Bebeğime bir çöp almadılar

Siz şuan bakıyor musunuz mesela. Bakarım çünkü önceliğim para değil. Bekarken anneanneme baktım mesela ben baktım o bana hakaret edip dayımın kızına çeyiz yaptı. Hiç gocunmadım.
Çok üzüldüm. Ben kinciyim galiba, bu kadar insani yaklaşmam. Külfeti sırtlanırken nimeti başka ağızda görmek insanı bitirir yahu. Onu geçtim, ben bakacam, bana hakaret edecek. Öyle bir memleket yok. Allah hayrını kabul etsin.

Siz insansiniz çünkü.
Aileniz de insanmış ki sizi böyle yetiştirmişler.

Aynen, işin kıymet verme kısmını anlatmaya çalışıyoruz. Anlayana tabi

Elden ayaktan düşmüş yaşlı bir kadın bakmayınca elime ne geçecekti. Ki zaten yatalak değildi sadece gönül yükü vardı işte onu da yaşlıdır dedim geçtim ha bazen sabredemediğim zamanlar da oldu keşke olmasaydı. Hep diyorum benim ileride ne olacağım belli değil

Olacaktı tabi sabredemediğin anlar. Sen de insansın. Bunun için kendini suçlama, hayatta mı bilmiyorum ama dua etsin bakanı olmuş.

Kız tarafı beşik mi alıyormuş

3 senedir hediye görmedim diye hayıflanmışsınız tek sorun çocuğa yapmamaları değil bence .Karı koca çalışıyorsunuz kimsenin birşey yapmasına ihtiyacınız yok

Doğmamış bebeğe don biçilmez

Daha doğmadan onu bunu almadılar diye neden dertlendiniz ki

Kv kp hiçbir şey almadı Bebek doğdu altın taktılar hiç neden Bebek giysisi almadı diye düşünmek aklıma gelmedi

Bu arada kızları değilsiniz olmaya da çalışmayın

10?liralık bir şey bile almadılar diyorsunuz , kadın kapı süsü yaptırayım demiş( 10 liradan fazladır ) istememişsiniz . Siz çalışıyorsunuz niye size harçlık versinler ayrıca çok saçma . Bebeğe beddua ettikleri falan da pek inandırıcı gelmedi sorun sadece para değil demek için siz yazdınız gibi. Yani ne desem bilmiyorum üzmek istemem ama kimin ne yaptığını boşverin sağlıkla doğsun gerisi boş

Ben sizi anlıyorum.Mesele beşik,bebek arabası değil.Bir emzik,bir çıngırak alsalar mutlu olacaksınız ama değersiz hissetirmelerine gıcıksınız sanırım.En azından ben öyleyim.Oglum 7 yaşında.Bir kere doğum günü hediyesi görmedi birlikte kutladığımız halde babaannesiyle.Bir top,bir minik araba alınıp çocuk sevindirilmez miydi?En iyi oyuncağı alabilirim çok şükür.Onlara güvenip çocuk yapma meselesi değil olay.Bu başka bişey.

Ay şu kadarcık hak vermiştim, o da gitti şu an. Eşinizle ne kadar uyumlusunuz öyle, maşallah inşallah. Tamam, maaşa bağlamadınız diye çocuğunuza beddua etmişler orda haklısınız. Orda bitecekti işte. Sonrasında böyle insanlardan beklentiye girmeler, ailenizin aldığı ev, bilezik takmazlarsa ailemi silerim diyen koca. Ohuvvvv ne değişik geniş aile. Bak, aileniz ev vermiş size, kaynananızın kızlarına verdiği 3-5 bu kadar gözünüze gelmesin.

Çok alakasız olacak ama

Ev alana bilezik takılmasını da ilk defa duydum.gordum

Ay töbe töbe içim şişti. Halimize genelde şükrederiz ama bugün itilmişliğimize yanma günümüzdü kocamla, sayende şükür okuduk, hakkını helal et.

bu beklenti içine girenleri anlamıyorum anlamakta istemıyorum onlar senın öz ailen değil bir kere bunu anlayın.. sizi siz oldugu için değil oğullarının eşi oldugu için varsa biraz sevgi gösterirler..özellikle yeni evlilere söyluyorum beklemeyın anacım üzülen siz olursunuz huzurunuz kalmasz. çünkü onların umrunda değil senın beklemen... ve ayrıcaa bebegine beddu edecek kadar insanlık dışıymış eşinin ailesi beklentıye girecegıne uzak dur onlardan hemen...

Öncelikle merhaba okudum yazışmaları bilmiyorum belki sizin adetiniz öğle yada siz ailemizden öğle gördünüz için garipsediniz ama inan kafana takıcağın en son şey olmalı canım anne olamayı bekleyio yeterki anne olayım cocuğumu çuvaldan bile elbise yaaprım hiç kimseden birşey beklemeden sadece anne olmak için çabalayan insanlar var sen bence sağsağlim sağlıkla kucağına almayı bak bebeğini kapı süsü kendin bile yaparsınız malzemeleri okadar pahalı değil kendin hevesli bir şekilde onlardan hiçbirşey kimseden hiçbirşey beklemeden bebeğinin gelmesini ve ona nasıl bir gelecek verebileceğini düşün

Çok alakasız olacak ama

Ev alana bilezik takılmasını da ilk defa duydum.gordum
valla ben de öyle. benim ablam kardeşim abim aldı ev hediyesi aldık ( kahve makinası , tost makinası vb ) bilseydim ben de bilezik aldırırdım dedim kayınvalideme ne güzel adetmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…