikte olursun???

haddimi asip ahlak ogretecek degildim ancak kusura bakma dayanamadim.

ben bir anneyim. anne olmak demek bebegini dogurup kucagina almak demek degildir, karnimda can tasiyorum ve minicik daha 7 haftaya yeni giriyoruz ama ANNEYIM.

kadin ogrendigi an anne olurmus derlerdi dogruymus hayatimin amaci o artik.

keske kendine saygin olsaymis
en basta evlilik ihtimali bile yok madem ne diye kalkip da birlikte oldun
ne sucu gunahi var o sabinin...

ayrica sen zaten kararini vermissin de arkandan tabiri caizse gazlayacak kisi ariyorsun dogru yaptigini dusunmek icin..

kararini vermemis olsan,
istesen bebegi zaten forumlarda vakit gecirecegine herkese laf yetistirecegine oyle degil boyle degil diyecegine
disini tirnagina katarsin her yolu denersin sevgilinle konusur cabalar ailelerle cikar yol ararsin.

aldir ya da aldirma gunahi zaten sizin boynunuza..
ilerde cocugun olur olmaz o da senin sorunun..
ya da evleneceginde baskasiyla sorun yasa yasama kime ne..
dert olarak gordugun sey bi can.
aldirma diyene yapacagim bisey yok aldir diyene keske herkes sizin gibi olsa yazmalar falan..
arkadasim kararin belli zaten senin!

bazilari da psikolojin ne olacak sonra falan demis kurtaj olursa...
kadinin zaten psikolojisi yerinde olsa kalkip da sahip cikilmayacagi adamla birlikte olmaz
konu burada hata degil cunku
bile isteye nikahsiz oldugu adamla zevk icin birlikte olmak bi gelecekleri de yokmus..

(simdi yazdiklarimin hepsini okuma zahmetinde bulunsaydin diyeceksin ama emin ol herkesin her yorumunu okudum sayfalardir milleti kandirma kendi gunahin icin destek arama yani kararsizim diyerek kararin belli)

hakkinda hayirlisi!

Böyle bişey yapıyosunuz,dikkatli olmuyosunuz,annelik duygusu gelince yok öldüm bittimler.Sinir oluyorum bu tür konulara artık midem bulandı.
Akıl var mantık var neye güvenip yapıyosunuz bunları aklım almıyo yeter yaa

şu an çok kötü bi durumdasın... 5 10 dakikalık dünya sefahatin için ahiretini berbat ettin.. ki dünya gidecek olan faniii ahiret ise kalıcı olan bakiii... 5 haftalık diyorsun çoktan cana geldi ve kalbi oluştu.. ha onu öldürmüşsün ha 20 yaşındaki bigenci v.b. hiç bir farkı yok birazda bu konulara islam açısıondan baksanız.. ne yapıp ne edip evlenme yolunu bulun bebeği aldırmak çok kolay ama inananı okumuş birisi olarak söylüyorum külfeti çok ağır hemde çokkkkkkkkkkkkkk..... kolay olanı yapma evlen ve allahtan af dile mağfiretini iste bu gibi durumlara düşen bilinçsin insanlara çok acıyorum allah islah etsinnnn... akıllı bi inan mantıken daha sonra pişman olacağı bir işe kalkışmamalı... zevki kısa sürdü ama ceremesi hiç bitmeyecek.... çok ağır yorunlarda bulundum belki ama bu konulara çok kızıyorum artık toplumumuzda bu gibi olaylar olağan mış gibi gösteriliyor... çok yalnışşş aile kurumu diye bişey kalmayacakkkkk

28 gunluk dogum kontrol haplarında hic ara verilmez...

bu hapların son 4 tanesi beyaz haplardır... o haplar zaten hormon icermez...ve onları icerken zaten regl olursun...kutu bitince de hic ara verilmeden direk yeni kutuya baslanir.

