Bebeğimi kıskanıyorum galiba ??

Çok normal bende hicbir sorun olmadığı halde senin gibiydim oğlum 5 yaşına girdi yeni geçti ikinci oğluma böyle değilim ilk cocuktanda olabilir

Farkında olduğun bir psikolojik durum içindesin.

Merak etme bebeğini senden kimse almayacak, sen onu bırakıp gitmedikçe

Benim de böle ya Allah ım bi tuhaf oldum yanlız değişmişim demek
Yok canım değilsin merak etme ilk doğduğunda başında bekliyordum.Şimdi gece uyanmadan uyuyor 6 aylık ama ben yine on kere uyanıp bakıyorum.Hamileyken 6 aylık olunca odasında yatırcam derdim.Şimdi nerde en az 1 yaşında:)

hiiiiç üzülme çok olası bir durumdasın. ben henüz doğurmamış olmama rağmen annem karnımı severken kızım diyor ve kıskanıp benim kızım diyorum
geçecektir illaki. kimse bebeğini senden alamaz ve senin kadar sevemez.

Öncelikle Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu. Daha çok yeni doğum yapmışssınız, biraz zaman verin kendinize :)

Ah o lohusalik. Ah o hormonlar. Gelip gecicek inan buna. Herkes atlatıyor canım , evladın en büyük ödülün. Sen onun ne muhteşem bir şey olduğuna odaklan ☺
Ben çocuğuma benden başka kimsenin annem demesine tahammül edemiyorum. Acaba söylesen de annem de değil babannem dese de annem lafını duyup ekstra üzülüp kendini sorgulamasan

elif safak'in siyah sut kitabini acilen almanizi ve anlayarak okumanizi oneririm. dogum sonrasi sendromu sizinki.
sifa haktan olsun.
bilincli ve sakin kalin.

Ben kıyamıyorum resmen.

Amin. Sağolun. Yok ben bebeğimi hiç ayıramam yanımdan, korkarım

Annelik iç güdüsü bu, koruma kalkanların daha bir meydanda artık... Kesinlikle kıskançlık olduğunu düşünmüyorum...

Yok KV'y hiç bişey söylemiyorum, daha doğrusu söyleyemiyorum, ama o öyle "Annem!!" diye severken de içim içimi yiyor.

Bir de korkum şu:

Ya ilerde beni değil de, babaannesini "annesi" bilirse ???

İnşallah :)

Öyle, haklısınız... Demek ki herkes geçmiş böyle bi dönemden, bende korkmuştum??? "Kafayı mı yiyorum ben?" diye..

cok normal daha Yeni dogum yapmissin. ben elimde cikan lekeden dolayi kanser oldum olucem bebegime kim bakacak diye saatlerce agladigimi biliyorum :)

Ay, yok!!! Allah korusun. Rabbim hiç bi anneyi evladından ayırmasın

İşte bende bişey demiyorum, gücenmesinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…