- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi ilkbebegim38oslem
-
Çocuk senin değil mi istediğin ismi koyKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Bnimde oglum oldu simdi 4 aylik esim hem babasinin hem dedesinin ismi olan ismi koydu ve yaninada bir isim ekledi hem arapca hem turkce bir isim birlesik yani kimliktede birlesik oyle tek tek soylenen bi isim degil sonradan bnada guzel geldi bnce koyacaginiz ismi bgenmedilerKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
şu soruya hiç cevap vermedin. görümceler kendi kvlerinin yada annelerinin ismini koymuşmu I ilkbebegim38oslem
o zaman sen diyemiyomusun, çok beğeniyosanız kendiniz niye koymadınız diyeYok canım koymamislar
no zaman sen diyemiyomusun, çok beğeniyosanız kendiniz niye koymadınız diye
Ben yazicaktim tam:)Buğlem mi? Çok itici geldi kulağıma, nasıl bir isim bu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?