21 gunluk haplarda 7 gunluk ara verildigi ve cogu zaman yeni kutuya ne zaman baslamak gerektigi unutuldugu icin 28 gunluk hic ara verilmeden kullanılması gereken haplar uretilmistir.

sanırım konu sahibi hapları yanlıs kullanmıs.

asla kınamak için yazmıyorum
ALLAH aşkına ilişikiye giriyorsanız nasıl korunmazsın haplar kaç para alllah aşkına anasağlıkları yazıyor 2-3 lira birşey ödüyorsun hadi onu geçtik partnerin niye korunmuyorr seyyar satıcılar bile satıyor artık , bir sürü insann gece gündüz evlat diye ağlıyorr nice paralar döküyor minicik bir bebeği 2 dk hevesiniz için kıyıyorsunuzz sizin hiç bir işiniz hayırlı geçmezki bundan sonraa çok yazık

Dünyaya getirip bakmama ihtimalini düşünerek doğurmaması daha mantıklı zaten beş haftalık çok küçük anne karnında bebek acı hissetmez ama ben yine de bebek aldırmaya karşıyım. Ben evllyim hamile olduğumu öğrendiğimde bir an doğurmak istemedim internette gezinirken bir yerde yazı okudum kürtaj sırasında anne karnındaki bebeğin durumu doktor keseyi eliyle müdahale ettiği anda bebeğin kalp atışları hızlanırmış ve bebek büyükse kesenin içinde saklanacak köşe ararmış bu beni çok etkilemişti

Neden tam olarak okumadan bu kadar yargılayıcı yazıyorsunuz anlamıyorum ya.
Kız zaten doğum kontrol hapı kullanıyormuş ama bir aksaklık olmuş işte.
Kimsenin üzerine bu kadar düşüp kınamayın bence, düşmez kalkmaz bir Allah

ve şunuda belirtmek lazım ALLAH rızkını veriyor emin ol ,asla madid birşey için bebeği aldırmayınn ömür boyu bunun vicdan azabıyla yaşarsınn,ben 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu minicik bir keseydi o kadar güzeldiki haladaha saklarım ultrason görüntüsünü bak bizimde durumumuz iyi değildi hamile kaldım araba aldık hemde hiç bir yatırımımız olmamasına rahmen çalışıyordum, sonra çocuk doğdu arabayı saatık ev için peşinat verdik şimdi evimizin bitmesini bekliyoruz , çalışınca doğum parası veriyorlar hemen işe gir ssk olsun gerisi önemli değil bir nikh kıyın bak evladınız size nasıl kismet getircek

evet okumadımm sonradan öğrendimm ama buyinede fikrimi değiştirmedi keşke yaşanmasaydı buu niyetim kınamak asla değill sadece çok üzüldüm bebek adınaa minicik cann kıyamıyorum elimde değill

tam olarak dinlenilmesine hiç de gerek yok sevmediği, güvenmediği ve de evlilik ihtimali olmayan biriyle ne için ilişki yaşar ki bir insan mantığın bunu kabul ediyorsa o zaman kimse yerinde durmasın bu heveslerini önüne gelen le yaşasın.. bu sadece zevk için yapılan bi olay ve sonucunda hiç suçu günahı olmayan bi cana kıyılacak.. bu durum kınanmazda ne kınanır çok ama çok kınıyorum.. aaa belki siz beni geri kafalılıkla kınarsınız bilemem.. ama şunu söyleyeyim islamiyet geri kafalılıksa evet baya geri kalmış benim kafam tam 1500 yıllık bi gerililikteyim.

zaten seneye bu zamanlar evli olucam bebek olsada olmasada demek ki sevmediğim güvenmediğim evlenmicem biri değilmiş azıcık okusaydınız bu durumu istemediğimi ve bir çıkar yol aradığımı anlardınız

08/02/2011 tarihinde açtığınız konuda oldukça heyecanlıymışsınız gebelik ihtimalinizle ilgili..

aldırma kararının sizin olduğunu hiç sanmıyorum
sevgiliniz sizi aldırma kararı almak zorunda bıraktı bence
madem ilaç almadığınız dönemde ilişkiye giriyorsunuz, erkeğiniz biraz zevkinden feragat etseydi de kondom kullansaydı
erkek dediysem, hani cinsiyet babında erkek..

