bebegimi dogurmaya karar verdim

Son mesajlara bakılırsa anne babası olmayan tüm çocuklar ölsün ! Hatta gidin siz öldürün en azından geleceklerini kurtarın olur mu !
Kadın zaten boşandı ve çocuğu tamamen babasına benzerse hergün eski kocasını görmüş gibi olacak, bu bile çok sinir bozucu... Benim demek istediğim şey evliyken insanlar boşanabilir ya da çocuğun annesi babası vefat edebilir , bu durum farklı...Ama şu olayda bir seçim şansı var, kürtaj olup karşısına ona gerçekten değer veren, onu seven biri çıkabilir,evlenebilir ve o adamdan çocuk sahibi olsa onun için daha iyi olabilir, daha yaşı genç yolun başında çünkü...Çocukla bu devirde bir adamla evlenmesi zor(ki çocuk istismarları da var allah korusun) evlenebilir ama o kişi ne kadar benimseyebilir çocuğunu,ikisinin çocuğu olduğunda öteki çocuk dışlanabilir...bu sorunlar böyle uzar gider..boşandığı eş salça olabilir yıllar sonra , evlense başkasıyla ,çocuğu kullanarak evliliğini yıpratabilir, çocuğun psikolojisi nasıl olacak...

Peki bu değersizlik hissini nasıl önleyebiliriz? Ben doğum yaptiktan sonra eşim bir anda terk etti beni ailelerimiz uyuşmuyor yoksa seninle ilgili sıkıntım yok diye.Şimdi bu durunda benim ve masum yavrumun suçu ne? Baba olmanin sorumluluğunu taşiyamacak birini baba yapmisim farkinda değilmisim.En büyük yanilgim çocuk doğana kadar bir kere bile tartismamiz olmamiz.Yani yüzüme hiçbir şey söylemedi dava dilekçesinde öğrendim

Haklısınız çocuk ölünce piskolojisi kurtulacak dimi

Vallahi ben de yazıp yazıp sildim kaç kere Benim de annem babamdan ben doğduğumda ayrılmış, kendisinin ne kadar zorluk çektiğini ben bilemem tabi ama bana hiçbir konuda asla yansıtmadı ve yine annemin sayesinde eğitimli, çalışan, evliliğimde mutlu bir anne adayıyım şu anda şükürler olsun ki. Benim annem 35 yıl önce küçük bir şehirde başarmışsa herhalde 2019 yılında, psikolojik destek alma imkanları çok daha fazlayken imkansız olamaz tek başına çocuk büyütmek.

kesinlikle evlenmesi lazım yani :) tek başına da evladı ile birlikte bir ömrü geçirebilir yada tekrar mutlu bir evlilik yapabilir . bu kadar negatif bir yoruma gerek yoktu

kesinlikle evlenmesi lazım yani :) tek başına da evladı ile birlikte bir ömrü geçirebilir yada tekrar mutlu bir evlilik yapabilir . bu kadar negatif bir yoruma gerek yoktu
Dimi ya, evlilik olmazsa olmaz gibi. Yada evlenince çok iyi bir adama rastlayacak huzur bulacak garantisi var gibi, sırf çocuğu var diye tüm bunlardan mahrum olacak gibi negatif yorumlar var.

Şu yorumunuzu alkışlamak istiyorum

Hayır tabikiii illa evlenmesi gerekmiyor ama hayat paylaşınca güzel, eminim çoğu kadın ya da erkek tek başına bir ömür geçirmek istemez, aidiyet duygusuyla kendine bir hayat arkadaşı arar, sevinçlerine , üzüntülerine tanıklık edecek onu sevgisiyle sarıp sarmalayacak bir yoldaş, eş ister...Bu kişi doğurmaya karar verdiği bu çocuk da olabilir pekala ama ben nefret ettiğim eski eşle bir bağım kalmasın isterdim, kendi fikrimi beyan ettim sadece , şu an olmasa bile ilerde rahatsızlık verecektir o adam öyle düşünüyorum...Keşke eski eş kişisi hatalarını anlasa , köpekler gibi pişman olsa ve o çocuk anne babasıyla büyüse...Mutlu olsalar, gönül ister ki..

Reactions: 000
Sizinkide kişisel hikayelerden istina birer örnek !
Ve Herkesin başına böyle şanssızlıklarda gelmeyebilir. !
Herkesin hikayesi kendine özel, ve yaşamadan bilemeyiz. Sırf Bi ihtimal içinde evlada kıyılmaz.

Pardon benim ne dediğimi anladınız mı?
Ben genel konuştum hanfendi.
Özel bir örnek vermedim.
Ben bir evlada kıyılsın asla demedim demem de.
Bu haddi aşmak olur.
Bu olaydan bağımsız anne veya babası olmayan çocukların travmaları çok fazla demeye çalıştım.
Alanım bu çünkü her gün bu kişilerle çalışıyorum.
Siz beni polemiğe cekmeyin lütfen.
Bu son mesajım size ayrıca üslubunuz çok saldırgan.

Bence yazdığımı bir daha okuyun.

Cocuk olduktan sonra baba olmaması tamamen kaderdir.
Bu noktada insan kaderini kendi cizebilir takdir edersinizki.
Hakkınız da hayırlısı olsun.

Ayy Allhım cidden Allah yardımcınz olsun.
Ben ölmek,öldurmek lafını bukadr cok kullanan insandan korkarım.
Cvp veremicem.
Neden ki, kürtajı daha doğru bulan üyelerden ne farkı varki. O bebekler dünyaya gelmedikleri için ölmeleri normal mi geliyordu. Yoksa ölümün öldürmenin kelimesini size korkutucu geldi ? Kürtaj daha hafifletici oluyor sanırım ; )

Çok merak ediyorum çocuğunuz falan var mı anne misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…