Bebeğimi düşürdüm

Allah kolaylaştırsın, ben de 15 sene önce yaşadım, şimdi kocaman çocuklarım var siz de inşallah çok geçmeden kavuşursunuz annelik duygusunu tadarsınız, çorapları ihtiyacı olan birine vermek iyi hissettirebilir, kendinize dikkat edin, üzülmekte çok haklısınız, hayırlısıyla acınızın hafiflemesi dileklerimle.

Bundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Rabbim kucağını hayırlı zamanda doldursun inşallah

Cok gecmis olsun. Sahsen yasamadim, ama ablamin ve görümceminde düsükleri oldu, ondan az cok ne yasadiginizi biliyorum. Allah sabir versin. Kolay degil. Ablamknda Görümceminde sükür ondan sonra güzel gecen hamilelikleri oldu ve cocuklari var simdi. Insallah yakin zamanda yine olur. Biliyorum bu ilkin yerini birsey tutamaz, ama yinede kendinizi birakmayin lütfen

Geçmiş olsun sizi öyle iyi anliyorum ki... yakin zamanda 5.kez ayni acıyı yaşadım Allah hayirli sağlıklı evlatlar versin.

Geçmiş olsunn.Kendini kötü hissetmen çok normal ama geçecek emin ol.Burdan ne desek boş gelecek sana .Bu durumu yaşayan sensin ama lütfen dirayetli ol .Kendini ne iyi hissettirecekse onları yap .İlerleyen zamanlarda yeniden denersiniz.

Bence kendini kötü hissetmen doğal daha çok yeni yaşanmış ama etrafımda düşük yapan eş dost sonra hiç akıllarına bile gelmediğini söylüyor. Hatta birisi sanki o dönem grip olmuşum da geçmiş gibi o kadar etki bırakmadı demişti. Bunu diyen de o zamanlar salya sümük ağlamıştı.
Demem o ki gün gelecek acısı geçecek

Her işte bir hayır vardır kimyasal gelebelik kromozom bozukluklarında gerçekleşir sağlıklı bir yumurta değil yani ve rahim duvarına tutunamadan atılır. Bu açıdan bakarsanız içiniz rahatlar. Bende kimyasaldan sonraki ay hamile kaldım sağlıklı bir evladım oldu. Küsüp travma haline getirmeye ertelemeye gerek yok anne olmak istiyorsanız vazgeçmeyin.

Geçmişler olsun.
Allahım her isteyene sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin en yakın zamanda inşallah.

Çok geçmiş olsun bir ay önde bir düşük geçirdim anlıyorum sizi zamanla daha hafifler. Gerisini verir gene Allah inşallah

Bundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Bı kimyasal gebelik birde kürtaj yaşadım. Kürtaj onbir haftalikti. Zaten zor hamile kalmıştım. Çok ağır gelmişti. Herkesten nefret ediyodum o ara . Taaaki oğluma hamile kalıncaya kadar. Şimdi iki oğlum var. Asla ilk bebeklerimin acisini unutmadım. Ama teselli buldum yavrularimda. Rabbim seninde tesellini tez zamanda göndersin inşallah 😍

Geçmiş olsun ama üzülmeyin demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş bende yaşamıştım insan ilk bi sarsılıyor ama geçiyor sağlıklı güzel bebekleriniz olur inş.

Çok geçmiş olsun canım bende kaybetmiştim bebeğimi insanın içi acıyor hala içinde gibi hissediyorsun ama bir süre sonra geçiyor ama utanmıyorsun... İstediğin kadar ağla bagır, içini boşalt ama daha sonra tekrar ayağa kalk ve yeni umutlar için güçlen inşalla kısa zamanda güzel haberlerini alırız 😊

