bebegimi dogurmaya karar verdim

Üst tarafta benzer bir yoruma cevap verdim. Onu okuyunuz. Yeterli gelmezse, yönetime bildiriniz yorumlarımı.

bence eski eşinizle olan fotoğraflarınızı bir bellekte saklayın. ilerde çocuğunuza verirsiniz. evet belki kötü bitti ama bir zamanlar birbirinizin her şeyiydiniz. birbirinizi alttan aldınız dinlediniz gezdiniz eğlendiniz sadece kötü zamanlar yaşamadınız bunun hatrına bence çocuğunuza babasını hiç kötülemeyin.
ben de olsam doğururdum karşılıksız sevginin en kralını yaşayacaksınız ne güzel sevgiye boğulacaksınız ve sevgi varsa güç de vardır.

[/QUOTE]
Eşiyle boşanma arefesinde çocuk yapan kişisin sen değil mi ?
Neyse ki bu konuda akıllı davranmışsın.
Bir yavrunun günahına girmemişsin en azından.
Adam pat diye boşanmak istiyorum demiş ve boşanmışlar. Tedavi görüyormuş konu sahibi

Konu sahibinin eşi şu yazdıklarınızı yapmayacağını açık açık belirtmişti... sanırım ona istinaden bağım kalmadı dedi. İstemeyen adama zorla babalık yaptıramıyoruz malesef.

Bebişini sağlıkla kucağına alır ve çok mutlu, upuzun bir ömür yaşarsınız inşallah. En azından kafandaki soru işaretleri bitmiş gitmiş. Artık bebeğine ve kendine odaklanabilirsin. Adamın hayatınızda olmayacağına üzüldüm desem yalan olur çünkü bazı adamlar gittiklerinde ayrı bir güzeller...

Bu adam sen hamıleyken geri dönmek için çok yalvarıcak...

Konu sahibinin eşi şu yazdıklarınızı yapmayacağını açık açık belirtmişti... sanırım ona istinaden bağım kalmadı dedi. İstemeyen adama zorla babalık yaptıramıyoruz malesef.
Valla hanımefendi nüfusunda baba hanesi boş kalamayacağına göre istese de istemese de hukuki sınırlar içersinde babalık yapacak yok öyle herşeyi anneye yık hiç sorumluluk alma falan. Hem bu işler belli olmaz hamilelik enteresan bir dönem

Reactions: 000
Ay ne güzel yaaaa
Eski eşiniz öğrendi mi gebeligi.kacirmis olabilirim

Yok yahu yaptım mı? Hiç hatırlamıyorum valla hatta az önce konuya baktım hiç tanıdık gelmedi. Yaptıysam da ayrıntı okumadan yapmışımdır. Ama yapmadım bence.
O kadar çok konu var ki...daha önce yorum yapmis olup konuyu hatirlamamak da kusur değil.eski konumdan hatırlarsınız diye konu açılmamali.kucuk bir özet alıntı yapılabilir.konu dışında yazışmalara sebep oluyor.

Tebrik ederim, hayırlı olsun. Çoğunlukla mantığını kalbinin önüne koyan bir insanım ama şu durumda kalsaydım, ben de sizin aldığınız kararı alır, yavrumu doğururdum ya. Maddi manevi yetebilecek olduğunuzu düşünmeniz zaten yeterli. İnsan elbette çocukları anne babasıyla aynı çatı altında büyüsün istiyor ama mutlu bir hayat sürmenin de tek formülü yok. Anne babasıyla aynı çatı altında büyüyüp de mutsuz olan bir sürü insan da cabası. Dilerim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız ve birlikte uzun, mutlu, huzurlu bir hayatınız olur. Zaten güçlü hisseden bir insan, bir de yavrusunun kokusunu içine çekince on kaplan gücüne ulaşıyor.

Bebek doğup bilinçlenince ayrılsaydınız belki adapte olması daha zor olurdu, şimdi zaten sadece annesinin olduğu bir ailede dünyaya gelecek
Babasıyla pek bağ kurabileceğini sanmam

Ben bu kararı alamazdım gerçi

İnşallah her şey gönlüne göre olur

hamile oldugumu biliyor en son aldrcagimi soylemstm.. ama son durumdan haberi yok
haberi yokmu?
doğuma kadar sölemeyecekmisin?
nufusu kimin üzerine alacaksin:)
evlat candir. iyi karar vermişsin. tebrik ederim:)

eski konuyu bilmeyen nasıl yapırum yapacak diye düşünüyordum ki
senın yorumun güldürdü beni

eski konuyu bilmeyen nasıl yapırum yapacak diye düşünüyordum ki
senın yorumun güldürdü beni

İşte asıl sorun burada ama sanki asıl sorun ayrıntı yok insanlar nasıl anlasın diye çeşitli şekillerde yorum yapan bendeymiş gibi yorumlar geldi şahsıma. Hassas bir konu imiş öğrendim ve yorumum farklılaştı. Ancak nereden bileyim hassas konu olduğunu. Misalen konu sahibi evli bir adamla birliktelik yaşayıp hamile kalmış biri de olabilirdi. O zaman yorumlar eminim farklı olurdu. Konu sahibi gayet sakin açıklama yaptı da şakşakçı ablalar pek gerildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…