Bebeğimden vazgeçiyorum :(

Bence olaylara cok duygusalca yaklaşılıyor.Ve konuyu yazan arkadasın üzerine gidiliyor.Zaten arkadas yaptıgı hatanın farkında.Zaten vicdan çekiyor.Daha üstüne gitmenin ne gibi faydası var ki. Önemli olan arkadasa yol göstermek.

Arkadasım, erkek arkadasının iş bulma durumu nasıl? Ailesinin maddi durumu nasıl? Ha dedin mi evlenecek bir durum var mı? Eğer erkek arkadasın iş bulabilirse hemen, ailesinin durumu da iyi ise yaza doğru düğün yapılabilirse bence aldırma.
Erkek arkadasın durumu ailesine anlatarak bir orta yol bulur diye düşünüyorum.Sen aileni bir şekilde ikna edersin.

Ha, diyosan ki erkek arkadasımın iş bulaması biraz zor,ailesinin hiç birikimi yok. Evlenmemiz maddi açıdan imkansız.
Yada erkek arkadasın bebek istemiyor, ben memur olucam, evlenmek için erken diyosa,erkek arkadasına tam güvenemiyosan bebeği aldırman senin için daha mantıklı.

zaten acı çeken üzülen birine neden bunu yapıyosunuz. kğrtajı kimse desteklemiyo ama o çocuğun dünyaya geldiği yaşadığı sefilliği ezikliiği siz yaşamıcaksınız. hata yapılmış ama bunun ceremesini o çocuk çekmemeli. siz vicdanen yaraladınız resmen okurken ben bile kötü oldum....

2 gün önce verdiğin cevaplarda çok heyecanlı ve mutluluğunu ifade eden mesajlar yazmışsın.

Ne oldu, 2 günde neler değişti acaba.

Diğer açtığı konuya baktım da beta hcg değeri dörtbinlerde çıkmış beş haftalık bir hamilelik için değer için çok fazla :44:
ben beş haftalık hamileyken 233 çıkmıştı:26:

Son düzenleme:

tamam arkadaş hatasını biliyor ama inan çoğu kişi de onu tekrar hata yapmasın diye uyarmaya çalışıyor... yapılan bir hata tekrar hata yaparak kapatilabilir mi..ki ortada bi can varken hele ki..

bazı arkadaşlar aldırma diyenler ilerde snin yanında olacak mı diye mesaj yazıyorlar.. bu sitede maddi olarak kim kimin yanındaki zaten... hepimiz yorumlarımızla birbirimize yol göstermeye çalışıyouz.. ve insan olduğumuz için değerlerimizden, inançlarımızdan sıyrılıp yorum yapamıyoruz..evet ev kirasını ödeyemediğinde ya da bebeğine isteiği birşeyi alıp giydiremediğinde annesigil onu sildiğinde hiç birimiz bunu bilmicez ve yanında olmucaz.. ama onun bizden daha sıkı sarıldığı bizden daha fazla ona güç veren bir bebeği olacak yanında...

konu sahibinin bu konuyu neden açtığına anlam veremedim.:26:zaten kararı kesin

bir çözüm arıyorum bulamıyorum ufak bi işaret ufak bir ışık görsem hiç bırakırmıyım onu kıyarmıyım ona

Burda size olumsuz yorum yapan herkese bir cevabınız var ..25 yaşında bir erkek kocaman Fatih sultan mehmet 21 yaşında İstanbulu fethetti ,madem sorumluluk alamıyor neden birlikte oluyorsunuz hadi erkek oldu, peki siz kendinizi kadınlık ruhunuzu hiç mi düşünmüyorsunuz ,bir özgürlük türküsüdür çalınıyor gençler heba oluyor ,aileler sorumsuz çocuklar şuursuz nedir bu ya yaşınız hiçte küçük değil evlenebilirsiniz erkek arkadaşınız sorumluluktan kaçıyor sizinle evleneceğinide sanmıyorum ,maalesef çok kötü bir düzen ve insanlık kaybolup gidiyor ...BU ÇOCUK ALDIRMALARADA DAHA KATI BİR YAPTIRIM GETİRİLSE SONUÇTA BUDA CİNAYET ODA BİR CANLI..

