- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Doğurmanın kürtaj dışında bir alternatifi olmadığına göre konu gayet anlaşılır bu haliyle. Hayır bir de başkasının konusunda sayfalarca kendi hayatınızın geyiğini çevirmeniz konuyu konu sahibinin link vermemesinden daha okunmaz/takip edilmez kılıyor.
Adam pat diye boşanmak istiyorum demiş ve boşanmışlar. Tedavi görüyormuş konu sahibiEşiyle boşanma arefesinde çocuk yapan kişisin sen değil mi ?
Neyse ki bu konuda akıllı davranmışsın.
Bir yavrunun günahına girmemişsin en azından.
Konu sahibinin eşi şu yazdıklarınızı yapmayacağını açık açık belirtmişti... sanırım ona istinaden bağım kalmadı dedi. İstemeyen adama zorla babalık yaptıramıyoruz malesef.Artık o şahısla Hiç bir bağım kalmadı diyorsunuz ya acaba hangi alemde yaşıyorsunuz anlamadım ki.
Eş olamadınız birbirinize ama yavrunuza iyi birer anne baba olun, kişisel hırs ve uyumsuzluklarınızı bir kenara bırakın bir süre geçtikten sonra mümkünse eski eş kişisi ile birlikteliktir kontrollerine gidin tüm yükü üstünüze almayın hem siz hem de o ebeveynliğe hazırlansın.
Hiçbir bağım kalmadı diyip diyip rüya aleminde gezmeyin derim seviyeli şekilde nasıl bu işi yürütecem kısmını düşünün
Baktınız ki olmuyor üzülüyorsunuz o zaman kesinlikle mesafe koyacaksınız adam ne koca ne baba olabilcek durumdaymış diyip yola devam edin.
Cesaretiniz için tebrik ediyor hayırlı bir doğum diliyorum
Valla hanımefendi nüfusunda baba hanesi boş kalamayacağına göre istese de istemese de hukuki sınırlar içersinde babalık yapacak yok öyle herşeyi anneye yık hiç sorumluluk alma falan. Hem bu işler belli olmaz hamilelik enteresan bir dönemKonu sahibinin eşi şu yazdıklarınızı yapmayacağını açık açık belirtmişti... sanırım ona istinaden bağım kalmadı dedi. İstemeyen adama zorla babalık yaptıramıyoruz malesef.
Ay ne güzel yaaaaailemde sknti yok artik..bosandm ben zatenn. o sahisla hicbir alakam yok artik ve cok huzurlu ve mutluyum kendi evimdeyim sanki iki kisilik yasiyorum hayatimi..bugun alisverise gittim cok mutluydm uzun zmandr hic bu kdr iyi olmamstm kendime yeni kiyaftler hamile pantolonu tshirti aldm
O kadar çok konu var ki...daha önce yorum yapmis olup konuyu hatirlamamak da kusur değil.eski konumdan hatırlarsınız diye konu açılmamali.kucuk bir özet alıntı yapılabilir.konu dışında yazışmalara sebep oluyor.Yok yahu yaptım mı? Hiç hatırlamıyorum valla hatta az önce konuya baktım hiç tanıdık gelmedi. Yaptıysam da ayrıntı okumadan yapmışımdır. Ama yapmadım bence.
haberi yokmu?hamile oldugumu biliyor en son aldrcagimi soylemstm.. ama son durumdan haberi yok
Diyorum ki keşke öteki konunun devamına yazılsa gelişmeler. Böyle konu açıp "zaten biliyorsunuz" mantığı ile yazılınca anlamsız oluyor konu. Ben önceki konuyu bilmiyorum mesela. Dolayısıyla bu konuyu okuyunca "bebek nasıl çıkacak ki başka türlü" diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm ki?
eski konuyu bilmeyen nasıl yapırum yapacak diye düşünüyordum ki
senın yorumun güldürdü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?