Hayatım boyunca gördüğüm sevimli bebek sayısı 1. Onun dışında bütün bebekler birbirinin aynısı. Kendi doğurduklarınız doğal olarak sizlere çok sevimli geldiği için herkese öyle geliyor sanıyorsunuzdur. Çoğu insan için düz küçük insan emin olun. Muhtemelen bu sebepten buldumcuk davranıyorsunuz bebeğinizi çok sevimli güzel bit şey sanıyorsunuzdur
Sakinan göze çöp batar.Hijyen konularında haklısın ama abartı geldi bana korumaciligin.Düşün çocuğu olmayan bir bayan başını oksasa falan ters tepki versen hali ne olur kadının?Biraz rahat ol bu korumacılıgin ilerleyen zamanlara da yayılırsa hem çocuğun hem sen hem cevren sıkıntı çeker.
Nasıl bi manyakmış o öyle pat diye öpmek ne yaŞuan ne kadar yaygın bulaşıcı enfeksiyon hastalıkları dışarıda pislikle oynayan çocukların küçücük bebeğin eline yüzüne dokunması ne kadar normal ?örneğin benim bebeğimin gözleri birkaç gündür kanlı yarın Dr a götüreceğim ama kendi eline dokunan bir çocuktan kapmadığı ne malum ? Bunun mebalini kim alacak geçen gunkerde hiç tanımadığım bir kadın arkamdan yaklaşıp bebeğimi arabanın içinde direkt öptü hiç konuşmadan devam etti bu ne kadar normal
Hayır hanımefendi o tabi ki onun için en özel şey bir dünya uğraştan sonra doğuyor elleri pis pis insanlar yolda dokunamazlar. Size gelip elinizden tutup kafanıza dokunmiyorsa yabancılar bir bebeğe de bunu yapamazlar. Sizin fotoğrafınızı çekebilirler mi mesela izinsiz ? Paylaşabilirler mi ? Bu "buldumculuk" değil çocuğuna saygı duymak . Küçük olduğu için her istediğini yapmamayı yetişkinler öğrenmeliHayatım boyunca gördüğüm sevimli bebek sayısı 1. Onun dışında bütün bebekler birbirinin aynısı. Kendi doğurduklarınız doğal olarak sizlere çok sevimli geldiği için herkese öyle geliyor sanıyorsunuzdur. Çoğu insan için düz küçük insan emin olun. Muhtemelen bu sebepten buldumcuk davranıyorsunuz bebeğinizi çok sevimli güzel bit şey sanıyorsunuzdur
İyi de zaten insanlar küçük insanları seviyor. Kim sevmez ki minik insanıHayatım boyunca gördüğüm sevimli bebek sayısı 1. Onun dışında bütün bebekler birbirinin aynısı. Kendi doğurduklarınız doğal olarak sizlere çok sevimli geldiği için herkese öyle geliyor sanıyorsunuzdur. Çoğu insan için düz küçük insan emin olun. Muhtemelen bu sebepten buldumcuk davranıyorsunuz bebeğinizi çok sevimli güzel bit şey sanıyorsunuzdur
Çocuğum veya yeğenim yokİyi de zaten insanlar küçük insanları seviyor. Kim sevmez ki minik insanı
Mini mini minnoş oldukları için seviliyorlar
Küçüklüğünden dolayı sevimli olduğu ıcın
Yoksa o gördüğünüz sevimli bebek sizin ya da yeğeniniz falan mi?
Eski işyerimde her zaman saç baş şıkır şıkır, çok havalı bir kadın vardı. Tuvaletten çıkarken asla ama asla ellerini yıkamıyordu, kaç kere şahit oldum. İçerisi biraz kalabalıksa şöyle bir suyu tokatlar giderdi en fazla.Komşunun 6 yaşındaki oğlu ile bir araya geliyor. Her seferinde oğlunun dokunduğu oyuncakları yıkıyorum. Çünkü çocuk tuvaletten çıkınca elini yıkamıyor. Ne yapayım şimdi yıkamayayım mı?
Yoo bulmak zorunda değilsiniz.Çocuğum veya yeğenim yok. Bebekleri sevimli bulmak zorunda mıyız hepimiz ?
Hassas olanları ancak hassas olan anlar .Eski işyerimde her zaman saç baş şıkır şıkır, çok havalı bir kadın vardı. Tuvaletten çıkarken asla ama asla ellerini yıkamıyordu, kaç kere şahit oldum. İçerisi biraz kalabalıksa şöyle bir suyu tokatlar giderdi en fazla.O kadın gibi birisi değil bebeğe, bana dokunsa ilk iş hamamda kırklanırım herhalde. Genel olarak el yıkamanın extra sayıldığı bir toplumda yaşıyoruz, ben de bunu düşünerek dokundukları oyuncaklarını silip yıkıyorum.
Ayrıca eşim ben hamileyken covid sebebiyle 8 gün hastanede yattı, evde tek başıma onu bekledim çok zor bir haftaydı benim için. Ondan beri karı koca daha çok dikkat ediyoruz, ben kendim de dışarıda bir yerleri ellediysem ellerimi kolonyalamadan bebeğime dokunmuyorum.
Zaten oğlum henüz dışarıda yürümüyor, bebek arabasındayken oluyor bunlar.D
Fotoğraf Konusunda haklısınız yüzde yüz. Ancak cocugun başını oksamalarina sinirlenmek bana saçma geliyor. He yapmasalar çok iyi olur ama ben dokunmayın diyemem şahsen. Bi de çok rahatsız oluyorsanız bebeğinizi tutun gitmesin insanların yanına.
Güzel bahaneymiş o zeyno, ben de arada kullanayımAy bizim sosyal bebeler
Benim kızım da herkese gel gel diyor.
O da yetmez gibi kucaklarına atlıyor.
Geçen konsere götürdüm. Herkes fotoğrafını çekelim mi dedi müsaade etmedim.
Dokunma meselesinde de eli hep ağzında diş çıkarıyor sizi rahatsız etmesin falan diyorum. İnsan olan anlıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?