bebeğimin ismine karışıyorlar

Tobeeee..... hamileyken oglumuda kv kpin ismiyle severdi. Ama sunu koy bunu koy diye diretmediler. Gonullerinde vardi ama bizim gonlumuzde baska bi isim vardi onu koyduk.

Cocuklara anne baba sag olsun olmasin isimlerini koyulmasina karsiyim kaldi ki o insanin kaderinin de cocuga gectigi soylenir hep..tesaduf mu degil mi bilmem ama gozlemlerim de o yönde.Bence hem cocugunun mutlulugu hem de senin ilerdeki huzurun icin ne yap ne et kv ismini koyma..koymicam de ne yapabilir ki ?Esine de rest cek ne korkuyorsun bu kadar anlamadim..pasif olma

Çocuk senin değil mi istediğin ismi koy

Bnimde oglum oldu simdi 4 aylik esim hem babasinin hem dedesinin ismi olan ismi koydu ve yaninada bir isim ekledi hem arapca hem turkce bir isim birlesik yani kimliktede birlesik oyle tek tek soylenen bi isim degil sonradan bnada guzel geldi bnce koyacaginiz ismi bgenmediler

Ya hepsimi aynı olur arkadaş ya bende maalesef ogluma istediğim isimi koyamadim bebeği doğuracak olan o acıyı çekecek olan sensin ama anlamıyorlar ki!

Okurken çok sinir oldum normalde fazla yorum yapmam ama cvp yazmak istedim onlara ne ne koymak istersen koyarsınız ezdirme kendini

Benim de iki ismim var.İlk ismim çok güzel onu kullanıyorum.Ama 2.ismim berbat ve utanıyorum.
Kimlikte yazdığı için hep karşıma çıkıyor ve hep alay edildi benimle ilkokulda vs.
Babam dedemi kıramadığı için dedemin annesinin adını koymuş koymaz olaymış bıktım usandım artık gerçekten.
Kısaca ey anneler şu iki isim saçmalığını bi bırakın isim çok önemli çocuğun tüm hayatını etkiliyor.
Adam gibi bi isim verin çocuğunuza kimseyi dinlemeyin boşverin.
Hele bazıları iki ismi de uzun koyuyor çocuğa eziyet sadece başka bişey değil.

Offf bu dede nine teyze amca anane babane ismi koyma merakı niye bi türlü anlayamıyorum

Aynı isimde olunca, o büyük yaşamaya devam mı ediyor sanki

İsimleri de yeni nesle göre komik kaçıyor, o ayrı mevzu

Bi insan niye ismini koydurtmaya çalışır, koyulmasına müsaade eder

cnm karşı çık bence bu en çok senin hakkın istemediğin bi ismi koyma kesinlikle görümcelere neoluyosa çok snir oldum bak yaa

benim annemde , bir oğlumuz var ilk bebeği kız olacak kısmetse ,bizi tembihliyorki sakın annemın adını koy falan demeyin kardeşinize belki istemezler kavga falan etmesinler sakın sakın diyor ,

bizimkilerde kadın kızlık soyadını erkek toruna koymaya kalkıyor

Daha konuyu sonuna kadar okuyamadan sinirlerim zipladiGorumceler kim oluyor?Anasina niye sorcakmis esin?Anasi mi doguracak?Bu forumda en sinir oldugum isim konulari!Yeter artik kardesim bu kadar olmaz!Ben anlamiyorum nasil birde cogu insan buna ok.diyebilirYok koymasaniz soyle olur boyle olur....sevmeyiz bilmem ne yapmayizKp.kv.gorumceye ne gibi mecburiyetiniz var da bunu isim meselesini dert ediniyor millet anlamiyorumGorumcelerin evli mi?Kendileri koydular mi kv.kp.lerinin isumlerini?Valla benim ikinci yolda birincide kestirdim attim kv.adini iyi ki koymadim cadalozun adini Simdi yine bisey dese anamin babamin adini koyarim inadima...catlasin ortadanPadisah torunu hepsi su kk uyelerinin cocuklari mubarek...isim de isim

Buğlem cenneti mujdeleyen meleğin adı. aayrıca ben seviyorum dalga geçmesi gerektirecek bir isim değil...="Maykay, post: 44575977, member: 667126"]Buğlem ne ya? Buğulama gibi

Hamsi buğulama[/QUOTE]
Buglem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…