merhaba ya aslında çok heyecanlıyım bugün rahatsızlandım ve doktora gittim Beta-HCG 4096,8 sizce hamilemiyim yarın sonuçumu göstericem

reglim 2 hafta falan gecikti ben ihtimal vermedim bugün iş yerinde kötü olunca gittim acile acaba diye bakalım yarın gidicez :)

zaten seneye bu zamanlar evli olucam bebek olsada olmasada demek ki sevmediğim güvenmediğim evlenmicem biri değilmiş azıcık okusaydınız bu durumu istemediğimi ve bir çıkar yol aradığımı anlardınız

çıkar yol bulmak değil benim dediğim bu işi hiç yapmamakk madem evlene biliyorsun o zaman şimdi evlen neden seneye çocuğu aldırmaya mı karar verdin.. bak canım belki korkmanı ve bu kararından vazgeçmeni istedim ve ağır yorumlar yaptım bunların hepsi gerçek yine arkasındayım yaptığın çok yalnış bişey tez vakitte bunu düzeltmeni tavsiye ederim sana hiç birimiz kalıcı değiliz bu dünyada er yada geç hepimiz öleceğiz bir katil olarak gitme öte dünyaya vermesinler önüne o bebeğin parçalanmış bedenini ye diye.. o çocuğu doğur.. daha ne diyeyim bunları göze alabiliyorsan aldır katil ol. ama unutma rüyalarından bile gitmez çok kişinin hayatını okudum bu hatalarından dolayı işleri rast gitmeyen uyuyamayan.. yüzü bir daha gülemeyen acı ama gerçek bunlar....

Benim annem bir çocuk aldırma babamla ikisi karar verdi. 3 çocuk var dördüncü olmasın hem 40 yaşında idi doğurması sakıncalı idi. Aldırdı. Bir hafta geçti. Babam yüz felçi geçirdi. Belki hurafe diyeceksiniz ama allah biryerden gösteriyor. Onun verdiği canı almak bize yakışmaz. Sonra çok pişman olmuşlardı aldırdıklarına senin durumun farlı ama genede aldırmanı istemem şimdi evlenn ne olursa olsun. Aileler affeder. Onlar anne baba. Affederler her zaman. Keşke benimde hemen bebeğim olsa .........

sabahtan beri yorumları okuyorum... kimisi dinen ve vicdanen bakıp sakın aldırma diyor kimi de bunların söylediklerine karşı çıkıyor.. ve konu sahibi sürekli biz korunuyorduk yanlışlıkla oldu diyor.... nasıl yani yanlışlıkla ya...sizler zevk almak için düşünmeden hareket ediyorsunuz ve yanlışlık diyorsunuz...ben evliyim şimdi adet düzensizliğim için hap kullanıyorum yine de tedbir olsun diye eşim de korunuyor ben evli iken düşünebiliyorsam siz nasıl düşünemezsiniz bunu ya... madem yaptınız bi iş bebeğinize sahip çıkın... kendi annebabamız bizi silmesin diye evladının canına kıyma... hepimiz tv de ırak savaşlarında felan öldürülen bebekleri gördük ya da pkk tarafından canına kıyılan o melekleri gördük.. o zaman ayyy içim sızladı diyen zihniyet şimdi nerdesiniz...bunun o katillerden ne farkı var söyleyin..hatta daha kötü burda bir anne kendisi öldürüyor bebeğini...yapma ne olur..bu senin için çok büyük bir imtihan ve kaybetme.. aldırma onu ve gidin evlenin savaşın.......aileleriniz sizi silsin gerekirse ilerde yumuşayacaklardır inş....

hiç de hurafe değil canım.. rabbim günahlarımızın bir kısmının cezasını bu dünyada çektirmeye başlarmış bize ki öbür dünyada daha büyük azapla kavrulmayalım diye... valla kimse çıkıp da herşeye dinen bakmayın şartlar martlar demesin.. din hayatın kendisidir ve onsuz yaşanmaz...rabbim hepimizi ıslah etsin inş..

Ay şuna bak yaa gayet heyecanlı ve sevinçliymiş diğer konularda bebek isteyen ve uğraşan biri gibi cevaplar bunlar.Milleti kandırmak çok kolay dimi!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…