Erkekler her haltı yaşarlar evlenirlerkende namus delisi olurlar eline erkek eli değmemiş kız ararlar haketmedikleri halde ...yazık ama erkeğe günah dışında bişey olmayacak ya sen..

Buğün susturduğunuz vicdanlarınız yarın sizi kasıp kavuracak..

Ya bu durumu normal karşılayan yorumcular yeter kimsenin özgürlük anlayışı başka bir cana kıyacak kadar geniş olmamalı...

herşeyin bi çağresi vardır arkadaşım.. size düşen tek şey neleri göze alabildiğinize karar vermek.. bence siz isteseniz herşey yoluna girer.. önce biraz sıkıntı çekersiniz ama sonra heşey normale döner inanın..

dünyanıda ahiretinide yakarsın hadi burda geçer unutursun ya öbür tarafta nasıl verirsin hesabını sakın yapma kıyma o miniğe günah ona... allah verir kolaylığını....

bu yoruma katılıyorum çok güzel bir şekilde anlatılmış doğrular.....

peki senin için çözüm yolu nedir????yani neler değişse neler olsa bu çocuğu aldırmassın????

sadece ailelerin desteğini alcağımı bilsem aldırmam

bende sırf o yaşasın diye savaşıyorum

erkek arkadaşınız size sahip çıksaydı bu bebeği HERŞEYE RAĞMEN HEYECANLA doğurmaya hazırmışsınız. bence o adamla hala evlenicem demeyin. sizi bu en zor zamanınızda yüz üstü bıraktı o.
benim abimde öyle evlendi. üniv yengemle birlikte olmuşlar abim 3.. sınıftaydı bizi aradı baba oluyorum dedi. 3 aylık olmuştu. memlekete yanımıza geldiler aldırırcaz dediler ailem kabul etmedi. kıza sahip çıktı bir daha göndermediler. yengem okulu bırakmak zorunda kaldı. abim okuluna devam etti. şimdi o bebek 10 yaşında koca adam oldu. çok acı çektiler çekmediler değil. biz aile olark maddi olarak çok yoprandık 8 ay kira ödeyemedik 1 evde 8 kişi yaşadık ama sahip çıktık.
onlarda çektikleri acılara rağmen sahip çıktılar.
şimdimi çok mutlu evlilikleri var. abim müdür yengem bir firmada muhasebe müdürü. şimdide 8 aylık bir kızımız var. çok sıkıntı çektiler ama şimdi bize bile maddi manevi yardımcılar.
,umarım demek istediklerimi anlamıisınızdır.
o adam size bugğn sahip çıkmadıysa hiçbir zaman çıkmaz. yazıkkk çok yazıkk

esraa6'nın konusu aklıma geldi, o kadar yazdık çizdik kıza anlar sandık :)) (!) ardından açtığı şok bir konuyla uğraşlarımızın heba edildiğini görmenin üzüntüsünü yaşamıştık kk olarak.

Şunu yazacağım size..Madem aldırmayı planlıyorsunuz gidip işlemiş olduğunuz bu günahın ağırlığına şuradaki insanları alet etmeyin ! cahil insanlar değilsiniz condom denilen, dogum kontrol hapı denilen korunma yöntemleri mevcutken arsız arsız ''gebeyim ama aldırmak zorundayım, sevgilim bakamayız diyor '' yazmayın yahu .

Madem bakamayacaksınız ne diye hamile kalmanızın kuvvetle muhtemel olduğu 5 dakikalık bir zevkin bedelini içinizde taşımaya cesaret ediyorsunuz ? ne bu yahu seviş seviş gel sonra ''aldırmam lazım, bebeğime kıyıyorum '' nasıl yapabiliyorsunuz bunu ? ve yine madem aldıracaksınız en azından biz bilmeyelim, sinirimizi bozmayın ! bize de yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…