Bende bir dusuk birde 8 aylik oglumu dogumda kaybetme yasadim seni cok iyi anliyorum ama soyle dusun bir arkadasimin annesi benim dogumda bebegimi kaybettigimi ve cok uzuldugumu duyunca soyle ona demis benim gibi 20 yasinda kimin vurdugu bile belli olmadan mezara koymasindansa Allah kucukken almis ona sukretsin.o sozden beri bu aciya bile sukur diyorum saglikli olsaydi rabbim verirdi .bak simdi yine hamileyim sende olacaksin merak etme uzuntun tamamen gecmez ama hafifler emin ol.bende sana o bana soyleyen anne gibi bir sey soyleyeyim sukur Allahim de 8 aylik bebegimi babamin mezarinin ustune sirf tek kalmasin dedesiyle kalsin diye gomecek kadar buyukken almadin.Uzme kendini Allah sabir versin.

Suan acınızı kalbimde hissettim benim de bir ay önce 2. Kimyasalım oldu yolda öğrendik neyse cok mutluyuz tabi sağolsun kaynanam bir iş yaptırmıyor eşim sabah gidip incir üzüm ne bulsa getirip ağzma koyuyor cok mutluyuz .. ama olmadı yine .. rabbim büyük bak ben suan cok iyiyim geçti gitti bide ne tesadüftür ki ikisine de Temmuz ayında hamile kaldım ikisi de 32 değerle çıktılar hayatımdan ..

Gelip geçiyor inanın zaman sadece . Ve kimse bahsetmiyorsa acınız tazelenmesin diyedir .. Zira aileler bizden cok üzülüyor 😒😩😩

İlk gebeliklerin büyük kısmı bu şekilde sonlanıyor bundan sonra her şeyin güzel olacağını düşünün.
Bir de anne karnında ölen bebeğin öbür dünya için bir önemi olmadığını söyler alimler önemli olan bu dünyada 1 saniye de olsa nefes almasıdır ki sizinki kimyasal gebelik. İsim falan gerek olduğunu zannetmem.

ahh, öyle içimde hissettim acınızı... 2 kez 8. haftada kaybettim bebeklerimi, kalp atışlarını bile duymuştuk...
Geçecek, o günü hiç unutmayacaksın, hatırladığında bi sızı gelecek ama bugünkü kadar yanmayacak canın. Çok şükür hafifliyor. ben isimlerini koydum, tek tek vedalaştım onlarla, onları sevdiğimi ve özleyeceğimi söyledim, konuştum konuştum... onların adına çeşitli bağışlar yaptım (hani böle köy okuullarına kitap vs gibi isimlerine hediyeler yaptırıp yolladım). bana iyi gelmişti. ve sakın hayattan kopmayın, eşinizle dostunuzla görüşün, anlatın.. en önemlisi acınızın yoğunlunun azalacağını ama sevginizin devam edeceğini hatırlayın.
çok çok güzel günleriniz olsun inşallah.

Gececek bu gunler.Allah dermansız dert vermesın.Ablamda once dış gebelık Gecırfı sonrakı gebelıktete 4. Haftada bebegın kalp atışı durmuş.Kürtaj oldu.Ne kadar uzuldu.Hala uzuluyor.Ama Allahtan geldı.Yine olur bebegınız.Bıraz kendınıze zaman ayırın eger ımkanınız varsa yolculuk yapın esınızle.Fatklı seyler yapın .AllaH yardımcınız olsun

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda anne olursunuz. Ama biraz abartmamış mısınız? Tamam heyecanlanmışsınız boşa gidince bir hayal kırıklığı yaşanır illa ki ama kimyasal gebelik gerçek bir gebelik bile değil. Çocuğunuz ölmüş gibi davranarak hayatı kendinize zorlaştırır çekilmez kılarsınız. Biraz daha sakin olmakta fayda var.

Kimyasal gebelik olduğu için sizden başkasının üzülmemesine şaşırmayın en fazla sizin üzülmenize üzülür çevreniz. Millet kürtaj hakkım deyip 3 aylık bebeğine kıyıyor embriyo dahi olmamışına kim üzülür

Back
X